What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Ja sie nie spiesze z wyborem pestek na nastepny sezon, ale juz teraz mowie ze na jebane 200% bede mial Durbana od Sensi Seeds :D Oczywiscie jesli jest taki dobry jak pisze producent.. mniam! Jesli ktos to mial tego straina to jesli moze niech napisze na pm czy warto bo chce na pestki wybulic troche kaski. - - - PZDR!

E.: Wlasciwie to zauwazylem ze jeszcze DP ma durbana i o ile sie nie myle Nirvana? Czy te odmianki wlasciwie sie jakos roznia - jesli ta to jak? :p

Last edited:

urban

Active member
Miałem durbana z DP i z nirvany.
I jesli chodzi o stosunek cena/jakosc nirvana wypadła znakomicie.
Durban z dp fajne ziolko, napewno sie niezawiedziesz ale ja oczekaiwalem czegos wiecej jak za takie pieniadze.
Durban x skunk z nirvany zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie.
Moc w zupelnosci wystarczajaca , high bardzo pozytywny - trawe jak najbardziej mozna palic przez caly dzien co ja bardzo cenie.Naprawde produktywna hybryda, topy duze i niesą jakos specialnie luzne.
Jak najbardziej daje rade w naszym klimacie, ja scinalem jednego 20-25 wrzesien a drugiego ok 10 pazdziernika czyli dochadza w sam raz.

Wiec podsumowujac , jesli chodzi o cena/jakosc nirvana wypadla bardzo dobrze wiec jesli chodzi o moje doswiadczenia to moge ze spokojnym sumieniem polecic nirvane no chyba ze ktos ma wiecej kasy to niech inwestuje w dp czy sensi albo seedsmana np

:smile:

tomato

Member
Veteran
shaman, zgadzam sie z urbanem, durban nie powala moca, ale jest to typowy weed for everydays smokers hehe. ja sie troche zawiodlem jesli chodzi o wyglad, budsy jakies takie male i luzne mialem, ale duzo zywicy, lepi sie niesamowicie do rak. trafilem na purpurowe pheno. ponoc f1 byl z dp, ale kto to wie...

jesli chodzi o sezon 08, to ja raczej napewno nie kupuje pestonow, mam kilka, moze jeszcze cos sie trafi hehe.
a taaaaaaaaaaaaaaakich plantow zycze wszystkim w sezonie 08 :headbange

kolorujcie panowie, bo blado jakos... :rasta:

E:nie wiem gdzie ten monster urosl, fotka wzieta z tego threada, niesamowity ziomus :headbange http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=58970

Last edited:
G

Guest

Dzieki chlopaki! Hmm.. moze i Durban moca nie powala, ale na pewno bedzie w moim repertuarze ;] Musze tez koniecznie poszukac jakiejs sativy ktora raz zeby byla mocna, a dwa zeby doszla w polskich warunkach. hmm.. moze jakies propozycje? Zeby nie bylo to chodzi mi o takie 100% sativki, hehe..
Leb27 wydaje mi sie byc cool strain tylko gdzie to dostac, eh...

PS.: Polegam glownie na waszych opiniach, bo wiadomo ze te opisy seedbankow nie zawsze sie sprawdzaja - lepsze doswiadczenie hehe... ;]

peace!

G

Guest

Shaman
leb27 wiadomo od najlepszego growera z danii. obilo mi sie o uszy ze Ace Seeds beda mieli w ofercie ten strain na przyszly sezon.
ja osobiscie chyba bede sie zaopatrzal w jakies wczesne afrikany....

Azzzzzz

Member
Veteran
Wiesci z pola

Wiesci z pola

Hej, witam ponownie kolegow plantatorow :>, u mnie juz ost odminka miala herv'a - WYDxWR, Ponizej zamieszczam pare fotosow.

Aktualnie na polu rosnie : 2 Cinnamony, 10 klonow WRxA, WYDxWR, sa one w 10 dniu flo. Z tymi klonami to robie taki experyment, jestem ciekaw ile uda mi sie srednio wycisnac z klonow ktore beda caly czas w plastikowych kubkach od piwa...... :laughing: . Jesli wyjdzie powyzej 10g z krzaka bede zadowolony :>.

Trzymajcie poziom i uploadujcie foty z ina.

Ferajna:

Klony w kubach:

Dry WRxA:

Schnace WYDxWR:

NL:

Pozdr :joint:

g1enek

Member
Azzzzzz , gratuluje naprawde masz swietna reke do uprawy. Widzialem Twoje fotki i stwierdzam ze masz fantastyczne jaranie, tylko pozazdroscic i sie uczyc od Ciebie ;]

capta

Member
@Azzzzzz z tymi kubeczkami ciasno moze byc, mimo ze klon, to bedzie ciasnoo, moze w 2;l pojemniczki (?) w 5l to by było piekne

Plantator

Well-known member
Veteran
siema , u mnie roślinki powoli dochodzą , zbieram nasionka pod lampami , czekajcie spokojnie , dużo może tego nie będzie , ale styknie dla was:] napiszę jak będę gotowy , pozdro

G

Guest

Heja @toptopganja! A co tam w twoim ogrodku? Zawsze kiedy ogladam twoje fotki dostaje nieomal zawalu serca, hehe.. ;]