What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

DRAKOS

New member
Nie na inne lepsze nawozy nie mam kasy , zreszta juz trzeba o outdorze powoli myslec a pestki tez kosztuja , zreszta widziałem ze po Plantonie tez spore budsy rosną , wiec po co przepłacać:)

alarec

Member
co do pestek to typuje magiczną cyferkę: 99

a co do ogrodu to: bubbleberry
starsza bb

myślicie że już mogę zastosować na nią Ripen??

młodsza bb:

narazie box wygląda trochę pusto:

ale już czeka następny wrzut do boxa:

od lewej: super skunk (nasiona.oz), White Widow (bogusik)
jeszcze dojdzie kilka odmianek, narazie jeszcze kiełkuje drugi SS i snow white

BB są troche małe, ale o to mi chodziło bo na początku miałem mniejszy box, i w nim 3małem te 2 BB, później przeżuciłem do większego, więc następne pokolenie będzie miało troche
więcej wysokości:)

Korlic

Member
hehe :] A ja z kolei dostrzegam że liczby Y 6 i 7 są rozjaśnione jakoś dziwnie :p więc moja odpowiedź brzmi:
yyyyyyyy 67? :]

57fun

Member
HC a dlaczego usunołeś offtopa..? tam zawsze bylo mozna coś napisac...a teraz tylko można ile nasion jest w samarze którą masz między 7 a 9 :] i zapewne 2 dzień tam stoi :)

hehe nie martwcie sie nikt tego nie zatwierdzi a wiecie dlaczego bo polwa polski tam z wyzszej polki zarabia na narkotykach :D wiec nie martwcie sie pamietajcie tylko ze najwiekszymi dilerami w polsce sa politycy oni wkladaj w to najwieksze sumki a zaden z nich nie wpada poniewaz sa tak ustawieni ze gdyby nawet pojwail sie domument z podejzeniami to my nigdy sie o tym nie dowiemy ... Niektorzy sie wypowiadali ze po co to zabraniac jak to dobra przyneta dla ryb ... hehe taka rzecz nie przejdzie ...

a jesli sie obaiwacie to robcie zapasy :)

Pozdro 600

G

Guest

:badday: Bede czekal z niecierpliwoscia na efekty. gulp... No niezle, dopiero co zaczynam izolowac sie od podworka i hodowac wlasna MJ, a tu juz mi sie Giertych wpierd..a!!! Do tego bede mundurek od przyszlego roku musial nosic bo mature mam dopiero za rok :p (kiedys raz nie zdalem niestety).

Ciekawe co na hypperreal.info o tym napisza hmm...Moze z tej okazji wrzuccie swoje najlepsze fotki nasion hehe :chin:

(Jako ze nie ma offtopic to gadam tutaj)

G

gelowas

RD, podazajac Twoim tokiem rozumowania to wlasnie polowa politykow trudniacych sie handlem powinna poprzec Giertycha, bo zadnemu dilerowi nie jest na reke, zeby kazdy sobie mogl kupic legalnie nasionka i sam zahodowac. Tych co sie tym zajmuja zawodowo mysle, ze w najmniejszym stopniu dotknie zmiana ustawy, a w najwiekszym stopniu NAS - hobbystow. Ci co produkuja tope na wieksza skale (bez obrazy HC hehe) to nie kupuja nasionek przez internet lol.

Inna sprawa, ze ten Giertych to jeden z najgorszych politykow o jakim slyszalem, robi duzo, aby robic, a nie zeby to mialo sens.

Latest posts

Latest posts