What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Heh widze ze u was tam samo ...:badday: ja prawie od samego poczatku podejrzewam pewna osobe ... tą osoba jest, hmm byl moj kumpel... Szkoda ze niemam zadnych wiekszych dowodow... ale tak to niestety jest. :badday: :badday:

E: Escobar ja nic nikomu niemowilem, az do dnia w ktorym zajebali krzaczki

Last edited:

Escobar

Active member
Podstawowa zasada jest taka zeby niemowic nikomu o tym ze sie sadzi a tym bardziej gdzie. Widac wiekszosc osob stracila tegoroczne plony na wlasne zyczenie.

Ganja Smile

Active member
Gadanie Escobar wiesz jak masz wielkie szczescie jakim jest nasze hobby :) co daje nam duzo radosci nie wiem jak wam ale mi bardzo duzo to trudno jest sie nia nie dzielic z blizszymi... Ale jak wiadomo widac ten wiek nie zobowiazuje do pelnego zaufania.. Jak i was tak i mnie trafilo;/ heheh moze nowy thread dla zranionych dusz?:]

Pozdrawiam wszystkich!!

wojek

Member
Naprawdę przykro jeżeli osoba z którą się dzieli wszystkim co najlepsze robi nam wałek.
Jest wiele takich osób więc trzeba na nie uważać. Pozdro dla moich kumpli którzy są ok.
@urban ładny ten Devil
PZDR

Witam
Wszystkim pięknie puchnie i schnie w tym zielonym na maxxxa kraju :) Wyrazy Współczucia dla tych ktorzy zastali Swoje piękne miejscowki bez naszych kochanych Panienek...

Co do tego wszystkiego co osatnio dzieje sie w moich okolicznych miescinach mozna tylko dopasowac to zdanie: patrz komu ufasz bo nawet nie wiesz kiedy wpadnie do Ciebie Pan z lsniaca oznaka i papierkiem z nakazem natychmiastowego zrewizowania domu i piwnicy...

Nie pisze tego zeby ktos zaraz pisal ze u mnie tak nie ma i moge ufac wszytkim itd itp tylko po to ze ludzie duzo widza i wszytko idzie do przodu jak nie kolega to somsiad :p

Potwierdzone przykladami w moim miescie koles mial wczoraj 3 wjazd na chate w ciagu miesiaca i na koniec slowa od kurwy to jeszce nie koniec... lol drugiego somsiad sprzedaje bo mu zazdrosci :) co sie dzieje w tym kraju to tylko kwiaty ktore daja szczescie a nie przypadki smiertelne od przedawkowania...

Co u mnie nie bedzie za grubo z Outa ale jakis maly worek na pare grubasow z alled powinnien byc :) co do in to mam sprzet u ziomka w domu i narazie czekam az wszytko tu jakos ochlonie bo teraz to juz i rodzice lapia podejrzen... Ale mysle ze pod koniec listopada ruszy wszystko pelna para :D
Na IC przebywam chwilowo wieczorami mam male zaległosci ale prubuje wszystko systematycznie nadrabiac...

Pare fotek mojego OUta :D
Grapefruit x maroc

1288808102007075.jpg

Ogolnie zwalilem Out-a przyznaje sie :D pierwszy w zyciu prosze wybaczyc za malo naswietlone miejsce po pierwsze po drugie za malo nawozow a po trzecie za male doswiadczenie... Za rok zaczynam w szklarni :)

Sorry za ortografie ale mam angielski słownik zainstalowany w mozili bo jest mi teraz bardzo potrzebny...

Pozdro6oo
Rd

Last edited:

michu

Member
Ganja Smile:
Dzieki za info.
Sytuacja wyglada tak - po scieciu zaczelem przegladac duze topy i znalazlem w nich plesn.
Wszystkie topy byly kilka h w jednej reklamowce.
Zastanawiam sie czy te dolne, male nadaja sie do palenia.

Ganja Smile

Active member
wiesz ja na twoim miejscu od razu wszystko bym suszyl :D te na ktorych widac plesn wyjebac a tam gdzie jeje nie widac ani czuc suszyc jak najszybciej ;)

Flo

Member
michu susz ziólko puki jeszcze nie jest za późno. ja również mialem przypadek spleśnialych topów w paru miejscach. te od razu wyjebalem. szkoda bylo wyrzucać ale jak się później okazalo dobrze zrobilem. podczas suszenia pozostalych topów, na których pleśni nie bylo widać również się pojawila. więc bylem jeszcze trochę w plecy.
koniecznie susz w wentylowanym lub przynajmniej przewiewnym miejscu.

hodowca bardzo milo się patrzy na twoje kobitki. :respect:

>>>>>>>>>> VxRS <<<<<<<<<<<

pozdr.

NEO-ANGIN

Member
Bardzo ładnie wszyscy jada ! Grunwald bardzo dobrze ze udalo Ci sie odzyskac plony :D ja jestem nowy, w tym roku niestety out praktycznie sie nieudal...bardzo duzo odpadlo przez moja nieuwage, a ostatnie kobietki skradziono ;/ przykra sprawa, chociaz mialem okazje zadowolic sie odrobina wlasnego palenia. pozdrawiam i oby dalej do przodu !
:smoweed:

G

Guest

Wspolczuje wszystkim tym co zostali ojebani przez skurwieli... Panowie za rok bedzie lepiej :)
U mnie juz po zbiorach, wyszlo moze z 40 g ale zawsze swoje palenie.
Hodowca o w kurwe, smacznie to wyglada hehe :rasta:

Tutaj Early Misty x Hollands Hope :joint:
8946emhh.jpg

Pozdrawiam wszystkich :wave:

buSka

Member
Witam! masakrycznie zajebiste rosliny panowie ! ;] a ja mam pytanie bo to moj pierwszy sezon out, ile jeszcze myslicie ze mozna potrzymac krzaczory? Bo z tych co mi zostaly to widze ze potrzeba im jeszcze z 1/2 tyg a u mnie w okolicy temp. w nocy to 3/4 stopnie ;// i w nast. tyg bedzie coraz chlodniej (jesli wierzyc prognozom pogody ;]])
pozdro & peace!

~jungle

Member
Sezon już praktycznie dobiegł końca. Jeśli musisz jeszcze trzymać rośliny to jak najczęściej kontroluj, czy nie rozwija się pleśń, zainfekowane gałązki natychmiast wycinaj, chyba, że wolisz mieć więcej palenia ale niedojrzałego to ścinaj teraz.

Osobiście mam planty, którym brakuje jeszcze około 3 tyg. Nie złapały póki co pleśni bo mają luźno rozmieszczone topy a więc potrzymam je jeszcze w ramach eksperymentu.

buSka

Member
Spoko, odwiedzam spota co 3 dni, kontrolnie. Przed chwila wlasnie tam bylem i urwalem topiszona na testa =] i musze powiedziec ze jest calkiem optymalna fazka:pPP no i niestety wiem ze mi niedojdzie, te krzaczory co sie zachowaly to jakies gratisy ktore dostalem przy okazji kupowaniu pestek ;/ Ale to zawsze jakies palenie na jesien :p

Burek

Member
elo

widze chłopaki ze out super leci. ja szczerze mówiąc mimo że jade w piatek to ciąć to jakoś tak nie czuje tej radochy jak np. rok temu jechałem z kumplem ściąć 2 męskie wtedy taka radość była a teraz taka jakby formalność. ale co tam zawsze bedzie cos palenia jakby nie patrzeć :D heh przejebane są te sytuacje z tymi kradziezami ja bym sie wkurwił w huj dlatego sadze z kumplem tym co w zeszłym roku bo wiem że można na nim w oucie polegać w 1000% :D:D:DD

pozdro

G

Guest

Haze na Flo jedna z wielu siostrzyczek, jeszcze nie ma kwiatkow ale listek mnie jakos urzekl... nie pamietam kiedy wystartowala..ale jakos ponad tydzien temu

widze ze zniwa u wielu ;) fajnie fajnie
pozdr4all

Latest posts

Latest posts