What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Azzzzzz

Member
Veteran
Esco: pow 0,31 m2; hps 400, nawozy po raz pierwszy canny terra flores i pk 13/14. Opinie o nawozach dam na koniec uprawy jak juz wszystko bedzie na tarze :>.
Pozdr

bogusik2

Member
Łał :D nom.. nareszcie polska znalazła dziedzine w ktorej moze sie pokazac z dobrej strony hehe :D
Ładnie wszystkim rośnie a ofiarom kradzieji calus od miss marii ;D <;*>
Azzzzzz super planciki ;D indoor kocham najbardziej :D
U mnie brak neta (danych wysyłkowych), zdrowia, czasu, troche chęci i kasy na znaczki (tak tak hyhyhy no bo co mam sprzedać pani w okienku grama? ;p) spowodował to ze nie wysłałem paczuszek (o połowe i tak bym zapomniał wiec mniejsza..) Wszystko pojdzie w poniedzialek :) Kilka fotek na osłode hehe.. pzdr

12128macro1.JPG

Last edited:
G

Guest

Widać Azzzzzzz twoją dobrą reke do uprawy Zielona Polska to chyba mażenie wszystkich w tym fachu

P.S.bogusik coś nie widze tych fotek to u mnie cos nie tak czy...
@Pzdr GF

bogusik2

Member
3 niesamowite roslinki od kolegi Esbe :wave:
Z przodu Purple Peace, z lewej B3N7 x Erd/Purt i z prawej Guerilla Gold x Dannish Passion :) Bardzo smakowite ;D pzdr

12128DSCN6075.JPG
: :

Last edited:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam wszystkich !

Jestem w lekkim szoku bo mnie tu juz dawno nie bylo, Polska mknie do przodu !!!

Mam tu pare fotek z ostatniego indorka plus moja jedna panna z outa w doniczce.

Pozdro dla wszytskich marzycieli !!

G

Guest

no widze ze ladnie da jecie rade u mnie t es zni9e jest zle z atroche wrzuce fotki i mam takie pytanie do wsyzstkich czy ktos z was wybiera sie cannabis cup ?? bo jak anarzie ejstem ejdyny chetny :(

franzPL

Member
update 28.o9.07 Indorek Box

W indorku sciołem juz Arjansa ktory chyba cos zgłupial bo zaczynał juz przekwitac a brakuje mu jeszcze ok 5tyg wiec palonka mało :( a szkoda w boxie teraz sa top44 oraz WW topy coraz bardziej napuchniete sadze ze gora 2 tygodnie i zbiory

box nr 1 hps 400W flo 39dni LST nawozy PK13-14 odmiana Top44 klon

box nr 2 hps 250W flo 39dni LST nawozy PK13-14 odmiana WW od bogusika

Azzzzzz

Member
Veteran
raport okolopolowowy

raport okolopolowowy

Witam was, piekne roslinki macie, franz, bogusik, wszyscy outdoorowcy, jedyne co mozna czuc to duma.
A teraz zdjatka roslinek w 28 dniu flo:

NL:

WYDxWR ( hodowca cos na co czekasz :>)

WRxA:

Pozdro :wave:

Tomu

Well-known member
Veteran
Za kilka dni pierwsze ciecie ze spotów, miejscami pleśń wchodzi ale nie jest źle, chce jeszcze przetrzymac
Polska zielona jak nigdy

:rasta:

G

Guest

Witam.
Troche dobrego towaru :)
89461.JPG

Poniżej to szczyty trzech osobnych roslin. Ile im dajecie ?
Shaman1

Shaman2

EMHH

PS. djff, bogusik2, kanaba, tomu poprostu wypas :wave:

bogusik2

Member
Pięknie kolorujecie panowie :D A ja na potrzeby swoje i znajomych postanowiłem zrobić kilka nasionek ;D
Fotki poniżej to C99 i Grapefruit ktore posłużą za mamusie.. tatusiem mam nadzieje ze zostanie Apollo 11 :) Viva Sativa! pzdr

greengirl

Active member
Witam wszystkich. Niektórym gratuluję dotrwania do zbiorów, innym składam wyrazy współczucia w powodu kradzieży krzaków. Niestety i w tym roku spotkała mnie ta przykra niespodzianka. A wszystko przez przypadek - niedaleko mojej uprawy na kompletnym zadupiu na tory trakcji kolejowej zawaliło się drzewo - przybyli na miejsce robotnicy wypatrzyli wyróżniające się wśród trzcin trzymetrowe konopie i nie dali im do końca dojrzeć. Szkoda, miejscówka do tej pory była na 100% nieodkryta - zebrałem stamtąd w połowie sezonu sporo Lowrydera - to to w słoikach, w sumie jakieś 150g. Teraz zebrałbym przynajmniej 4 razy tyle - ok. 10-12 średnio 3-metrowych drzew dałoby na pewno niezły plon. Szkoda - wpadka poprzez kompletny przypadek.

A oto fotki odkrytej miejscówki, a raczej tego, co z niej pozostało:
Przed:
4654CIMG5175-med.JPG

I po:
4654polanka_na_ic-med.jpg

A to zdjęcia zebranego z tego miejsca LRa, już w słoikach:
4654s_322_oiki_na_ic-med.jpg

Trzeba żyć dalej, na szczęście na miejscu nr 2 część roślin wyrwanych kiedyś z korzeniami przyjęła się i ostro zaczęła gonić do przodu. Jak widać nie obyło się bez roślin męskich, które i tak nie zdążyły zapylić późno kwitnących odmian jak WW, VxRS i innych (już nie pamiętam jakich). Spot w pewnym momencie spisany na straty może jeszcze dać sporo satysfakcji (jak dotrwa). Oto fotki:

Parka kobiet:
4654spot_2_m_281_skie_380_e_324_skie-med.jpg

Przekwitnięty męszczak:
4654m_281_szczak_z_t_322_em-med.jpg

I na koniec niespodzianka - dojrzała sativa z pierwszych nasion, jakie wpadły w moje ręce:
4654sativka_gotowa-med.jpg

4654sativka_macro-med.jpg

4654sativa_szczyt-med.jpg

Gratuluję także udanych upraw indoor, szczególnie bogusikowi. :respect:

pozdro

greengirl