What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dream poszukaj je umnie w galerji ,gdzies tam sa,bardzo dobra trawa,hehe

co do nawozow naturalnych to jest strasznie wiele co mozna uzywac naturalnie,tu tak na szybkiego

do azotu mozna to uzywac,

1. gnoj konia,krowy,kury..........
2. sucha krew
3. rybna emulsja
4. nasiona bawelny monka

do phosphorus mozna,

1. steamed bone meal- monka z kosci
2. rock phosphate- kamien fosforan
3. gnoj konia,krowy,kury...

do potasu,

1. proch granitowy
2. greensand,Glauconite
3. popiol drzewny
3. gnoj konia,krowy,kury...

niewiem czy dobze je tlumacze. ale to sa dobre naturalne co pomagaja bardzo

peace

Nio czyli nie trzeba uzywac pk na flow HC wypisal po pare przykladow :D wiec nawet nie trzeba szykac w holenderskich grow shopach :D bo mamy cos nawet dobrego w polsce :D Wielkie dzieki nasz kochany Moderatorze :D

Wr zdjecie z galeri HC (mam nadzieje ze to white russian a nie White rhinio)
664IMG_03111-med.jpg

664IMG_03331-med.jpg

664IMG_0193_1_.jpg

Szukam jeszcze Afghani :D

Szukajac zdjecia Afghani w galeri HC natknolem sie na to zdjecie hehe komendanto na koniu ktory dal sie sfotografowac hehe u nas to by mnie za takie cos przekopali :D hehe
664IMG_0135-med.jpg

Last edited:
Hehe! Widać ze najlepszym i unifersalnym nawozem jest poprostu GÓWNO! <łatwo dostępne w polsce> hehe!
Fotek nawet nie komentuje bo mnie zatykaja <wow>!
Pozdrawiam PeAcE

G

Guest

HC kwiatki ok juz kilka poszlo pod noz a to co zostalo wyglada tak

White Russian x Afghani

chronic

SSxSS

i calosc

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wow mazur, no bardzo ,bardzo pozytywnie to wyglanda,hehe
jak zapalisz to daj znac co i jak,jestem ciejkawy bardzo,hehe

super ten chronic,jeszcze nie mialem okazji z nim sie spotkac
pienkne kwiaty,ladne kolory,widac ze dbasz bardzo,hehe

peace

Q_ba1

Member
no mazur widze jedziesz równo, bardzo ładne buds, ciężka praca do samego harvestu, gratulacje :sasmokin:

zobaczymy co wyrośnie pod hps 150 + 2x1000 lum daylight ;)

Last edited:
Nie chcialem tego posta juz pisac ale jak zobaczylem to zdjecie to az krzyknolem w domu :D WOW

napewno kazdy z was zadaje sobie teraz pytanie co to jest ... Powiem wam niech strace :D WHITE RUSSIAN by HC
664IMG_7888-med.jpg

Mazur pieknie ... Naprawde cieple slwoa podziwu dla Ciebie :D

Pozdro 600
i na 44 stronce galerii HC koncze dzisiejszy dzien ogladania jutro kolejne przerazajace zdjecia naszego Moderatora ... Hehe

Last edited:

57fun

Member
co poradzicie...? HC jak dlugo siedzisz juz w uprawie..? ile trzeba cwiczyc zeby miec takie cudenka, <wiem, wiem jestes cienki, sa lepsi ty sie jeszcze uczysz> :] ?

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

tak dla smiechu

hehe

jak odruznisz skunk od weeda to ftedy 57fun takie cudenka benda,hehe

peace

G

Guest

Zauważyliście jaki 57 ma bombowy avator? Pasuje jak ulał :D
P.S. Bez obrazy 57... :joint:

57fun

Member
grunwald ty tez masz nie lepszy...:]
TTG ładne bukiety:] musisz mi na PM przesłać porade jak? co? i gdzie? sie podwiązuje :]
łącznie z donicami to ile mają wzrostu..?
Ps. czytałes pm ?

Hehe ten listek obczajelem niech kazdy powiekszy to zdjecie to zobaczy o co biega :D Jeszcze z takim czyms sie nie spotkalem :D rsolinki wykurewne :D Moze i moje kiedys beda takie :D ...

hej Toptopganja pochwal sie nam co to za odmianki :D i kiedy masz zamiar przelaczyc na flo ... :D Bo jak narazie do ladnie sie krzacza ... :)

C

Ca2

toptopganja: już kiedyś widziałem podobne cuda ;) Sam kiedyś miałem takie dodatkowe listki na White Widow ale bez flowera ;p

WeedTime

Member
mazur piekne te roslinki, az niemoge sie napatrzec, hehe, widac ze topy mocno zbite, super trawa, super kolory...widac dobrze zrobiony flush, nimoge sie doczekac kiedy moje wyrosna, nie wiedzialem ze WhiteRussian x Afgani moze byc taka kolorowa trawa !!!! wszystko kosa !!! mozesz cos powiedziec o zapachu, jak pachna i ktory najbardziej smierdzi ?

HC super szczyty jak zawsze :)

toptopganja ten szczyt 120g raczej w szoku jestem !! kosa

ReQuIeM dReAm said:
veg :
Guano+biohumus+pakon dla zielonych co tydzien specialny dodatek uzupelniajacy tajna bron Toptop... :D
Flo :
Substral dla pomidorkow :D + pk13-14 od poczatku i jesli bedzie trzeba to tez dodatek co tydzien :D

requiem jak chcesz hodowac organicznie to musisz wiedziec ze wazniejsze zeby dawac organiczne nawozy na flo a nie na veg, bo co z tego ze na veg dawales organiczne jak szczyty rosna w czasie flo i beda chemiczne... na veg mozna prawie nic nie dawac w ziemi, wystarczy ze zrobisz dobra mieszanke.

ja bym troche zmienil ten twoj mix co napisales, zaduzo nawozow jest tez niedobrze - Pokon, Toptop i PK 13-14 bym wogole wyrzucil, niewiem jakie guano mowisz ale bat guano na veg niedawaj, z tego co wiem to ma wiecej P K wiec lepsze na kwitnienie.

Proponuje cos takiego:

na veg mysle ze sam biohumus spokojnie wystarczy, jest jeszcze jedna rzecz co nienapisaliscie bogata w N - gowno dzdzownic (worm casting), wiec mysle albo wymieszac z ziemia to albo podlewac biohumus. tylko zawsze dodaj perlit do ziemi.

na flo proponuje ci kupic bat guano i mysle ze to wystarczy. jak nie to niech mnie ktos poprawi ;) reszte info jak na tym hodowac mysle dostaniesz bo mamy tu experta od bat guano na forum ;)

oba te produkty mozesz kupic tutaj,

http://shop.growshop.pl/katalog/seznam/1006

jest jeszcze neem oil jak ktos potrzebuje..
http://shop.growshop.pl/katalog/detail/1204/1011?GROWSSID=b8b67e83658a663247cf9123b5f20cda

gadalem z koleszka z tego sklepu, na produkty czeka sie 3 dni..bo wiekszosc juz maja na magazynie, chyba ze zamowisz system hydro, wtedy trzeba dluzej poczekac.

ciesze sie bo wreszcie nadeszla chwila ze w polsce mamy wszystko co nam potrzebne pod reka ;D

mam nadzieje ze cos pomoglem
pozdro

Last edited:

alarec

Member
ja słyszałem że nie najlepiej sie z tym sklepem dzieje, ale mam nadzieje że się poprawi to w najbliższym czasie.
wiecej możecie poczytac na haszyszu