ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
LDV skosiłem go 22 pazdziernika bo bałem się o kradziez,
mogłem spokojnie trzymać jeszcze 1 tydzień, bo nie chorował.
myśle ,że gdybym trzymał go jeszcze 2 tygodnie to bardzo ładnie by doszedł.
mnie ta moc zadowala.
czy ta odmiana ma jakies plusy po za kolorem? tych topkow prawie nie ma, ile Ci Urban z niej wyszlo (bo chyba tez ja miales?)
NL x ICE okazal sie trafionym wyborem na out, mozna scinac od polowy do konca pazdziernika, nie plesnial, ilosc topkow/lisci byla calkiem zadowalajaca, fajnie sie go trimowalo, nie wyciagal sie zbytnio, moc tez niczego sobie, suszone w suszarce do zywnosci (po nocy topki byly czalkowicie suche, po paru dniach w sloiku odzyskiwaly zapach)
shaman, slabszy ale niektore doszly juz na poczatku pazdziernika
EM x HH prawie 3m potwor, niestety raczej nie dojdzie (jeszcze siedzi na oucie, po ostatnich mrozach sie chyba nawet polozyl, ale jeszcze nie plesnieje)
DF x LR (pestki zdazyly dojrzec, wyszlo ich troche troche ale chyba trzeba bedzie dorobic wiecej pod lampa)
ogolnie bylo jeszcze pare odmian od FS ktore pobily wiekszosc regolarow (zarowno iloscia plonu, moca i ogolnie jakoscia)
niestety masa sie pozapylala (wiekszosc), 70-80% poszla na kompost (nie ma czasu na suszenie, w dodatku niektore zaczynaly powaznie plesniec), wyszlo tez mase pestek i troche olejku
na fotce ktora wrzucil Esben jest Deep Chunk, odmianka typowo indoorowa, widac, ze jeszcze jej duzo brakuje, a to co mial Urban czy inni to erdbeer x purpurea ticinesis :smile:
chłopacy ładnie nie wiedziałem że NL X ICE dojdzie u nas a to zaskoczenie napewno spróbuje na następny out ma ktoś może fotki tej roślinki z out jak i z in ??
Bio to co ja mialem i wygladalo podobnie to bylo B3/N7 x erd/purt.
Deep Chunk to jest landrance ibl z afghanistanu o ile dobrze pamietam, B3/N7 tez bylo podobno jakas landrance z afghanistanu wiec cos tam wspolnego moze maja hehe
Witam wszystkich zapalencow! Widac ze juz po sezonie, po fotkach, ze sloiki cos sie wietrza bardzo czesto hehehe. A tak powaznie to naprawde bylo co ogladac z tego co widze ten thread prawie przegonil w statystykach ten z 06 a tu do stycznia jeszcze dalekoheh.
heh ladnie ladnie OUT 2007 dobiegl konca tak jak w moim przypadku palenie z tego OUTa 150g z mojej jedynej dochowanej ES polecial w blyskawicznym tempie... teraz znow trzeba powrocic po palenie od dilerow :/
Może schizuję, ale wygląda na to, że dopadła Cię straszliwa plaga przędziorków. Przejrzyj liście (spodnia część) w poszukiwaniu małych czarnych skubańców wielkości 1/4 łebka od szpilki.
greenthu mimo iz przedziory opanowaly roslinki to i tak bedziesz mial super palonko sam mialem niezla plage tego swinstwa i nawet z tym nie walczylem
a co do skunka speciala to jeden z moich faworytow
pozdro