Kanaba
Member
A ja tam kupuje ziemie ;D i kopie dol na jakies 70l ;p i mieszam...jak pisalem wczesniej chuj pomecze sie troche, potargam, troche powoze autem ale za to rosna mi ładne krzaczki ;p duzy dół i dobry mix to (i dobre nasionka) to dla pierwsza rzecz ;] a no i dobra miejscowka hehhe, o ktora trudno w dzisiejszych czasach ale jakies napewno tam sa tylko trzeba szukac panowie ;p ja mam zajebista(moj raj ;d) w tym sezonie sie sprawdzila, zobaczymy za rok ;]
hodowca85, no widze ze ładnie Ci wyszly te Orange Budy, z kad dokladnie miales ziarenka?? bo nie ma ich u cnnabis.fr gdzie zawsze biore a bym sobie ją sprawił na out 08 ... a Ty sie jakis spodziewasz? :> pzdr
zeby nie bylo calkowitego offa 2 fotki maroca z przed 4 dni ktory jescze rosnie na oucie, potrzymalbym go jeszcze z 1-2 tyg jak nie bedzie plesni, jutro skocze obbadam, jak jest to sicnam na dniach, huj i tak nie jest zle ;]
hodowca85, no widze ze ładnie Ci wyszly te Orange Budy, z kad dokladnie miales ziarenka?? bo nie ma ich u cnnabis.fr gdzie zawsze biore a bym sobie ją sprawił na out 08 ... a Ty sie jakis spodziewasz? :> pzdr
zeby nie bylo calkowitego offa 2 fotki maroca z przed 4 dni ktory jescze rosnie na oucie, potrzymalbym go jeszcze z 1-2 tyg jak nie bedzie plesni, jutro skocze obbadam, jak jest to sicnam na dniach, huj i tak nie jest zle ;]
Last edited: