What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Fish131

Active member
7983out_har.jpg

7983out_har_1_.jpg

7983out_har_2_.jpg

cheech and bong

Active member
no rybo ladny szron na tej purpurze co to za strain bo chyba nie purple1#? to wyglada na cos w rodzaju POTENT PURPLE. jesli to jest z outdoora to musiales mic tam niezla pogode przed zbiorami wyglada jak rasowy indoorek. a co z zapachem napisz cos o doznaniach organoleptycznych i węchowych hehe no i jak smera po jaźni :)

Tomu

Well-known member
Veteran
bandzior said:
tomu co to za odmiany rosna u ciebie w ogrodzie piekne paki
pzdr

To co widisz na dwóch pierwszych zdjeciach to EMxCHEMOxHHxNL by Plantator, a to na dole zdjecia spota z IMxHA podwiazanego najpozniej dojdzie... Mam jeszcze kilka NL,

Wczesniej sciałem wiekszość EMxHHxNL by Plantator:

bogusik2

Member
Tomu, DP super budsy :) gratulacje
Fiszu zajebiste macro :D co to za pyszności? :D
A ja po dzisiejszej wizycie na spotach musze stwierdzić ze mam tyle z outa co nic heh
4 małe roslinki ktore przesadziłęm do boxa beda juz moje hehe ale CAŁY out (kilkaset roslinek+kloników pierwotnie) został skradziony :(
Właśnie wracam z miejscoweczki z Shamanami i Marockami... heh same ślady po donicach zostały :( Mam jeszcze 2 donice do ktorych zaraz wybywam zeby ściąc to co będzie (jezeli cos bedzie heh ;/;/;/)
Gdyby nie indorek byłaby totalna załamka.. pewnie jak faza zejdzie to dopiero dojdzie do mnie co sie stało hyhy ;p
Coż pozostaje liczyc na znajomych :D pozdro Wam wszystkim ;*

G

Guest

Znowu mnie objebali...
W ostatnich kilku dniach moje 2 WW by Bogusik i 2 BambataxErdPurT by Esben ktoś zapierdolił...
Jedna BambataxErdPurT ocalała i niedojrzałą zebrałem. Wyszedł karton po butach. A miało być 5 takich kartonów. Kurwa, to miał być mój główny zbiór tegoroczny... WW brakowało może ze 2 tygodni. Bambatom ok 3 tak myślę...

:badday:

Last edited:

Kanaba

Member
grunwald, współczuje... [*], znam ten ból w tym sezonie straciłem 12 krzaków :/ ale nie jest tragicznie bo zostały mi 2 rośliny, PP i Maroc, z PP bedzie 250-300g i z maroca ze 150-200 :D PP juz prawie ścięta jak narazie wyszło mi 200 suchych a zostały jescze 2 główne szczyty i kilkanascie małych gazlezi. Maroc idzie pod nóż juz niedługo bo pogoda jest beznadziejna... Jak chcecie jakieś fotki to piszcie :wave:

bogusik2

Member
Grunwald wspolczuje :( Zajebiste planciorki były...
Ja odwiedziłem ostatnia miejscówke z 2 donicami... Oczywiście roślinek nie było :(
Zatknieta w jednej donicy karteczke znalazłem:
"PIE** SIE ĆPUNIE" .... eeeeehhhhhhh ja nie wiem co niektórym ludziom sie zdaje..
Zrobili to definitywnie grzybiarze bo jak szedłem tam to wszedzie były odciete kawałeczki dolu trzonka grzybkow itp heh
I to juz nie złodziej tylko jakis kretyn.. [*] świeczka za umysły takich bo juz dawno odeszły...

"Everything has its reason in every season" B. Marley

E: heh 555 post :D myslałem ze bedzie weselszy :) ale za roczek lepsze pesteczki i lepsze roslionki! Co nie Panowie?! :D :headbange pzdr

Last edited:
G

Guest

raz lepiej raz gorzej! chlopaki trzymac sie! jeszcze wiele sezonow przed nami!!!

G

Guest

@ll poszkodowani - podpisuje sie pod kondolencjami...ja w gruncie rzeczy wlasnie z powodu naszej "polskiej kultury" (choc trudno sie dziwic ze taka jest przy obeznym prawie) stawiam na IN, out kusi plonami ale straty sa takie ze nie wiem czy sie kalkuluje... z drugiej strony z ziemi i slonca wychodzi mistyczny towar, nie taki jak z lamp ;(
ja ogolnie mam wk...a bo mi sie przestrzen domowa konczy i z zona cos zaczynamy kombinowac co by nie wybudowac sie gdzies na Jurze krakosko chestochowskie. domek z dala od krka, przy lesie wsrod skal ktore mozna loic bez przerwy no i koniecznie ze 100m podziemnym garazem w ktorym bynajmniej nie bedzie stal samochod. eehh.

pieknie kolorujecie.. nie ma co.. az szkoda ze sezon sie konczy

PS: ide walczyc, wymiana 100l w trzech systemach to pol dnia roboty

Last edited:

BlinD

Active member
siemano rzadko tu ostatnio zagladam ale wlasnie jestem w trakcie obcinania szczytow niedlugo wrzuce jakies zdjecia.
mam pytanie: wiecie moze jak zrobic zeby zywica na szczytach sie nie lepiła ? w sumie nie przeszkadza mi to bardzo ale nawet po curringu i tak juz od 3 sezonów wszystkie szczyty z outa zawsze sie lepią

G

Guest

Jestem na tropie szabrownika. Za dwie godziny będę wiedział na 100% i być może uda mi się zajebać sukinsyna...

G

Guest

proponuje wykalaczki wciskane na dl.3cm pod plytke paznokciowa zawsze niezawodne...

cheech and bong

Active member
grunwald said:
Jestem na tropie szabrownika. Za dwie godziny będę wiedział na 100% i być może uda mi się zajebać sukinsyna...
kazac kolesiowi zjarac wszystko na raz albo ze wszystkich ugotowac makumbe i mu to wtloczyc do zoladka hehe to by byla pierwsza smiertelna ofiara spozycia marijuany a gdyby nawet przezyl to bal by sie zielska jak ognia i na pewno nie w glowi by mu bylo szabrowanie cuzych zbiorow. ja po wypiciu makumby z meszczakow juz widzialem tunel wiec wyobrazam sobie co sie sie dzieje z czlowiekiem po takim specyfiku z zenskich kszarow. no na pewno nie chce tego doswiadczyc. z drugiej strony szkoda ziola na takie scierwo co kradnie

pozdro dla prawdziwych growerow

Last edited:

Wild_Scream

New member
Kondolencje for @bogusik2 & @Grunwald jak złapiecie drani to mam nadzieję że zapamiętają swój błąd do końca życia. Szkoda uprawy ale głowa do góry będzie lepiej : )

@Fish131 Piękne macro. To jakiś purple czy może Shaman? : >

Pozdro dla prawdziwych

nol

Member
Bardzo fajne roslinki wam powyrastały nie ma co. Mówi sie ze od przybytku glowa nie boli no ale ten sezon przerosl moje oczekiwania no i jest problem bo nie mam jak suszyc tych ilosci i pewnie kilka roslin pognije a sa naprawde soczyste i wielkie. takze az zal patrzec

a tu stara fotka pewnie z przed 3 tygodni

G

Guest

Udało się panowie odzyskać prawie całą skradzioną ganję :D Nie jest tego masa ale ze 150-250 g wyjdzie. Szkoda tylko że bambaty nie postały dłużej bo miały w sobie jeszcze duży potencjał... Z resztą WW również. Jedną zaczynał łapać grzyb (1-3 % kwiatów). Sprawdzajcie dokładnie swoje kwiatki...

Gnojka dzisiaj nie spotkałem ale już wkrótce...

BambataxErdPurT - ta ocalała jednak musiałem ją zciąć

A tak po manicuringu wygląda mix odzyskanych roślin i tej ze zdjęć powyżej. Jak będzie lepsze światło, postaram się o lepsze zdjęcie.

EDIT:

WW:

BambataxErdPurT

Boszzzzz co za dzień... :crazy:

Last edited:

Latest posts

Latest posts