What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

:canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis:

16265IMG_0464-med.jpg

:canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: :canabis: : :canabis:

Last edited:

Q_ba1

Member
Heh, też coś mam ;]
4 jeszcze rosnące

topy z 2 już ściętych, wcześniej dojrzały

:sasmokin:

i lecimy dalej ;p
Q

Last edited:

DRAKOS

New member
Jakaś chyba to jest choroba , bo zbyt szybko pochłania mi planta.Liscie co dzień zółkną, i są takie pojaśniałe przy krawędziach.Nawozy dostały więc nie wiem co to może być.Wyglada chyba podobnie do niedoboru potasu i azotu , tylko ze bylu pare dni temu podlane plantonem + biohumus.A moze przepłukac podłoże ??

G

Guest

Drakos, ty już lepiej przestań tego biohumusa lać. A Plantonu 1g/litr tak na początek to chyba trochę za dużo...Tak mi się wydaje. Ja na out dawałem łyżeczkę od herbaty na 5 l. Poza tym nice...
Toptop super
Qba super
Święty wentyle od kompa nie przpchną Ci tego powietrza nawet przez centymetr węgla. IMO

Last edited:
G

Guest

Drakos, z tego co widać żółkną dolne partie- norma, potem zdechną i odpadną. Nie masz się co stresować, skończ z biohumusem i obserwuj młode liście, żebyś nie przenawoził.

Q_ba1

Member
castlevania liście same zżółkły i poodpadały w czasie 9 tygodnia flo, czyli teraz jakoś na dniach, ja usunąłem tylko kilka, no i jeszcze troche im światło pogmatwałem żeby wiecej stresu było, nie widać jakiejś super nadproduktywności żywicy ale widać że ma to jakis wpływ.. myśle że każdy powinien spróbować na właśnych krzakiach i osobiście ustosunkować sie co do stresowania roślin, ja jestem na tak aczkolwiek bez rewelacji.

Q

bogusik2

Member

Ładnie wam rośnie panowie :D (btw. szkoda że nie moge powiedzieć panowie i panie :p czemu tu nie ma żadnych female growerów? hyhy :D)
Q_ba1 z czym startujesz teraz? pzdr

Q_ba1

Member
No i po krzakach, wygląda to tak
pierwsze ciecie 21 luty

drugie cięcie 02 marzec

box pusty :badday: prawie ;p nie rozpoczynam nowej hodowli bo nie wiem czy nie bede zmianiał mieszkania, jak tylko sie okaże że zostaję tu na jeszcze jakiś czas to wystartuję.. poczekamy zobaczymy...

póki co reweg najniższego ze skunków różniącego sie pod kazdym względem od innych
taki mały skubaniec

Last edited:

szok

Member
DRAKOS : zobacz czy nie ma owadów a w zasadzie takich kurewsko małych robaczkow na lisciach, one nie lataja bo dopiero dorosle maja skrzydla. mmialem tak kiedys i nie wiedzialem co to i zniklo mi w huj plantacji . zastosuj TALSTAR .fotka w mojej galeri. kup w castoramie maly pojemnik 5ml. starczy na dlugo ja mam od pazdziernika 25ml i starcza. przejzyj moje posty i fotki , kiedys walczylem z tym robctwem i tez nie wiem skad to sie kurestwo wzielo. jak zastosujesz talstara to nie zaszkodzisz roslinom a moze pomoze.

franzPL

Member
Update 02.III.2007

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 23dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry
zmiany jakiezaszły wyrwana WW f2 od bogusika ponieważ niestety meska :(

box nr 2 hps 400w weg 50dni flo 23dni nawoz grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, klon Top 44 z przodu Big Bud damski obok 1 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klonik skunk#11
zmiany wyrwane meskie 5szt Afghan x skunk x durban oraz WW f2 by bogusik meski

arjans

big bud

Blublleberry

klony skunk#11

Skunk #11 fim

szczyty Twilight

Twilight

Top44 reveg

szczyty top44

R

retbatler

jak na niedojrzały to całkiem oszroniały :)

Qba, toptopganja nieźle wam obrodziło

52 dzień, już za parę dni, za dni parę... :violin:

bogusik2

Member
Franc super Ci rośnie :D szkoda ze męszczaki wyszły ;/ hyhy komuś wyszły same samice kiedyś ;) rożnie bywa.. została jeszcze jakaś WW?
Jak oceniasz metode kwasku (dost. co2)? pzdr

franzPL

Member
bogusik twoich WW mam jeszcze 18szt więc licze ze beda tam jakies kobitki :) co do co2 z kwasku oceniam na dostatecznie z plusem lepsze efekty daje butla narazie brak funduszy wiec jade z kwaskiem ale moze next uprawa bedzie juz na butli tobie rowniez niexle tam idzie :) widze równiez postawiłes na sionka ja rowniez ciekawe ile tego będzie :D zapylasz jedna odmiane kilkoma meskimi jak to robisz sypiesz pylkiem np jednego dnia takim meszczakiem a drugiego takim ????? i pytanko tak do ogolu po pierwszy raz robie sionka czy proces kwitnienia jest taki sam chodzi mi o dlugosc ???? jak poznac ze roslina jest gotowa do zbioru ???? pozdro

bogusik2

Member
Ja zapylam samcami LR#2 całość :D dziś własnie chyba zaczeły dawać pyłek :D hyhy
Zbiore ile sie da pylku i za jakieś 3 i za 4 tyg. nałoze je na rołśinki pędzelkiem..
Teraz nie bede ich odsepraowywał.. bedzie to takie zapylenie na 3 razy.. teraz (minimalnie - tyle co sie przeniesie w powietrzu), za 3 tygodnie (rośłinki będa już sensowniejsze, nakładanie pedzelkiem) i za 4 tyg. - ost. zapylenie.. pyłek zbiore poźniej żeby sie nie przeterminował.. planuje dac pokwitnąć LR#2 przez jakieś 2 tygodnie..
Chyba proces kwitnienia taki sam, ale trzeba być pewnym że nasionka dojrzały.. ktoś pisał że zajmuje to 4-5 tyg? (jeżeli sie pomyliłem prosze o korekte)..
Jak nasionka będa prawie same wypadac z topa to znaczy ze pora ścinac ;) hehe pzdr

EARTH MOTHER

New member
pan_tralalinski said:
Ciekawe czy bedzie bedzie nalezał do tych uczciwych sklepów jak np. hemp.pl czy skonczy jak growshop.pl :bat:

Chciałem dodać coś od siebie :wave:
Również miałem problemy z growshop.pl,
Byłem wkur.. jak sku.. niedostałem tego co trzeba,
wystarczyło odezwać się do growshop.cz i powiedzieć o co chodzi, 2 razy w
tygodniu przynajmniej odpisują. JA powiedziałem o co chodzi, gościu naprawde miły i wpożądku. Dość że dostałem wszytko czego nie dostałem za pierwszym razem, to dodatkowo dostałem fajnego bonusa.
Myśle że koleś z growshop.pl, albo się naprawde pomylił,
Po z pare przeprosin dostałem;), albo poprostu dostał opiernicz z góry.
Myśle że teraz wszytko będzie na K+

A oto co wczoraj dostałem :joint:

2.3.2007
Drogi Kliencie,

niezmiernie nas cieszy, że skorzystałeś z naszego sklepu internetowego www.growshop.pl
Jako wyraz wdzięczności przyjmij od nas, proszę, SMOKINGSET Growshop, który wysłaliśmy do Ciebie pocztą. Jest to jedynie mała rekompensata za swoiste niedociągnięcia w czasie rozpoczęcia naszej działalności na Polskim rynku.

Za nasze błędy przepraszamy i obiecujemy, że postaramy się, by nie powtórzyły się więcej.

W dodatku przesyłamy jeszcze małą niespodziankę dla wszystkich growerów w Polsce.

Dziękujemy za cierpliwość i wierzymy, że także w przyszłości będziesz zadowolony ze wspólnej współpracy.

Pozdrawiamy i życzymi Ci udanej uprawy.

Team Growshop

:fsu: Na Forum się pięknie zieleni: bogusik2, franzPL, retbatler, Q_ba1, toptopganja, DRAKOS. Panowie oby tak dalej, żaden naród nie podskoczy, Polacy górą :woohoo:

Pozdrówka :wave:

buSka

Member
Rosnie mi:

na zdjecia moze tego tak nie widac, przez ta lampe blyskowa ale mysle ze jeszcze jutro ja potrzymam i scinam .
peace

Latest posts

Latest posts