What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Ganja Smile

Active member
Hehehe olbrzym ja bym sie go bał scinac...
purple widow swietna odmiana ale kurcze napalilem sie na te egzotyki o ktorych wspominal kovik :)

tak na marginesie proste i glupie pytanie :) wam tez w doniczkach odchodzi ziemia od bokow? to cos zlego moze ma to jakis zly wplyw na rosline albo moze jedynie tylko przsyspiesza parowanie wody z ziemi

And.. this is my garden
8239DSC00051-med.JPG

8239DSC00050-med.JPG

Last edited:

GrassLand

New member
Ganja Smile jeżeli ziemia odchodzi Ci od doniczki to postaraj się to zmienić czym prędzej, ponieważ zabija to włośniki (takie male włoski na korzeniach, które pobierają substancje odżywcze) a jak wiadomo nie wpływa to pozytywnie na roślinkę ;)
Pzdr

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
kiedy sie prawidlowo podlewa rosline czyli pozwala sie na przesuszenie gleby, to gleba sie kompaktuje i zaczyna odstawac od doniczki. Ja mam na to taki sposob ze przekopuje raz na jakis czas cala wierzchnia warstwe nozykiem do glebokosci kilku cm, tak jak w zwyczajowym ogrodnictwie. Dodatkowy skutek to dobre natlenienie gleby.

pozdr, kov

Ganja Smile

Active member
No to nie sadzilem na takie szybkie odpowiedzi ze przescigneliscie mnie w wstawieniu fotek :)

no to jeszcze jedna :)
8239DSC00048-med.JPG

Czyli wszystko jest w porzadku extra a zaraz sposob z nożykiem wchodzi właśnie w życie ;)

Pozdrawiam

******************edited

NO I JEDNA ISTOTNA RZECZ!!?? CO Z TĄ KARMĄ??

Last edited:

Ganja Smile

Active member
No i ja musze sobie sprawic takiego grindera!!!
Tak samo z przezroczystymi bletkami :D nie moge sie do nich dobrac jakos...

Moje roslinki staja sie piekniejsze z dnia na dzien Esco zakochasz sie za 2 tyg ;D
hehehe

pozdr!! :wave:

R

retbatler

siewka
ładne zdjęcia wszyscy, Ganja Smile fajny ogródek

54 dni
northern light, blueberry

małe kwiatki ale swoje - właśnie mija rok jak ostatni raz kupowałem palenie.
pozdr

bogusik2

Member
HC coś dla spalonego oka :) Jeden z sogowych kloników - Grapefruit z FS
(miałem przstac i nie moge :D heh)
12128klon.JPG

Pneumonia (ostre zapalenie płuc i oskrzeli z powikłaniami w moim wypadku) zmuszaja mnie do leczenia sie heh a ja tego nie znosze :D Ciekawe co lekarz by powiedział jakbym mu ta fotke pokazał hyhyhyhy "Panie Robercie! Ja Pana błagamm..." haha
Coz co sie okazuje ziolko w rozsadnych ilościach redukuje kaszel i płuca goja sie szybciej pomimo dymu! :D Natąpiła regresja jak zaczolem palic indyjki ktore zapobiegały kaszlowi hehe wiec co złego to nie zioło moi drodzy :)
Uratowało mnie od szpitala :D:D:D (chwała mu i w formie spozywczej)..
12128lol-med.JPG

Hehe nie ważne ile macie :) nie spojcie ziolek tytoniem :)
Przeciez cały aromat zamienia sie w popielniczke z petami ;/ a przeźroczyste bletki sa chyba glownie dla zachowania 100% smaku naszych drogocennych ziolek :) pzdr
12128lol_1_-med.JPG

Kanaba

Member
Bogus, taki lolek to dla Ciebie "rozsądna ilość" ? :D hehehe, jestem ciekaw ile jarasz jak masz "troche" tego ;] ja bym sam takiego lola nie zjaral naraz ;p no chyba ze gdybym musial :D pzdr

bogusik2

Member
Hehehe kanaba wyglada na wiekszego niz jest naprawde ;p taki loleczek z mocnym GF i odrobina outdorowego White Russiana od kolego z forum (dzieki ziomeczku :D) starcza na 6-8 gozinek leczenia z załozeniem oszczedności i 4 godzinnej opcji snu hehe (czyli normalka ;p) Kilka fotek dla waszych zjaranych oczu hehe

Św. Top
12128saint_bud-med.JPG

dizel

Member
macro bogusika i pozamiatane :D
musze chyba jakiegos rumuna zatrudnic do oddzielania tych pestek :D to tylko niewielki fragment (te pestki juz dawno rozdane wsrod znajomych), jeszcze wiecej czeka na wymiane lub rozdanie, to crossy tych wszystkich odmian o ktorych kiedys pisalem

Last edited:

darek1917

Member
@Ganja Smile
chodziło mi o to ,że jak mam trawe słabej jakości to mieszam z tytoniem bo lepiej sie palą lolki

Last edited:
Ja zawsze katuje ziomkow o palenie lolkow bez tytoniu... Lolek musi byc czysty :D

Hehe nie wiem jakie te bletki macie Bogus i HC ale ja np bardziej preferuje czarne ocb od aledy...

Bardzo ladnie jest na tym thredzie jak Out sie konczy :) K++++++
Milo sie na to patrzy... Pełne uznanie :D

Regge lolek pelen chili a jutro exam z prawka praktyka hehe :D

Pozdro6oo

C

Ca2

Ja jestem wyznawcą białych OCB lub Juicy Blunt's. Czarne OCB za bardzo mi śmierdzą papierem podczas palenia. Dziwnie mi się z nich kręci. A do jointów zamiast tytku...liscie cannabisu jak już top rozcieńczać czymś suchym dla lepszego spalania.
Ja niestety liści po out mam w brut... i jaram całe lole z tego...czasami jakieś szczyty ze skarbca wyciągnę i domieszam ;D