ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
DRAKOS: ja jakoś podzieliłem sobie na paczuszki 1-1.2g na litr. ale ostatnio zacząłęm wrzucać po 2 takie paczuszki na 1-1.5 litra i jest sooooo sexy ;D wszystko ładnie pięknie się rozwija.
Taka czubata przewidziana wg. opakowania na 5 litrów to 6.5g.
Ok. to mysle ze jak dam 1,5g na litr w pierwszej fazie kwitnienia (drugi tydzien flo)to bedze w sam raz.
Tylko nie wiem czy trzeba dawac dolomit razem z Plantonem zeby ph nie spadło.
laczysz sie z netem poprzez proxy tej stronki, troche spowalnia, ale moim zdaniem warto, 'tak na wszelki wypadek' nie mowcie mi, ze wszystko z mj jest w 100% bezpieczne, bo moze nie jest...a dzieki tej stronce mozna bezpieczenstwo zwiekszyc bez instalowania jakis skomplikowanych programow dzialajacych w trayu zwalniajacych calego kompa, nakladow $, itp.
kwiatki dzisiaj 60 dni, jeszcze dam im 2 dni i tniemy,hehe
jak widac po sensi star ze niejest asz taka lisciasta jak ostatnia co mialem.
to wszystko od innego mixu. ostatni byl troche za mocny w azot i karmil pare tygodni za dlugo. no ale czlowiek ciangle sie uczy asz moze kiedys dojdzie sie do perfekcji,hehe
HC!!! Prawie mnie zabiles tymi fotkami . Jak pokazalem forum ziomkowi to szczeka mu doslownie opadla z wrazenia. Wszystkie twoje kfiatki mi sie strasznie podobaja ale najbardziej ta Sensi Star. Pod jaka lampa ja trzymales?
gelowas super ze znalazles to zabezpieczenie. Bedzie mi sie troche dluzej wchodzilo ale bezpieczniej zdecydowanie ^^
HC jak zwykle wyzwalasz pozytywne emocje w mojej glowie
powiedzcie mi prosze, jak roslina reaguje na nizsze temperatury niz opytymalne, czyli 16-17*c na ciemnej i 23-24 na jasnej. spowolni mocno kwitnienie, obnizy plon?
box nr 2 hps 400w weg 50dni flo 9dni nawoz grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, z tyłu WW oraz klon Top 44 z przodu Big Bud meski oraz damski obok 6 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klonik skunk#11
Arjans
Big Bud męski wlasnie tym facetem zapyle Twilighta aby miec pestki na out oraz porobie troszke crossow z innymi odmianami ktore mam w boxie
klony skunk#11 sa juz w boxie w wylegarni mam jeszcze kloniki arjans-a oraz top44
Twilight juz ładnie zaczyna puchnąć i zabarwiać sie na fioletowo
Pytanie gdzie dostane szybko nasionka femi C99 albo sensi star ?? Albo jakies owocowe odmiany dobre oprocz grapefruita bo juz byl ... Dawjcie linki do seed bankow ...
O widze ze dostali nowa dostawe fajnie
Dzieki Glegot zamowimy teraz z seed.pl zobaczymy co prezentuja z fr.pl jestem w 100% procentach zadowolony poniewaz grpaefruity, ice i ww wykilkowaly 100% i 100% doszlo do zbiorow ...