ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Urban, Hodowca, Bandzior piękne ouciki ;D Szczególnie Hodowca będzie miał dużo radości hehehe
Akap ślinka cieknie jak sie patrzy na ostatnia fotke hyhy każde z tych jurosów słusznie wydane Roslinki ksiązkowe hehe budy zapewne beda pokazowe więc nie moge sie doczekac
Divinorum będziesz z niej robił krzaczastego małego potwora? fajne są takie krepe bonsai
Tomato sam mam Maroca i jezeli bede miał cos takiego to bede baaardzo szcześliwy
Fish przypomniałem sobie w jednej chwili fotke tego ładnego zdrowego klonika moherowego C4 Nic a nic mu na zdrowiu nie ubyło hehe moglbys sie zajac nasza państwowa słuzbą z tego zakresu ;p
Hehe pozostaje życzyć Panom smacznego ;p
E: na fotce widac karmelowe juicy jays ulubiore brown sugar hehe zazwyczaj na codziec OCB slim Jak kupie to uzywam przeźroczystygh najcześciej. pzdr
Heh! Dziekowa tomato! Mysle ze jest calkiem niezle jak na pierwszego outa Ja z kolei moge Ci pogratulowac cierpliwosci, bo chyba nie chcialo by mi sie tego wszystkiego liczyc chociaz pesteczki wygladaja przepieknie
Nie robilem zadnych fotek bo nie mialem czym. Tera porobilem fotki stara lustrzanka, ale jest to dosc klopotliwe z paru wzgledow. Najabrdziej mnie wkurza, ze nie moge robic zadnego macro bo aparat jest kiepski Mam za to nadzieje ze w przyszlym roku bede miec w koncu jakas cyfrowke. Poza tym stary przyjedzie z anglii za jakis czas to moze przywiezie ze soba swoja i sie walnie pare fotosow - akurat tuz przed zniwami
Niedlugo sie juz konczy sezon 2007, ale pojade jeszcze raz i zasile korzenie ostatnia dawka PK13/14, no i podleje doglebowo preparatem Bayera przeciwko grzybom, plesni itp.. A przy nastepnej wizycie zniwa ;D
No i w koncu zaczynam cierpliwie przygotowywac sie do Outa 2008. W tym roku mam skromnego outa, ale mam nadzieje, ze w przyszlym roku znacznie lepiej to sie potoczy ;D
Bogus ... ZAJEBIOZA! Dobrze sie pali przez to jabluszko?
roslinki w boxach sa na 43 dniu flo roslinki z balkonu przeniosłem do domku stoja przy oknie i czekaja na puste boxy do sciecia nadaje sie tylko TwilightxBB reszta jeszcze kwitenie i duzo im brakuje
INDOOR 3.10.07
box nr 1 hps 400w flo 43dni trening LST nawozy biohumus oraz PK13-14
box nr 2 hps 250w flo 43dni trening LST nawozy biohumus oraz PK13-14
Noo prawie wszystkim sie jak najlepiej udal tegoroczny outdoor
teraz sie pokaza grube topy INdoorka!!!
Ja mialem maly problem z roslinkami na samym poczatku a wyszlo to z lenistwa i wzialem byle jaka ziemie od matki zamiast kupic porzadna ;/ ale juz sie klaruja i temp w boxie spadla do 27' wiec jest oki wiekszosc odmian dobrze prosperuje choc widac po nasionach od hota ze to nie sa nasiona z seedbanku bedzie widac to na porownaniu z Ice ktorego mam z Nirvany juz z dwa lata ale przetrwal swietnie wykielkowal i rosnie bardzo ladnie
@franzPL
Twoja indorowa roslinka jest juz jak najbardziej ready
Hehe pytanie, na które bardzo chętnie odpowiem
Nasionka pochodzą z dalekiej Danii od wielkiego przyjaciela wszystkich polaków
"Spread the good bean" hehe Dzieki Esbe za wszystko pzdr
Witam wszystkich pasjonatów naszych cudownych konopii
Tegoroczny plan zagłady świata tj. outdoor07 opierał się na następujących zasobach nasionek:
4x HH
4x EM
pare zielonych wiedźm z os06
pare NL
i tajemnicze niby jamajki od kumpla, który nie ma zielonego pojęcia o uprawie, jak się później okazało były to prawdopodobnie jakieś indorowe odmiany.
Do tego arsenału doszła jeszcze tajemnicza sativa od innego znajomego ale o tym zaraz.
Nirvanowski HH okazał się rzeczywiście posiadać 2 pheno:
"Violet" pheno w całej okazałości:
Topiki, które mają naprawdę niesamowity kolor
Tutaj pytanie do doświadczonych, większość włosków jeszcze biała i zastanawiam się nad terminem harvestu. Poczekać tydzień ? a może 2?
Tutaj drugi HH, 2 pheno:
Ten na bank jeszcze potrzebuje 2 tygodni
Tajemnicze niby "jamajki":
Ta ewidentnie miała problemy albo z korzeniami albo z substancjami odż, w każdym bądź razie co ciekawe po wykiełkowaniu pierwsze 3 - 4 partie liści były totalnie gładkie (jak salvia). Dziwne ; P
Koleżanka, także rozmiarów karłowatych, chyba z tych samych powodów.
A tutaj waga ciężka, niezidentyfikowana sativa znajomego, która do tej pory nie pokazała kwiatów, (no chyba, że sativy mają jakieś dziwne topy ; P)
w moich ogrodach niezbyt optymistycznie.w moim indoor pojawilo sie to samo co w outdoor(w 3 tygodniu flo wloski robia sie brazowe)nie wiem co to jest ,zwrocilem sie juz do kilku ludziz pytaniem co to jest.nikt sie z tym nie spotkal.atutaj shark ktorego jako pierwszego to dopadlo,musze go sciac jesccze nie doszedl,ale na lisciach sie pojawily biale plamy(grzyb)nie mam co czekac musze scinac
bardzo ladnie panowie ja juz dawno zakonczylem out '07 i trzeba zabrac sie za kombinowanie pesteczek... jesli ktos ma jakies do testow to bardzo chetnie przetestuje ;p