What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

castlevania

Member
Korlic said:
castlevania
Ile wega miały? :] Zamierzasz jeszcze przesadzać bo doniczki jakieś małe (może wizualnie mi sie tak wydaje :) )
Pozdro

weg 3 tyg, doniczek juz nie zmieniam, nie ma mozliwosci, 7,5 L jest teraz i tak zostanie, pozdro

Q_ba1

Member
witam Panów po 15 dniowej przerwie ;) dziś wróciłem i zamieszczam świeże fotki moich skunk special
rośliny jakos troche ponad 5 tygodni na flo, jeszcze 3 tygodnie pewnie je potrzymam, zobaczymy

quakemind

Member
witam znajomy ma pewien problem, i prosil mnie abym wstawil tutaj jego pytanie gdyz nie ma aktywacji na swoim kacnie IC
Mam box o wymiarach 40x50x80 chce wsadzic do niego 4x skunk #11 i chce dac od razu 12/12 z tym ze box jest na strychu gdzie jest bardzo ziomno i temp. przy zaciemnieniu wynosic bedzie tyle co jest na zewnatrz czyli na dworze i teraz pytanko czym moglbym podgrzac temp. zeby mi krzaczki nie przemarzly w pizdu ? dzieki za odpowiedzi

L&M

Member
@quake
1. bardzo maly box
2. o podgrzewaniu było ostatnio w innym temacie (chodzi o patent z puszką)

@Q_ba1

piekne masz kwiaty :respect:

powodzenia :wave:

C

Ca2

LDV: K2 od nirvany na out to bardzo dobry wybór. Dochodzi na lajciku jak Maroc od FS a fazowo typowa Indica. Z małym bonusem od nirvany ;D Indyja indyją ale śmiechawy po k2 z ziomami mieliśmy przeokrutne ;D I to najczęściej następowały one po największym zamule ;D
http://haszysz.com/k2/new/dscf7549vj4.jpg

franzPL

Member
Witam ponownie panoiwie mam mały problemik mam 5 eoslinek femi oraz 4 regular sadziłem ze bedzie jakis facet a tu niestety lipa wiec mam pytanko czy ma ktos moze na zbyciu pyłek najlepiej z dobrych odmian f1 ??? info na pw

:pointlaug :pointlaug :pointlaug :fsu: :fsu: :fsu:

7. Thready lub posty majace zwiazek z kupnem/sprzedaza/handlem/wymiana/testowaniem/oddaniem za friko nasion, klonow, pylow, konopii, haszyszu lub wszystkich innych substancji lub artykulow z tym zwiazanych sa niedozwolone na otwartym forum uzytkownikow i beda one usuniete. Tready lub posty, w ktorych uzytkownik prosi lub ubiega sie o cos z wyzej wspomnianych, bedzie skasowany, natomiast wlascieciel posta bedzie wyrzucony ze strony.

peace

Last edited by a moderator:

BiZZY

Member
SIEMANO ALL!

Co myslicie o Early Passion od Pana Salvii?
Czy tam maja autentyczne nasiona?

:::::OPDOWIEDZCIE PLIZZZZ:::::

G

Guest

Bizzy majom tam dobre nasiona mozesz byc pewien ze cie nie wyhujajom :)
pzdr

buSka

Member
Maly upload fotek :

Jak myslicie ile jeszcze jej zostalo?? To drugie zdjecie troche nieostre ale ten aparat co mam jest strasznie ujowy :p

G

Guest

Bardzo ładna roślinka :D Na moje niewprawne oko jeszcze minimum 2 tygodnie. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Badałeś trichomy?

Last edited:

hodowca85

Member
Piekne szczoty BuSka ! Bedzie dobre jaranie ...hehhe tak.. tak zostało jej cos około 2tyg. nie wiecej.
Podlewaj teraz samą wodą

TO jest Blueberry od DJ Shorta ?

PEACE

Last edited:

cheech and bong

Active member
buSka said:
Jak myslicie ile jeszcze jej zostalo?? To drugie zdjecie troche nieostre ale ten aparat co mam jest strasznie ujowy :p

2 tygodnie jeszcze to na pewno a nawet 3 mozna by pozekac. Jeszcze wszystko powinno troche napuchnac

Last edited:
G

Guest

Panowie wiecie moze gdzie mozna dostac nasiona strawberry diesel bo szukam i nigdzie nie moge znalesc
pzdr

asdf

Member
to byla limitowana ilosc nasion do sprzedania..moze jeszcze bedzie na seedbay ale i tak watpie zeby bylo Cie stac na te nasiona bo kosztowaly ze 150$

Azzzzzz

Member
Veteran
Poczatek 3-go tygodnia

Poczatek 3-go tygodnia

Witam, szybka relacja z mojego ogrodka:
- poczatek 3 tyg flow
- odmiana ESxWW
- lada dzien zaczna sie pozadnie topy ksztaltowac
- na dniach testuje uklad hps 400 W, glowne zmartwienie to czy temp nie bedzie za wysoka ( pomieszczenie 0,3 m2)
- na vegu tygodniowe afghanixWR oraz sadhu

Pozdrawiam wszystkich farmerow !!! :wave:

buSka

Member
Dzieki dzieki, kurde to jeszcze troche czasu zostalo :p
Juz z tydzien podlewam sama woda - z dolu juz liscie zolkna.
Trichomy obserwoje ale mam za slaba lupe i w sumie g**** widze ;//
A odmianka to Blubbleberry zamawiana z seed.pl a breeder bodajze dutch quality seeds :p

Pozdro 600 v =]

WeedTime

Member
buska bardzo fajny krzaczek, ladnie ci kwitnie, juz widac ze bedzie niezly yelder ;]
widze ze to indyjka, jaka odmiana ? ile juz kwitnie ?
mysle ze jeszcze pare tygodni jej potrzeba - 2 to na 100% ale nie wiem jak szybko bedzie kwitla, pokazuj zdjecia co tydzien to pomozemy :) dobrze ze juz podlewasz sama woda ale teraz jest okres kiedy roslina zaczyna produkowac najwiecej zywicy po tygodmiu lania samej wody ja dalbym jej jeszcze ostatniego kopa PK, daj jej jeszcze troche czasu a napewno nie bedziesz zalowal.

Azzzz przygotuj sie na zamontowanie extra wentylacji bo w boxie 0.3 zrobi sie lekki piekarnik....;]

pozrowki

Last edited:

Latest posts

Latest posts