What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Cinnamon

Member
@Mr.Bongowsky - gratuluję pięknych panienek :] z dnia na dzień coraz bardziej kobiece się robią, kocham gdy panią rośnie to i owo :smoke:

Czy ten white jest od pewnej osoby z forum ;>. Też posiadam ww ale jeszcze nie jest tak zaawansowana jak Twoja ... czemu :jerkit: ? Ty już prawie ścinasz a ja się modlę o jeszcze miesiąc słońca i to min. ...
Szczyty mają taki kolorek od niskiej temp. mróz raczej by je pozabijał...

@wojek - NLxPASSION#1 - fajny cross - powinieneś być bardzo zadowolony, p#1 - moja ulubiona odmiana, nl także niczego sobie :rasta:

@kartofel - również ładny kolorek - spróbuj coś uszczknąć z rośliny i jak będzie Ci odpowiadało to tnij, nie to czekaj jeszcze z tydzień jak pisał @h9tric.

@Lewar - jaka duża jest ta butelka ? Bardzo ładna pani jak na takie małe lokum :wave:

Wszystkim bardzo ładnie rośnie - pozdrawiam i oby do końca bez przykrości.

@Ca2 współczuję - nikt w tym kraju nie ma poszanowania dla innych :-/.
Dlatego lepiej jak o spotach nikt nie wie - po co się pucować - szukacie kolegów w ten sposób - nie tędy droga, darujcie sobie takich obszczymurków - palić jest komu, ale uprawiać i ryzykować już nie - n/c

Peace iG... :kissass:

Ganja Smile

Active member
kartofel said:
Witam!
Mam małe pytanko, ile dać czasu temu szamanowi?
kwitnąć zaczął około 20 sierpnia i początkowo planowałem zbór na około 15 października! ale zaczynam sie obawiać ze może to być za późno!

Pozdrawiam!

Juz jest ready :)

tomato

Member
Veteran
kurna blaszka, ktos mi zajebal durbana !!!
bylem wczoraj zobaczyc co i jak z moim marokiem, patrze a tu z durbana zostal tylko parocentymetrowy kikut...co za debil mogl to zrobic, skoro metr dalej stal prawie gotowy maroc ??? co za gownojady...
bez namyslu scialem maroca, choc jeszcze troche by pewnie mogl postac i spuchnac...ale wole takiego niz nic ... :rasta:
zobaczcie sami (fotki robione telefonem, bo aparat pozyczylem...)

i po dwoch godzinach ostrej pracy nozyczkami

zostal mi jeszcze malutki durban na tej samej miejscowce, ale watpie czy go jeszcze zobacze...na drugim spocie emhh, mam nadzieje ze jeszcze tam jest...
wlasnie krece tlustego lolka, wasze zdrowie panowie !!!

E:widze panowie ze juz wielu z was ma zawodowe szyszki :rasta:
respacta dla was wszystkich :headbange

Last edited:

Kolobrzeski

Member
Quakemind kozacki ten Twoj outdoor, widze ze preferujesz raczej sativy:) a probowales juz moze ktora z tych roslinek jest najlepsza pod wzgledem palenia? Pozdro

Last edited:
G

Guest

quakemind said:

:woohoo:
To naprawde Cinn?? hmm jakies szybsze pheno pewnie:D, moj ma ok 180cm i dopiero zaczal kwitnac jakies ok 2 tyg temu...niestety nie mam fotek...potrzymam go do 15.10 moze cos z niego jeszcze bedzie...oby pogoda dopisywała!

PS: no widze, ze zniwa pełną parą!!! gratuluje wszystkim, ktorym sie udało!!! A tym co poszło troche gorzej to zawsze pozostaje nadzieja na indoor:D
Pozdrawiam!!!

Last edited:

Flo

Member
siemanko.
oczywiście zajebiście kolorujecie.gratuluje tym co już po harwescie, wspólczuje tym co stracili nidoszly plon a reszczie życze powodzenia. zlodziejom natomiast kij w oko.

u mnie w ogródku od dwuch tygodni 12/12 i już na dobre zaczęlo kwitnąc. no to lecimy z kolorkami....

VxRS

MSxSh

pozdrawiam.

urban

Active member
Purple Peace/Apollo11 x Erd/PurT
7249Obraz_068.jpg

:headbange

Last edited:

quakemind

Member
alijah, to mały wyciagniety prawie bezlistny cinnamon, zakwitl niedawno. Dwa wieksze pozostałe narazie wogóle nie myslą o kwitnięciu

D

DepczacyRobaki

Siemka!Mi zostaly juz tylko 2ie Early Special.Cos bardzo powoli puchna, obawiam sie ze moga nie zdarzyc ale trzeba trzymac kciuki za pogode moze sie uda

A tu w takim stanie zastalem HH gdy dotarlem na spota.Banda niesfornych dzikow sie nia pobawila :beat-dead

Nie moge sie napatrzec na te wasze purple odmiany zajebiscie wygladaja :respect: na next out zapotrze sie na bank w te pesteczki.Ja juz 4ty dzien jade na passionie palenie bardzo przyzwoite :smoke:
POZDRO

D

DepczacyRobaki

h9tric Zajebisty :D chcial bym zobaczyc zdziwione geby ziomków gdybym zapodal im cos takiego w dilerce :muahaha:
jak z mocą?

Last edited:

kartofel

New member
Hejaho!
Mówiliście ścinać to ściąłem:) trzeba jeszcze tylko co większe listki pousuwać i będzie git:)

pierwszy wielki szaman poszedł pod nuż, został mi jeszcze jeden równie wielki jak ten i jeden mniejszy, a poza tym 3 durbony i jeden church, który raczej nie dojdzie gdyż go strasznie pleśń zżera:(
Pozdrawiam!

O

Ojciec

Ee ja to nie mam czym się już pochwalić : ( Jedna roślinka która rosła na parapecie okazała się facetem :wallbash: i co do tego nasionka mi się ociągają z kiełkowaniem.

A tak wg to ładnie wam tam rośnie rosło i zajebiście te topki wyglądają zwłaszcza shamany :eek:

Azzzzzz

Member
Veteran
28 flo

28 flo

Witam, niedlugo bardziej szczegolowy update, teraz foty na szybkiego WYDxWR, NL, WRxA w 28 flo. Wspulczucie dla tych co roslinki stracili, oby moje przetrwaly :>.

clonik :

Escobar

Active member
Siema
Azzzzzz twoje roslinki super wygladaja!! Miod dla oczu! Duzo bedziesz mial palenia z tego :joint: Jaka masz lampe w boksie i jakie nawozy stosujesz??

Ganja Smile

Active member
Obserwuje wasze fotki i jestem dumny ze POLACY sie tak zajebiscie spisuja:) poprostu mistrzostwo swiata!!!! Przedwczoraj dalem chlopakom ze szkoly do spalenia malego kotka z tegorocznego outdooru i byli zachwyceni. Jestem bardzo niecierpliwy do mojego indooru jak patrze na te wasze cuda ;)

pozdrawiam wszystkich!!!