ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Nie na inne lepsze nawozy nie mam kasy , zreszta juz trzeba o outdorze powoli myslec a pestki tez kosztuja , zreszta widziałem ze po Plantonie tez spore budsy rosną , wiec po co przepłacać
od lewej: super skunk (nasiona.oz), White Widow (bogusik)
jeszcze dojdzie kilka odmianek, narazie jeszcze kiełkuje drugi SS i snow white
BB są troche małe, ale o to mi chodziło bo na początku miałem mniejszy box, i w nim 3małem te 2 BB, później przeżuciłem do większego, więc następne pokolenie będzie miało troche
więcej wysokości
HC a dlaczego usunołeś offtopa..? tam zawsze bylo mozna coś napisac...a teraz tylko można ile nasion jest w samarze którą masz między 7 a 9 :] i zapewne 2 dzień tam stoi
hehe nie martwcie sie nikt tego nie zatwierdzi a wiecie dlaczego bo polwa polski tam z wyzszej polki zarabia na narkotykach wiec nie martwcie sie pamietajcie tylko ze najwiekszymi dilerami w polsce sa politycy oni wkladaj w to najwieksze sumki a zaden z nich nie wpada poniewaz sa tak ustawieni ze gdyby nawet pojwail sie domument z podejzeniami to my nigdy sie o tym nie dowiemy ... Niektorzy sie wypowiadali ze po co to zabraniac jak to dobra przyneta dla ryb ... hehe taka rzecz nie przejdzie ...
Bede czekal z niecierpliwoscia na efekty. gulp... No niezle, dopiero co zaczynam izolowac sie od podworka i hodowac wlasna MJ, a tu juz mi sie Giertych wpierd..a!!! Do tego bede mundurek od przyszlego roku musial nosic bo mature mam dopiero za rok (kiedys raz nie zdalem niestety).
Ciekawe co na hypperreal.info o tym napisza hmm...Moze z tej okazji wrzuccie swoje najlepsze fotki nasion hehe
RD, podazajac Twoim tokiem rozumowania to wlasnie polowa politykow trudniacych sie handlem powinna poprzec Giertycha, bo zadnemu dilerowi nie jest na reke, zeby kazdy sobie mogl kupic legalnie nasionka i sam zahodowac. Tych co sie tym zajmuja zawodowo mysle, ze w najmniejszym stopniu dotknie zmiana ustawy, a w najwiekszym stopniu NAS - hobbystow. Ci co produkuja tope na wieksza skale (bez obrazy HC hehe) to nie kupuja nasionek przez internet lol.
Inna sprawa, ze ten Giertych to jeden z najgorszych politykow o jakim slyszalem, robi duzo, aby robic, a nie zeby to mialo sens.