What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

DRAKOS

New member
Moze te drugie pieterko zółknie naturalnie ,tylko ze na gałązkach przy pierwszym pietrze tez lekko juz żółkną , ale mysle ze po dodaniu azotu przestaną.
Master kush z uprawy z przed 2 lat z Positronics :

Grapefruit :

G

Guest

heh byłem jakiś czs temu w Amsterdamie i odwiedziłem grow shop Positronics, zajebioza klony jakie chcecie, nasiona. nawozy. ziemia. kawiarnia i oczywiście pokaz róznych odmian pod hps od 400-1000w z wentylacja i nawiewami super to wygladało, polecam wszystkim do odwiedzenia jak będziecie w Amsterdamie, pozdro top
ps. szkoda że dzieli nas tylko 1200km i tam jest wolność a w posce niestety nie !!!

Last edited:

Lewar

Member
@top super kwiatek, ladnie go wytrenowales ;) podobnie trenowalem cinnamon, jednak jak to klon przez 2 tygodnie 12/12 narazie ostro wyciagnal sie w gore jak zacznie kwitnac. fimowalem raz, kolejne 3 odrosty znowu -fajnie wyglada, u dolu ma gruby pien rownolegle do ziemi o dlugosci 5cm i od niej odchodza odrosty zupelnie jak u ciebie :p

napiszcie jakie stosujecie proporcje przy robieniu bimbrownicy co2

Badman

Member
siemano :wave:

pare nowych fotek :joint:

od prawej : cynamon,kalichakra,cynamon,god bud x dreamweaver,gxd,(x) nasiono znalezione w singlu

GxD wiekszy

i GxD mniejszy

narazie tyle fotek bo strasznie dlugo sie laduja qrwa :/

45 dni 12/12
podlewane raz na tydzien " biohumus surfinia "
lampa hps 250 w

AHA MAM PYTANKO MAINOWICIE POTRZEBUJE NAMIARY NA JAKIS PEWNY SKLEPIK Z OFERTA PESTEK EVA SEEDS JAK COS TO PM
Z GÓRY DZIEKUJE .

---------------------->

Last edited:

Flo

Member
Ca2, z organicznym nawet bym się nie zastanawial ale z chemią to już mam lekkie obawy. ale spróbuje tak jak piszesz stopniowo zwiekszać dawkę.

L&M, dzięki. masz trochę rację. trzy roślinki AHKxDP (matka+dwa klony)wyciągnęlo raczej za sprawą genów. VxRs (matka+klon) też lekko wyciągnęlo w końcowej fazie wega gdy już się ciasno zaczęlo robić. może częściowo to też zasluga stymulatora wzrostu, który daję przez caly weg dla wszystkich moich roslinek.

EARTH MOTHER, dzięki. co masz na myśli pisząc 4-5? wszystkie podlewam tym samym maxymalnym stężeniem nawozu. może trochę za dużo dostaja stężenie ec ale jakoś szkodzić nie szkodzi a największa krzyczy malo. oczywiście każda roślinke podlewam taką ilością porzywki aby nie przelać. czystą wodą nie podlewam w ogóle.
co do genów to bogusik2 już odpisal.

bogusik2, dzięki.

afghani, jak najbardziej możesz walnąć do tej szafy hps 400 + 250.:yes: mialem taką konfigurację w poprzedniej swojej uprawie (1m2) lecz z powodu buszu, slabej wentylacji i malej wysokości szafy, zamienilem na 250 + 250. u ciebie z powodzeniem będzie hulac ok.

toptopganja, ladni ci rośnie. :yummy:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzieki wszystkim za mile slowa,hehe

widze ze tu sie strasznie zielono zrobilo,i to nie pszez zemnie,hehe
super kwiatki rosna wam ,wow
jakie to pszyjemne sie na to popatszec, bendzie killer buds i wielu,wielu z was w tym sezonie, tak to sie wlasnie ma byc,hehe

to i ja cos wcisne,hehe

klonek blubonic

664IMG_2629.jpg

peace

G

Guest

fakt ladnie sie tutaj zielono zrobilo :) pieknie wszystkim rosnie oby tak dalej

pozdr. mazur

franzPL

Member
Update 18.II.2007

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 11dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole WW f2 klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry

box nr 2 hps 400w weg 50dni flo 11dni nawoz grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, z tyłu WW oraz klon Top 44 z przodu Big Bud meski oraz damski obok 6 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klonik skunk#11

arjans femi

Big Bud f1 meski

Blublleberry f1

klonik skunk#11 oraz f2 Afghan x Skunk x Durban

klony salvi :)

Reveg top44 flo 11 dni

Skunk#11 flo 11 dni

Twilight flo 11 dni

WW by bogusik2 oraz klon skunk#11

DRAKOS

New member
Korlic Gf`y juz pachną, jeszcze nie weszły w prawdziwe flo to zapach juz czuc dosc wyraznie od 2 tygodni , powiem tak, jesli drzwi od pokoju sa otwarte to ok ale jak posiedze troche w zamknietym to czuc w calym pokoju ,oby na flo nie bylo duzo mocniej .Plantona bede dawał 1,3g na litr wody ,myslicie ze bedzie dobrze.

Last edited:

57fun

Member
kolego to raczej inwestuj w lepszy filtr jesli nie masz...bo po 2 tyg flo to ona zapewne zaczyna dopiero tak pachnić :]

C

Ca2

buSka: nadchodzi czas kiedy to papa będzie ostro uśmiechnięta ;D Ja tam widzę >30g

Dla koloru ;P

Ja się optymistycznie nastawiam i sądzę, iż ok 50g teraz mi się zakręci. Pojemność donicy większa. Dłuższy veg. I już na początku cała powierzchnia zajęta topami :D Będzie miodziooo :D

Last edited:

buSka

Member
Hehe Ca2 no tak srednio z tym usmiechem, stoned jak cholera wczoraj po kolacji nie moglem sie ruszac =] teraz musze zakupic jakas sativke, czas sie odmulic :) btw. spoko krzaczek, pokaz go w calej okazalosci ! :)
L&M hehe ;] dzieki! z dolu krzak mocno oskubany juz jest =]

Bez kitu zielono sie u nas w Polsce robi jak cholera =]

Btw. po tym grow bede modernizowal boxa - tylko nie wiem czy oplaca mi sie na 0,16m2 wpiepszac hps'a 250 czy zostawic 150W i dokupic jakies swietlowy jeszcze?

peace!

Fish131

Active member
No to mi sie podoba Panowie!
Zielenia sie Wasze szafy ze hoho :)
To i ja wrzuce kilka fotek tak na szybkosci:
GRAPEFRUIT:

11.02.07:

15.02.07:

17.02.07:

Postaram sie wrzucic cos swiezego.
Peace,
Fish!

G

Guest

Musze przyznac ze ostro dzialacie. Az jestem zazdrosny :pointlaug . Ja narazie moge co najwyzej szukac miejsca na swojego pierwszego outdoora 2007. Za pare tygodni na rowerek i w droge... lookig for grow place.