What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Ganja Smile

Active member
8239DSC00094-med.JPG

castlevania

Member
siemasz Grunwi ! dzieki za przywitanie, no wkurw mnie lekki bieze bo wyjebałem 140 ziko na pechy a tu taka kicha:( ale tez sie nie przygotowałem za bardzo bo wszystko tak na szybko zrobione, mysle ze to sprawka ziemi , ale i nasiona mysle ze nie były pierwszej jakosci :-/ , poczekam jeszcze z tydzien i jak nie zobacze poprawy jade od nowa z lepsza ziemią , nawozami i pestkami własnej produkcji ;) bo szczeze na ost indoorku zapierdalały najlepjej i wyszło kozak ziołko, szkoda ze skosili ci krzaki ale jeszcze wszystko przed tobą :) pozdrawiam i zycze powodzenia, ost miałem natłok pracy i nie miałem zbytnio czasu, ale teraz moze sie odezwe czasem i powiem co i jak u mnie w ogródku

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
c99 x tbxwr , trawka mnie zaskoczyla,hehe
musze powiedziec ze blubonic x tbxwr jest nieudany cross.
sa fajne phena i niekturym trawa sie podoba. ale dlamnie jest do dupy,hehe
ale zato c99 cross wyszedl zajebisty. c99 co uzywalem do crossu jest bardzo egzotyczne pheno.orginalny clone brothers grimm jest to indica pheno,nic sativy.ktury pochodzi z kolekcji rezdoga.

tu pare photos super wysuszonego, smak jest czasami mi sie wydaje jak truskawkowe jabka,hehe

664IMG_4977-med.jpg

664IMG_4970-med.jpg

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hej HOT! To mnie ucieszyles, wlasnie mam z twoich pesteczek jedną C99 x TBWR w boxie, tak się prezentuje, trochę zaniedbana ale będzie sporo testowania. Bardzo jestem ciekaw, tym bardziej że zapewniłem jej kontynuację zapylając samcem C99 F2 z GN collection.

4497c99_x_tbwr.jpg

Przy okazji, gratulacje dla Cardiela i Drinkmanii!!!! Dostaniecie bardzo ciekawą genetykę z USA. Polecam bardzo ją rozmnożyć i rozprowadzić pomiędzy growerami z Polski. To zupełnie co innego niż wszystko dostępne w seedbankach w Europie!

Pozdr, kov

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zajebista jest kov

wyglanda jak orginalny clon.a moze i lepiej,hehe

tak jak kov mowi.zapylac co najlepsze rozmnazac i rozprowadzac,hehe

umnie nowe sionka beda dopiero za dwa miesiace, mysle ze wielu sie z nimi spotka,hehe pm mam pelny a nic do gemby,hehe

peace

Budd

New member
Nie zgadzam się z tobą genek. Ja sam niedawno prawie nic nie wiedziałem a pierwsze szyszki są i smakują lepiej niż "żurowskie". Czasami najciemniej pod latarnią ...

G

Guest

zapylanie plantów typu femi mija sie z celem czy nic nie stoi na przeszkodzie ?

C

Ca2

Hahaha... no to po okresie załamania nerwowego spowodowanego dziwkarskim zachowaniem suczy po sąsiedzku... wcisnąłęm guzik i zamówiłem pesteczki ;D

Jungle Wreck 2szt.
Hawaiian Snow 1szt.
G13 x White Widow 2szt.

Nasiona regular więc nie wykluczam jakiegoś skromnego zapylenia celem uzyskania kosmicznych crossów na następne uprawy.
Jak tylko pojawi się żywica to będę normalnie srał ze szczęścia;D ale to już wykraczanie poza czas rzeczywisty... do kwietnia harvest na 99.999% więc wcale nie tak odległe te plany;D
Wszstko oczywiście w nanotechnologii bo u mnie w boxie amerykańskiej manii wielkości nie ma. Wszystko musi być miniaturowe a moc musi być tak wysoka, żeby zielsko zadawało cios z precyzją skalpela ;D

tomato

Member
Veteran
zarzyc said:
zapylanie plantów typu femi mija sie z celem czy nic nie stoi na przeszkodzie ?
zapylanie jakichkolwiek laseczek jest wskazane i przyjemne hehe :bandit:

moj ogrodek juz zamkniety, pozostalo mi tylko ogladac wasze "szafeczkowe" fotosy hehe :rasta: ale w doborowym towarzystwie. jednak fajnie jest miec pare roznych odmian. jak na przyklad ten sampel emhh. fajnie pachnie, ciezko powiedziec czym, moze cos na ksztalt czarnej pozeczki hehe

pozdro :rasta:

Last edited:
G

Guest

jak nazywała sie ta stronka co miała taki duzy wybór nasion bodajże z Szwajcarii czy Austrii, otworzyli niedawno strone pod polskiego klienta ?
Wydawalo mi sie ze jest w temacie "co gdzie kupic" ale nie moge znalezc.
Zreszta temat jest zamkniety -przydalo by sie porzadek zrobic.
Elo

G

Guest

Witam a to z mojego ogrodu

Po lewej klon The Church z GH, dzis po 8 tyg flo idzie pod noz
Z prawej Kaz daje mu jeszcze z 2 tygodnie

Pozdrawiam

L&M

Member
siema panowie!

przeglądam czasem forum i widze ze fajnie wam idzie, tak trzymać! ja mysle na indoorem wiedz moze niedlugo tez bede mogl cos pokolorować...

pzdr

urban

Active member
Siema chłopaki!
Skoro mowa o C99 x TB/WR, to dodam słowko od siebie które napewno zastanawia outdoorowców hehe
No niestety ten cross nienadaje sie wogóle na nasze warunki klimatyczne z tego co zauwazyłem u siebie.
No ale niema co sie martwic bo naszczescie zostalo kilka kulek, a skoro mowicie ze cross wyszedl bardzo dobry to będa czekac na boxa hehe

No a teraz pytanko do outdoorowców, planujecie juz sezon 08?
Ja juz zaczynam, przygotowywuje spota juz na przyszły sezon no i oczywiscie zaczynam zbierac kulki nowe ciekawe kulki :smile:
Jak narazie z ciekawszych rzeczy jakie przewiduje w ogrodku a ktorych niesadziłem to na tę chwile sa to

Neville Haze x Uzbeca

Iguana

Chitral x Banghi/Nepal

Oraz Big Black Indy

A wy co, planujecie juz swoje line up'y w swoich ogrodkach? hehe

:headbange

Latest posts

Latest posts