What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
Urban, Hodowca, Bandzior piękne ouciki ;D Szczególnie Hodowca będzie miał dużo radości hehehe :D
Akap ślinka cieknie jak sie patrzy na ostatnia fotke hyhy każde z tych jurosów słusznie wydane :) Roslinki ksiązkowe hehe :) budy zapewne beda pokazowe więc nie moge sie doczekac ;)
Divinorum będziesz z niej robił krzaczastego małego potwora? :D fajne są takie krepe bonsai :)
Tomato sam mam Maroca i jezeli bede miał cos takiego to bede baaardzo szcześliwy :D
Fish przypomniałem sobie w jednej chwili fotke tego ładnego zdrowego klonika moherowego C4 :) Nic a nic mu na zdrowiu nie ubyło hehe moglbys sie zajac nasza państwowa słuzbą z tego zakresu ;p
Hehe pozostaje życzyć Panom smacznego ;p

12128jabco.JPG

12128jabco_1_-med.JPG

E: na fotce widac karmelowe juicy jays :) ulubiore brown sugar hehe zazwyczaj na codziec OCB slim :) Jak kupie to uzywam przeźroczystygh najcześciej. pzdr

Last edited:
G

Guest

musze przyznać że bardzo ładnie to wszystko wygląda z roku na rok coraz lepiej i oto chodzi

PS B2 jakich bibułek urzywasz?

G

Guest

Fotki troche kiepskiej jakosci, ale sa :redface: Zapewe nie zdaza, ale to podobno wytrzymala odmiana wiec po3mam do konca pazdziernika.

Hollands Hope (29 września):

22188HH6.jpg

22188HH7.jpg

22188HH3.jpg

pozdro!

tomato

Member
Veteran
Shaman Trip wreszcie jakois fotki, no calkiem zgrabne laski :headbange

heh wszystkie pestki juz policzone, a oficjalna liczba to:

pozdroooo
:rasta:

G

Guest

Heh! Dziekowa tomato! Mysle ze jest calkiem niezle jak na pierwszego outa :redface: Ja z kolei moge Ci pogratulowac cierpliwosci, bo chyba nie chcialo by mi sie tego wszystkiego liczyc chociaz pesteczki wygladaja przepieknie :)

Nie robilem zadnych fotek bo nie mialem czym. Tera porobilem fotki stara lustrzanka, ale jest to dosc klopotliwe z paru wzgledow. Najabrdziej mnie wkurza, ze nie moge robic zadnego macro bo aparat jest kiepski :spank: Mam za to nadzieje ze w przyszlym roku bede miec w koncu jakas cyfrowke. Poza tym stary przyjedzie z anglii za jakis czas to moze przywiezie ze soba swoja i sie walnie pare fotosow - akurat tuz przed zniwami :laughing:

Niedlugo sie juz konczy sezon 2007, ale pojade jeszcze raz i zasile korzenie ostatnia dawka PK13/14, no i podleje doglebowo preparatem Bayera przeciwko grzybom, plesni itp.. A przy nastepnej wizycie zniwa ;D

No i w koncu zaczynam cierpliwie przygotowywac sie do Outa 2008. W tym roku mam skromnego outa, ale mam nadzieje, ze w przyszlym roku znacznie lepiej to sie potoczy ;D

Bogus ... ZAJEBIOZA! Dobrze sie pali przez to jabluszko?

pzdr! :wave:

franzPL

Member
3.10.2007

roslinki w boxach sa na 43 dniu flo roslinki z balkonu przeniosłem do domku stoja przy oknie i czekaja na puste boxy do sciecia nadaje sie tylko TwilightxBB reszta jeszcze kwitenie i duzo im brakuje

INDOOR 3.10.07

box nr 1 hps 400w flo 43dni trening LST nawozy biohumus oraz PK13-14

box nr 2 hps 250w flo 43dni trening LST nawozy biohumus oraz PK13-14

szczyty box nr 1 top44 klon

szczyty box nr 2 WW od bogusika

Ganja Smile

Active member
Noo prawie wszystkim sie jak najlepiej udal tegoroczny outdoor ;)
teraz sie pokaza grube topy INdoorka!!!

Ja mialem maly problem z roslinkami na samym poczatku a wyszlo to z lenistwa i wzialem byle jaka ziemie od matki zamiast kupic porzadna ;/ ale juz sie klaruja i temp w boxie spadla do 27' wiec jest oki wiekszosc odmian dobrze prosperuje choc widac po nasionach od hota ze to nie sa nasiona z seedbanku bedzie widac to na porownaniu z Ice ktorego mam z Nirvany juz z dwa lata ale przetrwal swietnie wykielkowal i rosnie bardzo ladnie :)

@franzPL
Twoja indorowa roslinka jest juz jak najbardziej ready ;)

Pozdrawiam wszystkich!!

Hog dog

Member
HARVEST

HARVEST

Hola amigos..

Nadszedl czas na hervesta.

Co tu widac to crossy ktore zrobilem sezon temu.

Posadzone na poczatku czerwca do przemieszanej ziemi z poprzedniego sezonu... raz podlane . zadnych dodatkow . tylko słonko chmurka i ksiezyc :)

urosly niewielkie do kolan ale i tak je lubie .

fioletowe to passion1 x sadp x sk pozostale to easy sativa x sadp x sk

milego ogladania
:wave:

892015.JPG

bogusik2

Member
Hehe pytanie, na które bardzo chętnie odpowiem :)
Nasionka pochodzą z dalekiej Danii od wielkiego przyjaciela wszystkich polaków ;)
"Spread the good bean" :D hehe Dzieki Esbe za wszystko :) pzdr

wojek

Member
bogusik2 piękne te twoje kwiatuszki a na pewno te Guerilla Gold x Dannish Passion
z wielką chęcią dopadł bym takie sionka.
PZDR

Wild_Scream

New member
Witam wszystkich pasjonatów naszych cudownych konopii

Tegoroczny plan zagłady świata tj. outdoor07 opierał się na następujących zasobach nasionek:
4x HH
4x EM
pare zielonych wiedźm z os06
pare NL
i tajemnicze niby jamajki od kumpla, który nie ma zielonego pojęcia o uprawie, jak się później okazało były to prawdopodobnie jakieś indorowe odmiany.
Do tego arsenału doszła jeszcze tajemnicza sativa od innego znajomego ale o tym zaraz.

Nirvanowski HH okazał się rzeczywiście posiadać 2 pheno:
"Violet" pheno w całej okazałości:

Topiki, które mają naprawdę niesamowity kolor

Tutaj pytanie do doświadczonych, większość włosków jeszcze biała i zastanawiam się nad terminem harvestu. Poczekać tydzień ? a może 2?

Tutaj drugi HH, 2 pheno:

Ten na bank jeszcze potrzebuje 2 tygodni

Tajemnicze niby "jamajki":

Ta ewidentnie miała problemy albo z korzeniami albo z substancjami odż, w każdym bądź razie co ciekawe po wykiełkowaniu pierwsze 3 - 4 partie liści były totalnie gładkie (jak salvia). Dziwne ; P

Koleżanka, także rozmiarów karłowatych, chyba z tych samych powodów.

A tutaj waga ciężka, niezidentyfikowana sativa znajomego, która do tej pory nie pokazała kwiatów, (no chyba, że sativy mają jakieś dziwne topy ; P)

Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów : )

G

gruby

w moich ogrodach niezbyt optymistycznie.w moim indoor pojawilo sie to samo co w outdoor(w 3 tygodniu flo wloski robia sie brazowe)nie wiem co to jest ,zwrocilem sie juz do kilku ludziz pytaniem co to jest.nikt sie z tym nie spotkal.atutaj shark ktorego jako pierwszego to dopadlo,musze go sciac jesccze nie doszedl,ale na lisciach sie pojawily biale plamy(grzyb)nie mam co czekac musze scinac

i blubery ktora musze zostawic na tydzien lub dwa

blubery jest zaatakowana przez czerwonego pajaka

i biala muszka

Last edited:
G

Guest

Witam. Moj tegoroczny outdoor uwazam za zamkniety, zostawilem na spocie tylko galazke z dojrzewajacymi nasionkami. Nie jest tego duzo ale zawsze swoje
8946shaman_harvest_4_10.jpg

PS. ladnie panowie ladnie :)

Pozdrawiam :wave:

gigi

Member
bardzo ladnie panowie ja juz dawno zakonczylem out '07 i trzeba zabrac sie za kombinowanie pesteczek... jesli ktos ma jakies do testow to bardzo chetnie przetestuje ;p