ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
wszyscy lubia zabawy,
to mala taka zabawa odemnie,hehe
kto zgadnie ile nasion jest w torbie?
zabawa jest tylko dla satysfakcji zgadniencia ilosci nasion,
zabawa trwa do niedzieli.
Ja na fazie sie pobawilem haha HC dzieki za rozrywke
Taki mały efekt mojego latanie po sativce hyhy http://www.wrzuta.pl/obraz/bIBjYXDXvy/
Ja stawiam że niepełna setka.. widac osiemdziesiat kilka, ale stawiam że jest ich ponad 90 pzdr
Naliczylem ze widac 51 nasion, ale widac tam ze nasiona kryja sie rowniez pod nasionami z pierwszwego planu wiec napewno bedzie ich wiecej...
Hehe nasionka sa polozone przy liczbach na klawiaturze konkretnie na liczbach 7 i 8. Czyzby mala podpowiedz ze strony HC i w srodku jest 78 nasion? A moze to tylko przypadek? haha.
No nic ja stawiam ze bedzie tam 66 nasion
Pozdro!
48!
"kto zgadnie ile nasion jest w torbie?" - wg mojej filozofii, tyle nasion jest w torbie, ile my mozemy dostrzec (inaczej to byloby totto-lotto), o rozrysowalem to sobie nawet w przyblizeniu w paintcie
tez mi sie wydaje ze 78 nasion ... fish jak Szerlok Holmes to rozszyfrował
(tak mi sie wydaje oczywiscie ze jest tam 78 nasion szacunkowo w torebce oraz ze te cyfry mają znaczenie hehe)
No cóż zobaczymy kto miał racje ...
kazda odmiana inaczej znosi ten nawoz, ja daje:
dla c-4 6g/10L
dla b-52 2,5g/10L
+wazne ze dodaje jeszcze pk13-14 ale w sumie dla kazdej odmiany ttak samo
sam sie zdziwilem czemu to b52 tak strasznie zle przyjmuje plantonika? w pierwszej fazie nie zalapalem ze to o nawoz chodzi i pożółkły troche ale teraz juz jest si
Kurde to moze jednak 1,3g bedzie za duzo więc moze dam po te 1g .
Strasznie mało ci wychodzi tego nawozu z tego wynika ze b52 dostaja 0,25g ,a c-4 tez zaledwie 0,6g , a jak ci po takich ilościach topy puchną ??