What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

LDV

Active member
Witam serdecznie.
O to co u mnie po outdoorze udało się dosuszyć do końca (bo jakieś 150g +/- 50 straciłem jak się suszyło :spank: )

Tutaj wszystko w pełnej okazałości
od lewej: jakaś purpura (shaman?), dwa słoiki k2(?) i torba shitu czyli AK48 który wygląda hujowo i czesze hujowo i śmierdzi jak bratki (akurat takie pheno?). W woreczkach strunowych K2(?)

Tutaj topiki K2 z bliska

Topik tej purpurowej odmiany

i topik tego shitu (ak48?) w sumie to kumpel jest pewien ze to było AK48 (miałem w sumie takie 3 sztuki) ale nie jestem pewien bo ak48 nie byłby takim shitem...

Ogólnie to problem polega na tym że nie wiem co gdzie posadziłem. Wnioskuje że tamto to K2 po tym, że wygląda podobnie do K2 jakie miał Ca2 - też nabierało lekko purpurowych barw, ewentualnie może to być Top44

Pozdrawiam

OFFTOP - dla ludzi o mocnych nerwach hehehe
http://pl.youtube.com/watch?v=k4tSp67sAxo&eurl=http://www.fotka.pl/profil/REIN1/Filmy.html
To było we wrocku w Polsce. Tutaj jest dużo ludzi z wrocławia był może ktoś na tym?

Last edited:

GanjaDevil

Member
Czy możecie mi poradzić jakąś odmianke dostępną na seed.pl albo c.fr która nie wydziela silnego zapachu , słyszałem o nothern light ale nie jest dostepna na cannabis.fr a nie moge się z gościem skontaktować . Pozdrawiam

bogusik2

Member
Dr. Green, Escobar, LDV, Vod awsome work :D (lol po hu* ja to po angielsku zaczolem? lol) Zajebisci jestescie :D
Pamietajcie ze niedługo mija termin przyjmowania zgłoszeń do konkursu Halloween! pzdr
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=70002&page=1&pp=15

12128scary.JPG

Ganja Smile

Active member
No powiem wam ze z roku na rok lato mamy coraz bardziej zielone ;) teraz oby do sylwestra i zima tez bedzie zieloniutka. Sprawdzilem wczoraj krzewy i jakos powolutku im rosna te kwiatki ale panienek coraz wiecej :) jak narazie naliczylem 4 panny z 6 pozostalych nieodkrytych ;D calkiem milo a mysle ze bedzie 5 ;D

bogusik2

Member
Hehehe panowie GRATULACJE!
Jezeli myslicie ze Cadriel i Hodowca robia świetne fotki tylko plancikom to zerknijcie na ich fotki w konkursie halloween :D Ktorys z was zdobędzie podium :D (czemu nie obaj) hehe Dużo osób wżuciło super fotki i pokazało troche naszej wspaniałej Polski :)
NIECH JAH WAM ZA TO BŁOGOSŁAWI :D
(pomimo ze chory przez ten konkurs i przez was czuje sie pozytywnie :D)
Wesołego Halloween! pzdr

hodowca85

Member
Bogusik wielkie dzięki stary za bardzo miłe słowa hehe :)
W Hallowenową noc ide zaraz spalić blanta za twoje zdrówko z Purple Madicine... ;)
... od naszego wspólnego koleżki z forum ;) (pozdro)

Pozdrowionka i jednoczesnie miłego palonka wszystkim zycze :)

:headbange

tredowaty

Member
cheech and bong said:
tredowaty
piekne te twoje krzaczki mistrzowskie włoski poprostu co to za odmiana tak ci ladnie zakwitla?
sczeze to nie mam pohjecia co to byo mialem sporo pestek od ziomka niestety nic chcial sioe pochwalic co to bylo mimo wszystko jednak palonko nienajgorsze szkoda ze nie moge moich wszystkich zdjec dostac :/

franzPL

Member
update 1 listopad 2007

kolejny przed ostatni updade ostatnia roslinka w boxie jest to skunk b52 z reszt roslin wyszło 215g jestem zadowolony była to uprawa balkonowa ktora przeszła w indorek :)

obecnie przeprowadzam sie wiec zawieszam swoje hobby na czas przeprowadzki byc moze w nowym miejscu beda wieksze mozliwosci w zbudowaniu boxa pozdro dla wszystkich

G

Guest

czas wypic za tych ktorych juz nie ma. no i za bledy tez, oby bylo ich mniej! ZDROWIE

12125IMG_1770.jpg

hodowca85

Member
dupa jest blada czy jasna ?@ odpowiedz jest nie jasna .... oj chłoposzki .. co ja teraz zrobie sobie ...wrrrrrrrrrrr...

szkoda ze juz po konkursie halloween bo wczoraj udało mi się cyknąć naprawde fajne fotki: :badday:

,a tu inspirator owej weny twórczej:
prawie czysty kryształ...mmmm

74717088gd3.jpg

Last edited:
G

Guest

Witam. Trendowaty,franz zajebiste szczyty
Hodowca ach fiolecik mniam hehe
djff slinka cieknie :joint:
Tutaj moj shaman tak zeby pokolorowac

8946IMG_1385.jpg

Pieknie panowie. Pozdrawiam :wave:

bogusik2

Member
Esbe thanks for stepping by :) We love your plants too :)
Inspirational, international and simply best of the best :) - that could be on every pack of your seeds bro :)

.. Panowie ale pokolorowaliście :) czynicie polske piękną pzdr
:headbange :respect: :headbange

Last edited:

Latest posts

Latest posts