What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

bogusik2 said:
...A ja na potrzeby swoje i znajomych postanowiłem zrobić kilka nasionek ;D
Fotki poniżej to C99 i Grapefruit ktore posłużą za mamusie.. tatusiem mam nadzieje ze zostanie Apollo 11 :) Viva Sativa!

Hehe, brzmi ciekawie... C99xApollo11... na out 2008 :joint: :D
A ja dzisiaj skosiłem obydwie Leb27xBubblegumxErdPurT. Z 50 g myślę że będzie :D Cieszę się, bo zawsze mogło być gorzej, no nie?

Na tym spocie pozostały 3 BambataxErdPurT i 2 WW. Obydwu odmianom potrzeba jeszcze conajmniej 2 tygodnie. Chciałbym ze 3 nawet potrzymać jeśli by się dało... Ale zwłaszcza WW jest już przepięknie trichomami obsypana...

Pozdro1410

Last edited:

tomato

Member
Veteran
Lece w Kulki

Lece w Kulki

FOTOKONKURS
policz nasiona !!!
22085fotokonkurs.jpg

ODPOWIEDZI NA PM :rasta:
E:eek:dmiana to MAROC x NL

Last edited:

bogusik2

Member
Grunwald super roślinki :D extra kolorki!
U mnie okazało sie ze motylek zadomowiłsie na dobre w boxie i nie chce odejść :D haha żyje sobie i chodzi po Guerilla Gold x Dannish Passion i heja ;D pzdr

12128motyl.JPG

12128motyl_1_.JPG

wojek

Member
@bogusik piękne masz te planciki a ten motylek nie chce odlecieć bo pewnie fajną fazke ma po tym twoim palonku , ja na jego miejscu też bym nie wyłaził z boxa hahaha.
PZDR

hodowca85

Member
Chłopaki dajecie ostro czadu! :headbange
Jak przeglądam to aż zapiera dech w piersiach...hehehe
No to i ja pokoloruje ;)

Orange Buds
Wszystko wskazuje ,że będzie OK i zdązą przed mrozami...

Pink Pheno
(2,5metrowy kolos):

Blue Pheno(ok.2metrów):

Bambata x (Erd Beer x Purpurea Ticinensis)
Przesadzane ponad 2 tygodnie temu-dzielnie dają radę....
jeszcze troche i kosze...

#1:

#2:

I na samym końcu ostały się moje Grapefruit y (ok 2.30m)
raczej nie zdążą... ,ale co będzie to będzie...chociaż widać że szybko się nabijają i to mnie cieszy :)

Thats all ...

Jeszcze raz gratulacje dla tych ,którym się udało.:headbange
POZDRO ludzie!

Wilk

Member
Cześć Chłopaki !! :joint:
Przejrzałem kilka stron i widze że ostro dajecie czadu :rasta:
Już niedługo będę miał znowu neta to zaczne tu zaglądać. U mnie kilka damek już po harveście, jedną miejscówa została okradziona, ale najlepsze jeszcze przede mną :joint:
Postaram się zarzucić jakieś foto za jakiś czas

Pozdro wilk :joint:

G

Guest

@hodowca85 - wlasnie chcialem napisac to co GreenDream, ze dorodne te twoje dziewczeta :> nie ma co hehheh pozdr

A

akap13

Witam Szanowne Grono po dluuugiej nieobecnosci, niestety ominal mnie outdoor, jade z inem, z odmianami: Kiwi skunk, KQ x Gonzo, NYCD x ECSD, C99 x Sage ( dzieki :wave: za odmianki jednej personie, procz skunka, ktory jest od breedera kiwiseeds). Nie bede wyszczegolnial odmian bo na razie all wyglada jednakowo. Kokos, 250W MH, Atami A i B plus Root stymulator, no zobaczymy, jakosc zdjec mierna no ale zawsze cos:

W drodze powrotnej z Albionu, zahaczylem o Holandie, i kofik Pink, w jeden dzien wyjebalem 150 euro, szybko sie stamtad zawinalem bo przejebalbym caly hajs jaki udalo mi sie zarobic, a ktory trza przeznaczyc na edukacje, grrr.

Bogusik, masz racje ze sie jarasz na Amnesia Haze, istny masakrator, giet za 12 euro, po przejechaniu wieeelu kilometrow ta odmianka postawila mnie na nogi, istny wymiatacz, Buddha Haze niewiele gorszy, haszyszki baaardzo aromatyczne, Power Plant taki se, Thai byl najtanszy, pachnie czekolada i tak smakuje, ciezko i haszyszowo, ponad 2 giety za 12 euro.
Pozdro dla wszystkich growerow, szczegolnie dla outdoorowcow, jedziecie gruuubo, i dla Persony od nasion i wszystkich ogladaczy.
Ema

To życzę powodzenia w uprawię widze, będzie konkretnie.
A co do Holandi to trudno się oprzeć pokusie i do niej nie wstąpić. Palenie kozackie napewno, zazdroszcze wam tych upraw indoor, ja jednak jestem jedynie outdoorowcem.

A co do reszty to pięknie wam topy pulchną...będziecie mieli troszkę palenia na zimę.

G

Guest

mloda Mama Ice Queen... dala juz z 10 zdrowych klonikow konczacych krotki veg.

nie ma ktos odsprzedac kilograma albo nawet 5kg MineralMagic GH? skonczyl sie w hempie a potrzebuje na teraz:)

tomato

Member
Veteran
djff, widze ze juz w tysiace lecisz hehe
urban, zajebiste jest twoje Erdbeer x Early Skunk !! robi wrazenien nie powiem...

wczoraj zapakowalem maroca do litrowego sloika. zmiescil sie caly..szału nie ma:lurk: ale zawsze to wlasne palenie hehe

pozdro :rasta:

G

gelowas

akap13, trzymam kciuki z Twoj GROW szczegolnia za NYCD x ECSD, chyba nikt w PL jeszcze tego nie mial...
Widze, ze tez sadzisz Killer Queen, mam crossa z tym na dworze, strasznie wielkie poroslo, ale cos wolno kwitnie, moze wrzuce fotki kiedys.
Jezeli mowa o Pinku to zapewne byles w Eindhoven, moj ulubiony coffeshop w tamtejszej okolicy, chociaz w sumie Bakkerij tez niczego sobie - w wiekszosci miejscowi i mozna sobie za friko w lotki polupac do samego rana :D
Thai to wszedzie syf, natomiast masz szczescie, ze nabyles Amnesie akurat tam...w wielu miejscach wciskaja pod ta nazwa jakiegos innego haze'a, pewnie krzyzowki, a tamtejszy ma intensywny, specyficzny zapach.

Divinorum, dobrze dajesz, go go go!!!

pozdro

G

Guest

tomato said:
...wczoraj zapakowalem maroca do litrowego sloika. zmiescil sie caly..szału nie ma:lurk: ale zawsze to wlasne palenie hehe

pozdro :rasta:

Hehe, litr pięknego palenia powiedziałbym nawet :D
Pozdro1410