What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Tonny

Member
hej hej... jeszcze nie kończcie tego sezonu... jeszcze ja :rasta:
a więc co miałem zebrac to zebrałem poza....

WR#LR by quakemind nie spodziewałem sie
ze doczeka do tej pory a tu proszę.

"cuś" by bogusik, nie wiem co, ale zapach
naprawde słodki, kolor tez zmienia na fiolet.

i piękny samczyk Lesotho#uzbeka... swoją
drogą naprawde wytrzymały hehe

bandzior

Member
ladne rosliny macie
@urban piękne są te pąki erdbeer x early skunk
u mnie tez out dobiegl konca sciolem rosline wyszło może 30 gram z tego

pzdr

G

Guest

Shaman macro :) przyjemne palonko :rasta:
8946shamandried2.JPG

8946shamandried1.JPG

hodowca85

Member
grunwald said:
Ja tam 08 mam przed sobą jeszcze :D A póki co cieszę się plonem 07 hehe...

Hhehe nie no chłopaki, Grunwald...zagiołeś mnie :) :bashhead:
Chyba musiało mi się coś z lekka pomylić ;)
wiadomo ,ze chodziło mi o 2007 hehehe...
Dobra śmichy chihy ,śmiechami chichami ,ale teraz to zapodaje przedostatnie foteczki Grapefruitów z dzisiaj, i chyba na dniach tne... bo pogoda u mnie ma sie ostro pojebać....:badday: w sumie nie ma się co dziwić,,,to już koniec pażdziernika.
Mam 2 phena 1 wczesniejsze i jedno pózniejsze...
Widać potrzebują maluchy jeszcze ze 2 tyg. ale trudno.
Dobre to co jest,,,... ,wiadomo -trza sie cieszyc co się ma! :headbange

POZDRO

G

Guest

hooah chopcy :bashhead:
hodowca super shoty !!!
urban hehe kiedy degustacja ? Moge przyjechac z kumplami lol ?

nl od p :headbange

1007067tj6.jpg
1007068ll6.jpg
1007073id4.jpg
1007087bt1.jpg
1007090sx6.jpg

Last edited:

Kanaba

Member
hodowca85, zajebiste te Twoje Grapefruity :D widac ze i na out moga dojsc :]
h9tric, fajne bobki, podobne do mojej PP :D

Gratki dla wszystkich za udane zbiory i dla co sie nie udalo tez :D, za rok bedzie lepej! ;p
ja out 07 mam juz za soba, kilka dni temu zajebali mi maroca, ktorego na dniach mialem scinac, a jaranko bylo przednie...ale szczescie ze scielem PP ktora rosl obok.
kilka fotek maroca... :badday:

Last edited:
djff skąd nasionka ? Ładny plon jak każdemu ES dała piękne zbiory, napisz jak jest wkońcu z tą mocą, wysusz i zapal i napisz jak jest z mocą bo jak jest dobra to nic tylko pod Polskim słoneczkiem uprawiać tą odmianę bo plony w tym roku z tej odmiany (z 1 roślinki) to ok. 100 - 350 gram więc super ale jak jest z mocą bo nikt nie podał jeszcze konkretu.

- I ja ruszam niedługo z uprawą indoor :]

Muczaczo

Member
Easy Sativa nie jest zbyt mocnym zielem, ale jak dla mnie wystarczająco klepie i jest bardzo wesołym tematem. Zbiory rzeczywiście są z niej zajebiste z jednego krzaka miałem prawie 400g. Skurczybyk się połamał i zrobił się taki trochę supercroping. Była niska około 1 metra, ale zajebiście sie rozłożyła.

Pozdro
:joint:

G

Guest

GreenPoland said:
djff skąd nasionka ? Ładny plon jak każdemu ES dała piękne zbiory, napisz jak jest wkońcu z tą mocą, wysusz i zapal i napisz jak jest z mocą bo jak jest dobra to nic tylko pod Polskim słoneczkiem uprawiać tą odmianę bo plony w tym roku z tej odmiany (z 1 roślinki) to ok. 100 - 350 gram więc super ale jak jest z mocą bo nikt nie podał jeszcze konkretu.

- I ja ruszam niedługo z uprawą indoor :]

Moc hmmm srednia. Zlapalem na nia bardzo szybko tolerancje...temacik po okolo miesiaca curingu smakuje slodko, owocowo sosnowo:D przyjemny w kazdym badz razie...

@zarzyc to i to dobre, Mh super sie sprawdza!

G

Guest

alijah said:
@zarzyc to i to dobre, Mh super sie sprawdza!

Dzięki za odp,
niech ktoś mi powie jaką ma wydajność Metalohalogen tzn. lum/wat w porównaniu do świetlówek ?

hodowca85

Member
Ostatni zachód słońca....

Ostatni zachód słońca....

Aaaahhh.... tak,tak moji mili...to już nadszedł koniec, kolejnego z rzędu sezonu...jaka to szkoda ,ze już nie bedzie się jezdzić na rowerze do lasku...z laską ;) ,nie bede sie stresował czy wszystko stoi ,czy wszystko OK hhehe , jak zwykle bede tęsknił za tym dreszczykiem emocji...
póki co trzeba sie ratować w inny sposób ;)

A tym czasem w zime trza sie delektować róznymi smakołykami i sprytnie obmyślać już niecny plan na kolejny sezon...! hehe :headbange

Grapefriuty - harvest widać ze jeszcze troszke im czasu brakło ,ale niemogłem już ich dłuzej trzymać.

POZDRO! :wave:

hodowca85

Last edited:
G

Guest

@hodowca85 :yes:
Super fotki! Dobra robota!:yes:
Pewnie ostatni raz widzimy tak bezchmurne niebo i sloneczko!:(Milej zimy zycze i sezonu in!:yes:
:wave:

G

Guest

Hodowca, super Ci wyszły te grapefruity. Z resztą pozostałe rośliny też zajebiście. Czy Twoja BambataxErdPurT też pachnie pszczelim woskiem, miodem i czarnym bzem?

U mnie wszystko już ścięte. wczoraj pod nóż poszły 3 niedojrzałe HappyMixy. Rosły samopas bez żadnego podlewania, nawożenia. Może ze 20 g z nich będzie.

Pozostałe odmiany konserwują się w słoikach. Spróbowałem już wszystkiego ale muszę trochę popalić żeby smokereporty popisać...

WW:

Leb27xBubblegumxErdPurT:

Danish Passion:

BambataxErdPurT:

Jest jeszcze kilka mniejszych słoików z różnymi pomieszanymi odmianami i crossami. Będzie co palić do lata tak myślę :joint: :D

Aaaaa no i na balkonie rośnie mi jeszcze mutant NL od pana P :D
Pozdro1410

Last edited:
G

Guest

GreenPoland said:

nasienie tylko z jednego SB mianowicie FS
smak lekki...co to uderzenia... jest takie jakie mi odpowiada...w sam raz na jazde fura z lalka....i takie inne... :D

NEO-ANGIN

Member
Grunwald: zajebiste sa te Twoje Leb27xBubblegumxErdPurT. topki wygladaja bardzo smacznie :D bedziesz mial co jarac w zimowe wieczory ;)

Latest posts

Latest posts