ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dokładnie i z kad takie informacje sa.. jezeli ktoś kogoś by sprzedał... LOL <silence>
E: Urban kozaku hyhy mozg sie pewnie od tego fioletowy zrobi GRATULACJE!
Escobar hehe co powiedziec kobitka za Toba szaleje
E2: HC niesamowite krzaki zapewne lepsze niz z wiekszości indorów hehe jak zwykle mistrzostwo pzdr
no super koledzy wam rosnie. jusz prawie po sezonie.
tszeba sie szykowac nan nastepny,hehe
umnie w tym roku wyroslo dosyc fajnie.
bylo bardzo suche lato i kwiatki rosly powoli.ale to wszystko na dobre wyszlo bo
niemam prawie wogle plesni w tym roku.wszystkie buds wyrosly pozytywnie,hehe
tutaj pare zdjeci z wczorajszej wizyty.jak widac na spocie jakis zwiezak musial mi spac miedzy kwiatami i je prawie wszystkie powalil na ziemie,hehe
tesz bym tam spal,hehe dobze ze nic nie zginelo,hehe
i pare z bliska skarbow,hehe
mk ultra
darlene
true blueberry
sensi star
zrobilem male zbiory jusz i mysle ze badzie blisko 1 kilo,hehe i jeszcze musze wrucic po true blueberry i pare innych,takze zbiory benda pozytywne. a i trawka tesz jest super bo w tamtym tygodniu wzielem pare buds na prube i trawka jest zajebista jak na outdoor.mysle ze jest najlepsza trawa z out jaka mialem do tej pory,hehe
niedlugo zrobire smoke report
a ja w sobote odwiedzilem emhh. no i pieknie rosnie naprawde jestem zauroczony tym krzakiem. ten kolor i zapach poprostu jest zniewalajacy. bacznie ja obejrzalem i nie znalazlem nawet najmniejszego sladu plesni. potrzebuje jeszcze pewnie ze dwa tygodnie, i bede ja trzymal do konca, zwlaszcza ze ten tydzien ma byc bardzo sloneczny.
niestety moj aparat nadaje sie na smietnik, stad sorka za slaba jakosc fotek...
moze i robie off top, ale dla waszego dobra heh...
Pewnie jak wiecie, warto czasem wyjsc poza polskie sub-forum i zakrecic sie tu i tam.
W tym roku ruszyla druga edycja "hallowen contest" sponosrowanego przez h3ad seeds i rezdoga, moze wielu z was go nie zauwazylo, ale uwierzcie mi, naprawde warto :smile:
Narazie nie ma wielu uczestnikow w tym konkursie wiec macie bardzo duze szanse na wygranie swiatowej klasy genetyki
"1st place will recieve 1 package of G13-Diesel, 1 package of Chemdog Double D, and 1 Package of Casey Jones.
2nd place will recieve 1 package of G13-Diesel and 1 package of Chemdog Double D.
3rd place will recieve 1 package of G13-Diesel"
Wystarczy zrobic zdjecie zwiazane z hallowen... moze to byc jakies zdjecie dyni, cos strasznego, czy tez zdjecie z cmentarza... Ja w tamtym roku zajalem drugie miejsce ze zdjeciem pomnika na Polskim cmentarzu :smile:
Urban, HC grubo :jawdrop:
u mnie out skończony, ale nie było za bardzo co dokumentować zdjęciami - wyszło coś jak u Franza na wadze, z pięciu i pół planta najwięcej mam easy sativy - fajny sprzęt tylko trochę trzeba spalić.
Grunt że coś zebrałem, za rok będzie lepiej.
Co do Slawa , im mniej wiecie tym dluzej zyjecie :wink:
Miał problemy przez czlowieka z ktorym w dawnych czasach jeszcze na satrym Hypku wymieniał sie pestkami.
Najkrocej mowiac , skonczył z uprawa a krzaki z tego outa sciol i wyzucil byle by miec jak mnajmniej problemow, wiec chlopaki trzymajmy kciuki zeby skonczylo sie dobrze.
No Hot ladnie ladnie , ja dzisiaj sciolem twojego blubonic x [true blueberry x white russian] duzo mu brakowalo ale niema co go trzymac przy takiej pogodzie.
Dzisiaj scinalem B3/N7 x Erd/PurT
Liscie nabraly ladnych bardzo ciemnych kolorów, zreszta sami zobaczcie :wink:
czesc to ja pes kurde w tym roku mi mroz znisczyl rosliny na glownym spocie ale na drugim oslonietym spoko ciesze sie jak na niepilnowane rosliny to calkiem ladnie to wyszlo C99 mam bajeczka najwieksza wyrosla spoko spoko no i piekne NL i fruitbowl tez mi doszedl, bedzie pelno jointow na zime hehe.
odmiany 2007: northern lights, california orange bud x passion#1 x c99, c99, romp x c99, early misty x hollands hope x northern lights, fruit bowl, early misty x white widow x hollands hope, hells angel... to be continued haha
Czesc. W końcu wszyscy ładnie pokolorowali strone Tak trzymać !!
@Pes, fajnie że wpadłeś gościu, hot twoje SS i true blueberry są poprostu wypasione, Urban u ciebie także jest grubo i kolorowo
Ja od siebie zarzucam foteczki moich 2 miejscówek i przepieknych panienek [made by Plantator]
Niektórym brakuje jeszcze z 2 tyg ale jeśli trzeba bedzie ciąć to się nie będę wachał. Pod nóż poszły juz dwie panny, które miały dużo pleśni i nie było sensu dłużej ją przetrzymywać. Bardzo ciesze się z tego fioletowego EMxHH , ponieważ jeszcze tylko 1 rosline mam fioletową.
Niestety na tym spocie po raz kolejny miałem problemy z aparatem. Udało mi się cyknąć tylko 2 foty i siadły baterie Na fotkach są 3 rośliny: 2 EMxHHxNL, 1 EMxCHEMOxHHxNL. Jak narazie ładnie sobie radzą, ponieważ praktycznie wogóle nie problemu z pleśnia. Jeśli przetrwają na dworze te zimne noce jeszcze przez 2 tyg lub nikt ich nie zajebie to będę już na maxa szczęśliwy
@HC juz pisałem ale napisze jeszcze raz mniam..
Jakby ktoś wystawił gigantyczne planty indor na dwór i porobił fotki nieziemska jakość
@Pes z C99 zima będzie latem hyhy
@Wilk jedne z najładniejszych fotek jakie w tym sezonie ogladałem
@Urban super głebokie kolorki nasionka od esbe dały nam obu duzo radości
A u mnie w boxie wszystko zbliża sie do pauzy ALE zdecydowałęm ze pobawie sie troche w mianiaturki hehe ;D wiec jakies fotki zawsze bedzie mozna wżucić
Odmianki od Esbe - jedne z najlepszych nasion jakie miałem okazje miec w rece pzdr
Guerilla Gold x Dannish Passion
B3N7 x Erd-PurT (non violet pheno.. lil strange shape of bud )
siema,
gratuluje pięknych roślin.
Ja mój tegoroczny OUT mogę już podsumowąć.
Ogólnie duża lipa.
Z około 25 roślin udało mi sie ściąć tylko jedną. Nie licząc około 25 utraconych pestek podczas kiełkowania. Wrrrr
Rośliny zmagały się z wichurami, kiepską pogodą, i ostatnio przymrozkami.
Przymorozki wykończyły moje dwie ostatniej szansy damy bezlitośnie.
Zostały jeszcze hawajaki x maui waui które nie dojdą o ile już ich nie przemroziło.
Na pocieszenie mam dużo dojrzałych pestek, których tatusiem podejrzewam jest Skunk Special.
Jedna dama która poszła pod noż pomimo częściowego zapylenia jest wyjątkowo mocna i dość smaczna.
Jakie wnioski z tegorocznych doświadczeń:
W przyszłym roku stawiam w 80% na sprawdzone odmiany pod Polskim Słońcem z pewnych sprawdzonych źródeł.
Pozostałe 20 % na odmiany zależne od losowych warunków pogodowych i fena.
Szkoda kopać dołki dla wszytskich roślin, lepiej w boxa wcześniej sprawdzić płeć lub porobić klony. HawaiixMaui Waui - kolosalna odmiana o niespotykanym potencjale wzrostu, niestety nie dochodzi.
Nie ma załamka trzeba zaczać kolekcjonować coś na przyszły zeson i odpalić przykurzony box w miarę możliwośći.
Boguś niezła ta genetyka
Widzicie chłopaki...opłacało się jednak czekać...kto by przypuszczał ze pod koniec października będziej jeszcze te 18-19.C i super słoneczko ?
Hehe pogoda super jak dla mnie! własnie tego oczekiwałem i JAH dał....
Jade zaraz do moich ostatnich Grapefruitów obciąć im wszystkie duze liście i przygotować wszystko do cięcia bo widze ,że od piątku,soboty nastąpi załamka pogody...deszcze cały czas i zimno w dzień...brrrr ..to będzie już naprawde koniec sezonu 08 ... Ci co mają jeszcze rośliny na OUT niech zastanowią się szybko w tym tyg.
podro!
Taak, tez nie jestem Hiro Nakamura, zeby zakonczyc out 08 ;o). Poki co, za zamkniety uwazam sezon 07, wystarczyc do nastepnych zbiorow musi 105g matexu (10 MarocXGF, 35 jakas sativa, reszta chyba passion, w kazdym razie indyk).
Podoba mi sie Twoj kwiat, tomato <ok>.
Od prawej , w plastikach erdbeer x early skunk , pierwsze dwa sloiki od prawej B3/N7 x erd/purt , potem 2 sloiki PurplePeace/Apollo11 x erd/purt nastepnie Devil i Blubonic x [TB x WR]