What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

buSka

Member
hmm mozesz jasniej? czyli zjebalem ze do piekarnika wrzucilem? :p:p nastawilem na mala temp - 60stopni i owinalem to w sreberko :p ustawilem sie z ziomkiem na 22 wiec nie wszystko stracone :p tylko potrzebuje jakis sposob na szybkie wysuszenie, jakies propozycje? :p

ps. zajebisty zapaszek ma ta trawka :)

G

Guest

@Korlic daruj sobie kondensator w Polsce nie płacimy za energie bierna wiec nic przy kondensatorze nie oszczędzasz jedynie co to poprawiasz kondycje sieci elektrowni tzn lepsze napięcie tobie całkowite zbyteczne@ a tu małe wspomnienie

dzisiaj startuje nowy boks i 4 hybryd newilles haze trzymajcie kciuki

L&M

Member
łeeeee, jak to?! ja suszyłem w 80 st. przez 10 min i kopało fanie:/ nie widzialem różnicy miedzy normalnym suszeniem a w piekarniku, no moze różnica była w smaku, ten z piek. byl ostry i nieprzyjemny ale ogolnie to bania prawie ta sama....

@Sunshi :respect: fajniutkie kwiaty miałeś!! :respect:

powodzenia :wave:

Last edited:

franzPL

Member
nowy update 45 dni wega

box nr 1 hps 400W 18/6
Skunk#11femi ,Top 44 reveg,Skunk#11 femi,WW f2 5dniowa,Arjan's femi ,Blublleberry f1 regular

box nr 2 hps 250W 18/6
Twilight,Twilight oba femi :) Big Bud f1 regular

nastepne fotki wrzuce juz chyba tylko przed przelaczeniem na flo za 10dni

Biodizel

Member
w konopii jest multum terpenow, wiekszosc biologicznie czynna, wiec faza moze byc inna, na mocy moze odrobine stracic, nie przez vaporyzacje thc, ale przez tak zwana destylacje z para woda na skale pol mikro ;) hehe

jesli nie widzisz roznicy, to widocznie nie jest az tak zle z tym suszeniem, jednak wiele ludzi o tym ostrzega, nie tylko jesli chodzi o smak ale i o moc, musze sie przyznac ze osobiscie nigdy tak nie suszylem

Last edited:
G

Guest

L&M powiem ci że miałem troche problemów z temperaturą spadała nawet do 16*C ale w ten sposób spróbuję zachartować roślinki teraz na odmulenie mają 29*C i dałem do nich jeszcze dwa GF'y które powinny je nadgonić dość szybko...lubię kombinować przy uprawach im więcej zepsuję tym więcej się nauczę :p

G

Guest

Ale jakby się przyjżeć są na niej jeszcze takie plamki które nie wiem dlaczego się tam znalazły ,pare osób twierdziło że to z przypalenia a co wy powiecie??

GrowFather watpie czy taki maly wzrost roślinek to problem temp. ja mialem temp 16c caly czas w nocy i rosly dobrze :) Tylko przy kwitnieniu byl juz problem... Wiec niesadze ze to by byla wina temp... moze masz zamalo l/m2??
Pozdro

L&M

Member
gdyby bylo za malo l/m2 to by byly baaaardzo wyciagniete w 18 dniu.... a po fotkach widac ze sa w pozadku, taki już pewnie urok tej odmiany ze wolno na wegu rosnie , zwlaszcza w polaczeniu ze stresem jezeli chodzi o temp. nie ma sie co martwić... jak zacznie kwitnąć to wystrzeli nawet nie bedziesz wiedzial kiedy Ci budy dojrzeją:D

@quakemind podejrzewam ze nieszkodzi a jezeli juz to mało, to zalezy jeszcze od tego czy jest duza różnica miedzy temp. w czasie dnia i nocy, najlepiej miec w nocy kolo 20 st.:)

powodzenia :wave:

Last edited:

quakemind

Member
małe skubańce, w tym tygodniu pojda w wieksze donice i mam nadzieje ze w coco. Dorzuce jeszcze 2 x 23 W swietlowki i zrobie lepszy odbłyśnik. Top44

Preferujecie 24/0 czy 18/6 ?

Last edited:

LDV

Active member
Witam serdecznie ponownie wszystkich...
Dokonałem zakupu na seedbay.com, dla pewności i formalności mam pytanko:

First Name Moje imie
Last Name moje nazwisko
Street ulica
City miasto w ktorym mieszkam
State województwo?
Zip a tutaj co kod taki jak na poczcie? XX-XX oto chodzi?
Country Polska

Freebie Request / Special Notes For SB Staff / Additional Info / Other

co proponujecie zebym wpisał ;)

I co git uzupelnilbym?
Pozdrawiam zieloną brać :D

Last edited:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam was wszystkich!

Ciesze sie bardzo ze thread ten rozwija sie w tak szybkim tempie, i widze tez pare powrotow na lono growingu, ja osobiscie chce cos w koncu zaczac po prawie dwuletniej przerwie, ale pierwszy raz z lampa Envirolite 200W <2700K>FLO i zwyklych rur VEG, filtr weglowy, wszystko juz prawie poskladane tylko czekam na sionka <chronic>, fotki dopiero wtedy jak sie zazieleni...

L&M lampka o ktora pytales kupilem w UK razem z odbysnikiem za £80.

MarUjUANA iS eVeRyWhERe !!

G

Guest

LDV tak chodzi o kod pocztowy XX-XXX. a co do tego Freebie Request / Special Notes For SB Staff / Additional Info / Other to nie jestem pewien ale zaznacz to pierwsze. Jak jestem w bledzie niech ktos mnie poprawi. Pozdrawiam :wave:

LDV

Active member
no chodzi oto że moge zasugerować jakie chce gratisy ;P
myślałem że sami skumacie hehehe

Orientuje się ktoś jakie ma freebe seedbay teraz? Bo oni zawsze zajebiste pestki mieli jako freebe z tego co pamiętam... (chyba takie same jak seedboutique =) )

Chyba wezme:
Blockhead
ale zastanawiam się jeszcze nad
Sweettooth#2/#3 dojdzie w Polsce?
no jeszcze jest BubbaKush z tych ciekawszych dostepnych jako freebe... co myślicie?
No jeszcze oczywiście jest Durban PoisonxSkunk#1 ale to nie jest moim zdaniem nic "ciekawego" nirvana sprzedaje takie coś pod nazwą "Durban" hehehe z tego co mi sie przypomina ;)

Pozdro

BTW: tak sie pierdole z tym freebe bo kurwa to beda najlepsze "jakościowo" odmiany jakie dostane hahaha bo biore 4pack z nirvany a tutaj taki freebe zajebisty ;]

Last edited:

buSka

Member
Heh, czizas za slabo wysuszylem tego topa bo jak go palilismy to byl jeszcze mokry :p ale eee bylo niezle =] lekka bania, masakrycznie gryzlo w gardlo sciagnalem bucha i pol godziny kaszlu =] czekam juz do harvesta nie bede suczki skubal bo widze ze to nie ma sensu a to i tak juz z tydzien moze troche wiecej zostalo wiec mysle ze wytrzymam =] pozdro 600 =]

57fun

Member
glegot to szitbank ...nie kupuj nic w tym sklepie..buahahha sklep..chyba ze ci nie szkoda pieniedzy :]

Latest posts

Latest posts