What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema , dawno mnie nie było , sorry że fotek nie robię , ale postaram sie to jeszcze naprawić , lepszym czy gorszym sprzętem jak go dorwę:]trochę pogoda nie dopisała u mnie , ale to nic , za rok będzie lepiej:]

więc tak , zebrałem już takie sobie maroki , czekają jeszcze es i niewiadome odmiany które siałem z nasion , jeli ich łosie nie jedzą do końca to trochę tego będzie , ale nie o tym dzisiaj:]

jak rok temu zabrałem sie za robienie nasion , może trochę na odwal , ale zawsze co będzie:] jakoś w połowie sierpnia powybierałem co ciekawsze odmiany co zostały niewysadzone , i stały w doniczkach 5x5 :[ trochę lenistwa , trochę bo się przeliczyłem w ilości tego .w międzyczasie powybierałem najwcześniejsze męskie , które potem sie przydały do super mixu z maroc i es:] więc powsadzałem te odmiany w kilka grup i będzie z tego trochę szczęścia dla was:] tradycyjnie hehe

więc wygląda to tak

kilka odmian x fruitbowl
kilka odmian x white rhino , tylko że niektóre odmiany już kończą wypuszczać nowe włoski , i nie wiem czy sie zapyliły , bo wr dopiero niedawno zaczął sypać

jest wśród nich hells angel , ale chyba zapyliła się czymś jeszcze zanim inne określiły płeć , więc będą jakie wczesne mixy ha x ?? i erdber x ??

zapylam też crossy kilku odmian z lrem między sobą

maroc i easy sativę kilkoma najwcześniejszymi męskimi , między innymi ha, lebxwyd , shaman , hindu kush itd powypisuję jak zbiorę:]

też jakieś durban , hk i swiss bliss f2 , tylko mało pyłku było , się zobaczy

dużo nie będzie sion , bo w donicach krótko wegowałem je, ale powinno wystarczyć:] no to zaczynamy akcję!!! jak wszystko dojrzeje to powypisuję co się udało:]

Pozdro dla prawdziwych , zajebiście dajecie:]

wojek

Member
pięknie PLANTATOR piękny arsenał pestek.Mi się udało zrobić tylko po kilka pestek odmianki EMxHHxCHEMOxNL i NL.
Oraz kilka sionek K.C-36 x NL#1 tylko trochę niedojrzałe ,ale może coś urośnie z tego.
PZDR ICMAG

hodowca85

Member
Wczoraj ciachnąłem jedną Bambata x (Erdbeer x Purp.T.) 150cm.wys.
nie wyszło tego od groma ze względu na przesadzanie jej pod sam koniec....
ale zawsze coś tam do kolekcji się dołozy!
Najważniejsze ,że palenie wygląda i pachnie poprostu PRZEZAJEBISCIE !
Jeszcze nie próbowałem ,ale czuje ,że będzie siekiera....hehehe
(podziękowania dla Pana Sweet Dreams i Esbe -udało się chłopaki!:))

Mam na dworze jeszcze 1 sztukę-dłuższe pheno...przydałoby się porobić jakieś crossy z tego palenia bo szkoda tych genów.....ahhh

POZDRO!

Last edited:

cannabisplanto

New member
Mój durban. 9 krzaków .Wysokość 1,5 m.
27435A010027.JPG

Pozdro.

adehadee

Member
Chłopaki przezajebiście dajecie :)
cannabisplantoja od trzech tygodni nie widziałem swoich durbanów...Kiedy je ścinasz? ja myśle że jak niedługo wpadne na spoty to będą gotowe... Czy one są z nirvany?:)

Pozdro

A i jeszcze jedno pyt a mianowicie mam zapylonego p#1 i czy kwiat z nasionami może też być zniszczony przez pleśń (czy nasiona na tym ucierpią itp.)

bogusik2

Member
Gratulacje dla wszystkich zaje** krzaków :D Czynicie Polske piękną ;]

Gratulacje dla wszystkich zaje** krzaków :D Czynicie Polske piękną ;]

12128hhh.JPG

Hehe te pierwsze to B3N7xErd/PurT oczywiście hehe dopracowuje ciagle macra i czasem wychadza ciekawe godne pokazania hehe :) Druga to ta sama planta zoom off.. Dalej widzimy Guerille Gold x Dannish Passion - zdecydowanie GG pheno :) (oba krzaczki)..
Ścinka ostatniego Grapefruita przebiegła pomyslnie :) W sumie z 5 donic pod lampa 400W wyciagnolem conajmniej 300g :) pzdr

12128d.JPG

O

Ojciec

Wooo Bugusik można sie zauroczyć w pierwszym zdjęciu :chin: :respect: Reszta też bardzo ładna :)

D

DepczacyRobaki

Siemka!Zdjecia troche lipnie powychodzily bo strasznie lało.Dostaly ostatnia dawke plantonu K .Jaszcze 2a tygodnie i powinny byc ready.Oby pogoda dopisala.

Ps.Potrzebny pyłek dla klona wzietego z panny po prawo na pierwszej focie i panny HH. Planuje troszke pesteczek wykonac na out'cik 2008 ( PM jak cos )
POZDRO! :smoke:

57fun

Member
a u mnie z 10 roslin została tylko 1 ww z ktorej bede mial moze 20g :[ wszystko mi jelenie zjadly i jedna mi ktos zaje*** :[ nic tylko sie rzucic z 10 pietra ale indoor bedzie owocowy, pozdro dla szystkich i milego palonka am zycze :}

Latest posts

Latest posts