What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

darek1917

Member
witam

ale zielono tu :headbange

tak wygląda zamal x skunk special po wstępnym suszeniu.

jest moja najlepsza trawa z tego sezonu out.

zapach pikantny jak jakas przyprawa w kuchni.

high elektryzujący ale nie mocno,raczej coś na kolacje

:smoweed:

Last edited:

LDV

Active member
witam darek

nie uważasz, że jest on mocno niedojrzały? Twoim zdaniem dużo mu brakowało (ile?) czy doszedł w pełni?

Ogólnie to na zdjęciu słabo troche wygląda... Kiedy ścinany?

Na out sie nie nadaje chyba...

Kanaba

Member
No widac ze do pelni brakowalo mu jakies 3 tyg. ale jesli darek jest zadowolony to na outa mozna probowac ;]

darek1917

Member
witam

LDV skosiłem go 22 pazdziernika bo bałem się o kradziez,
mogłem spokojnie trzymać jeszcze 1 tydzień, bo nie chorował.
myśle ,że gdybym trzymał go jeszcze 2 tygodnie to bardzo ładnie by doszedł.
mnie ta moc zadowala.

w przyszłym roku tez zasadze jakieś haze sative

Last edited:

LDV

Active member
No widac ze do pelni brakowalo mu jakies 3 tyg.

teoretycznie jest to sativa. sativy kwitną zawsze masakrycznie dłużej więc 3 tygodnie pewnie by jeszcze nie byl dojrzały...

Ale to jest teoria wiec moze za rok przy dobrej pogodzie nas ta krzyżówka zadziwi?...

dizel

Member
haze hyba ogolnie nie za ciekawie sie prezentuja, nawet jak sa dojrzale (thai stick, columbian)

esbe said:
8344deep_chunk_011107074.jpg
czy ta odmiana ma jakies plusy po za kolorem? tych topkow prawie nie ma, ile Ci Urban z niej wyszlo (bo chyba tez ja miales?)

NL x ICE okazal sie trafionym wyborem na out, mozna scinac od polowy do konca pazdziernika, nie plesnial, ilosc topkow/lisci byla calkiem zadowalajaca, fajnie sie go trimowalo, nie wyciagal sie zbytnio, moc tez niczego sobie, suszone w suszarce do zywnosci (po nocy topki byly czalkowicie suche, po paru dniach w sloiku odzyskiwaly zapach)

shaman, slabszy ale niektore doszly juz na poczatku pazdziernika

EM x HH prawie 3m potwor, niestety raczej nie dojdzie (jeszcze siedzi na oucie, po ostatnich mrozach sie chyba nawet polozyl, ale jeszcze nie plesnieje)

DF x LR (pestki zdazyly dojrzec, wyszlo ich troche troche ale chyba trzeba bedzie dorobic wiecej pod lampa)

ogolnie bylo jeszcze pare odmian od FS ktore pobily wiekszosc regolarow (zarowno iloscia plonu, moca i ogolnie jakoscia)

niestety masa sie pozapylala (wiekszosc), 70-80% poszla na kompost (nie ma czasu na suszenie, w dodatku niektore zaczynaly powaznie plesniec), wyszlo tez mase pestek i troche olejku

Last edited:

cardiel

Member
na fotce ktora wrzucil Esben jest Deep Chunk, odmianka typowo indoorowa, widac, ze jeszcze jej duzo brakuje, a to co mial Urban czy inni to erdbeer x purpurea ticinesis :smile:

pzdr Cardiel

lovik

Member
chłopacy ładnie nie wiedziałem że NL X ICE dojdzie u nas a to zaskoczenie napewno spróbuje na następny out ma ktoś może fotki tej roślinki z out jak i z in ??

urban

Active member
Cardiel nigdy niemialem samego erd x purt :wink:

Bio to co ja mialem i wygladalo podobnie to bylo B3/N7 x erd/purt.

Deep Chunk to jest landrance ibl z afghanistanu o ile dobrze pamietam, B3/N7 tez bylo podobno jakas landrance z afghanistanu wiec cos tam wspolnego moze maja hehe

Tak wygladalo to mo moje b3n7

G

Guest

:wave:
Witam wszystkich zapalencow!:D Widac ze juz po sezonie, po fotkach, ze sloiki cos sie wietrza bardzo czesto hehehe.:joint: A tak powaznie to naprawde bylo co ogladac :yes: z tego co widze ten thread prawie przegonil w statystykach ten z 06 :D a tu do stycznia jeszcze daleko:Dheh.

cos na uspokojenie...w oczekiwaniu :D:D:D

Pozdrawiam!
:wave:

Last edited:

gigi

Member
heh ladnie ladnie OUT 2007 dobiegl konca tak jak w moim przypadku palenie z tego OUTa 150g z mojej jedynej dochowanej ES:D polecial w blyskawicznym tempie... teraz znow trzeba powrocic po palenie od dilerow :/

G

Guest

skunk special - FS

1007132bu5.jpg
1007188jp3.jpg

...od lewej northern light- FS , top44- nirvana

1007204jc7.jpg

pozdro all

...ta Filipek, dobrze zauwazyłes :) bylo wesolo !
hooah kill them all

Last edited:
G

Guest

Może schizuję, ale wygląda na to, że dopadła Cię straszliwa plaga przędziorków. Przejrzyj liście (spodnia część) w poszukiwaniu małych czarnych skubańców wielkości 1/4 łebka od szpilki.

D

DepczacyRobaki

Siemka.Fotki mamusiek

ES

HH
9715P1010788.JPG

9715P1010786.JPG

Jak zrobic zeby fotki byly obok siebie? Wiem ze to juz gdzies bylo ale nie moge znalezc.

POZDRO DR :wave:

Last edited:

cheech and bong

Active member
greenthu mimo iz przedziory opanowaly roslinki to i tak bedziesz mial super palonko sam mialem niezla plage tego swinstwa i nawet z tym nie walczylem
a co do skunka speciala to jeden z moich faworytow
pozdro

Latest posts

Latest posts