What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wszyscy lubia zabawy,
to mala taka zabawa odemnie,hehe
kto zgadnie ile nasion jest w torbie?
zabawa jest tylko dla satysfakcji zgadniencia ilosci nasion,:sasmokin:
zabawa trwa do niedzieli.

664IMG_2687-med.jpg

peace

Fish131

Active member
Naliczylem ze widac 51 nasion, ale widac tam ze nasiona kryja sie rowniez pod nasionami z pierwszwego planu wiec napewno bedzie ich wiecej...
Hehe nasionka sa polozone przy liczbach na klawiaturze konkretnie na liczbach 7 i 8. Czyzby mala podpowiedz ze strony HC i w srodku jest 78 nasion? A moze to tylko przypadek? haha.
No nic ja stawiam ze bedzie tam 66 nasion :)
Pozdro!

G

gelowas

48!
"kto zgadnie ile nasion jest w torbie?" - wg mojej filozofii, tyle nasion jest w torbie, ile my mozemy dostrzec (inaczej to byloby totto-lotto), o rozrysowalem to sobie nawet w przyblizeniu w paintcie ;)

4815FOTO1.JPG

:D:D:D

Last edited:

hodowca85

Member
tez mi sie wydaje ze 78 nasion ... fish jak Szerlok Holmes to rozszyfrował ;)
(tak mi sie wydaje oczywiscie ze jest tam 78 nasion szacunkowo w torebce oraz ze te cyfry mają znaczenie hehe)
No cóż zobaczymy kto miał racje ... :)

LDV

Active member
ja tam niewiem ile nasion jest w woreczku ale wiem za to co leży koło F9 hehehehe xD

a jeśli mam strzelać to:
to powiem ze jest 80

fisha teoria tez jest git

pozdro

G

Guest

widac 46 nasion, pod nimi jest jeszcze 2 tyle :]

e: kolejnym razem doliczylem sie 48 hehe ciezka sprawa

hot co sie stalo z offtopem?

Last edited:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Hehehe powinien byc topic w stylu zabawy intelektualne wujka HC, ale do rzeczy wg mnie jest 51 nasion w porywach do 60 :chin:

szok

Member
DRAKOS said:
Plantona bede dawał 1,3g na litr wody ,myslicie ze bedzie dobrze.

kazda odmiana inaczej znosi ten nawoz, ja daje:
dla c-4 6g/10L
dla b-52 2,5g/10L
+wazne ze dodaje jeszcze pk13-14 ale w sumie dla kazdej odmiany ttak samo
sam sie zdziwilem czemu to b52 tak strasznie zle przyjmuje plantonika? w pierwszej fazie nie zalapalem ze to o nawoz chodzi i pożółkły troche ale teraz juz jest si

ps. ktoś zajebał "off topic", czy nie widze?

Last edited:

DRAKOS

New member
Kurde to moze jednak 1,3g bedzie za duzo więc moze dam po te 1g .
Strasznie mało ci wychodzi tego nawozu z tego wynika ze b52 dostaja 0,25g ,a c-4 tez zaledwie 0,6g , a jak ci po takich ilościach topy puchną ??