ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hmm mozesz jasniej? czyli zjebalem ze do piekarnika wrzucilem? nastawilem na mala temp - 60stopni i owinalem to w sreberko ustawilem sie z ziomkiem na 22 wiec nie wszystko stracone tylko potrzebuje jakis sposob na szybkie wysuszenie, jakies propozycje?
@Korlic daruj sobie kondensator w Polsce nie płacimy za energie bierna wiec nic przy kondensatorze nie oszczędzasz jedynie co to poprawiasz kondycje sieci elektrowni tzn lepsze napięcie tobie całkowite zbyteczne@ a tu małe wspomnienie
dzisiaj startuje nowy boks i 4 hybryd newilles haze trzymajcie kciuki
łeeeee, jak to?! ja suszyłem w 80 st. przez 10 min i kopało fanie:/ nie widzialem różnicy miedzy normalnym suszeniem a w piekarniku, no moze różnica była w smaku, ten z piek. byl ostry i nieprzyjemny ale ogolnie to bania prawie ta sama....
w konopii jest multum terpenow, wiekszosc biologicznie czynna, wiec faza moze byc inna, na mocy moze odrobine stracic, nie przez vaporyzacje thc, ale przez tak zwana destylacje z para woda na skale pol mikro hehe
jesli nie widzisz roznicy, to widocznie nie jest az tak zle z tym suszeniem, jednak wiele ludzi o tym ostrzega, nie tylko jesli chodzi o smak ale i o moc, musze sie przyznac ze osobiscie nigdy tak nie suszylem
L&M powiem ci że miałem troche problemów z temperaturą spadała nawet do 16*C ale w ten sposób spróbuję zachartować roślinki teraz na odmulenie mają 29*C i dałem do nich jeszcze dwa GF'y które powinny je nadgonić dość szybko...lubię kombinować przy uprawach im więcej zepsuję tym więcej się nauczę
Ale jakby się przyjżeć są na niej jeszcze takie plamki które nie wiem dlaczego się tam znalazły ,pare osób twierdziło że to z przypalenia a co wy powiecie??
GrowFather watpie czy taki maly wzrost roślinek to problem temp. ja mialem temp 16c caly czas w nocy i rosly dobrze Tylko przy kwitnieniu byl juz problem... Wiec niesadze ze to by byla wina temp... moze masz zamalo l/m2??
Pozdro
gdyby bylo za malo l/m2 to by byly baaaardzo wyciagniete w 18 dniu.... a po fotkach widac ze sa w pozadku, taki już pewnie urok tej odmiany ze wolno na wegu rosnie , zwlaszcza w polaczeniu ze stresem jezeli chodzi o temp. nie ma sie co martwić... jak zacznie kwitnąć to wystrzeli nawet nie bedziesz wiedzial kiedy Ci budy dojrzeją
@quakemind podejrzewam ze nieszkodzi a jezeli juz to mało, to zalezy jeszcze od tego czy jest duza różnica miedzy temp. w czasie dnia i nocy, najlepiej miec w nocy kolo 20 st.
Witam serdecznie ponownie wszystkich...
Dokonałem zakupu na seedbay.com, dla pewności i formalności mam pytanko:
First Name Moje imie Last Name moje nazwisko Street ulica City miasto w ktorym mieszkam State województwo? Zip a tutaj co kod taki jak na poczcie? XX-XX oto chodzi? Country Polska
Freebie Request / Special Notes For SB Staff / Additional Info / Other
Ciesze sie bardzo ze thread ten rozwija sie w tak szybkim tempie, i widze tez pare powrotow na lono growingu, ja osobiscie chce cos w koncu zaczac po prawie dwuletniej przerwie, ale pierwszy raz z lampa Envirolite 200W <2700K>FLO i zwyklych rur VEG, filtr weglowy, wszystko juz prawie poskladane tylko czekam na sionka <chronic>, fotki dopiero wtedy jak sie zazieleni...
L&M lampka o ktora pytales kupilem w UK razem z odbysnikiem za £80.
LDV tak chodzi o kod pocztowy XX-XXX. a co do tego Freebie Request / Special Notes For SB Staff / Additional Info / Other to nie jestem pewien ale zaznacz to pierwsze. Jak jestem w bledzie niech ktos mnie poprawi. Pozdrawiam
no chodzi oto że moge zasugerować jakie chce gratisy ;P
myślałem że sami skumacie hehehe
Orientuje się ktoś jakie ma freebe seedbay teraz? Bo oni zawsze zajebiste pestki mieli jako freebe z tego co pamiętam... (chyba takie same jak seedboutique =) )
Chyba wezme: Blockhead
ale zastanawiam się jeszcze nad Sweettooth#2/#3 dojdzie w Polsce?
no jeszcze jest BubbaKush z tych ciekawszych dostepnych jako freebe... co myślicie?
No jeszcze oczywiście jest Durban PoisonxSkunk#1 ale to nie jest moim zdaniem nic "ciekawego" nirvana sprzedaje takie coś pod nazwą "Durban" hehehe z tego co mi sie przypomina
Pozdro
BTW: tak sie pierdole z tym freebe bo kurwa to beda najlepsze "jakościowo" odmiany jakie dostane hahaha bo biore 4pack z nirvany a tutaj taki freebe zajebisty ;]
Heh, czizas za slabo wysuszylem tego topa bo jak go palilismy to byl jeszcze mokry ale eee bylo niezle =] lekka bania, masakrycznie gryzlo w gardlo sciagnalem bucha i pol godziny kaszlu =] czekam juz do harvesta nie bede suczki skubal bo widze ze to nie ma sensu a to i tak juz z tydzien moze troche wiecej zostalo wiec mysle ze wytrzymam =] pozdro 600 =]