Cinnamon
Member
@Mr.Bongowsky - gratuluję pięknych panienek :] z dnia na dzień coraz bardziej kobiece się robią, kocham gdy panią rośnie to i owo
Czy ten white jest od pewnej osoby z forum ;>. Też posiadam ww ale jeszcze nie jest tak zaawansowana jak Twoja ... czemu ? Ty już prawie ścinasz a ja się modlę o jeszcze miesiąc słońca i to min. ...
Szczyty mają taki kolorek od niskiej temp. mróz raczej by je pozabijał...
@wojek - NLxPASSION#1 - fajny cross - powinieneś być bardzo zadowolony, p#1 - moja ulubiona odmiana, nl także niczego sobie
@kartofel - również ładny kolorek - spróbuj coś uszczknąć z rośliny i jak będzie Ci odpowiadało to tnij, nie to czekaj jeszcze z tydzień jak pisał @h9tric.
@Lewar - jaka duża jest ta butelka ? Bardzo ładna pani jak na takie małe lokum
Wszystkim bardzo ładnie rośnie - pozdrawiam i oby do końca bez przykrości.
@Ca2 współczuję - nikt w tym kraju nie ma poszanowania dla innych :-/.
Dlatego lepiej jak o spotach nikt nie wie - po co się pucować - szukacie kolegów w ten sposób - nie tędy droga, darujcie sobie takich obszczymurków - palić jest komu, ale uprawiać i ryzykować już nie - n/c
Peace iG...
Czy ten white jest od pewnej osoby z forum ;>. Też posiadam ww ale jeszcze nie jest tak zaawansowana jak Twoja ... czemu ? Ty już prawie ścinasz a ja się modlę o jeszcze miesiąc słońca i to min. ...
Szczyty mają taki kolorek od niskiej temp. mróz raczej by je pozabijał...
@wojek - NLxPASSION#1 - fajny cross - powinieneś być bardzo zadowolony, p#1 - moja ulubiona odmiana, nl także niczego sobie
@kartofel - również ładny kolorek - spróbuj coś uszczknąć z rośliny i jak będzie Ci odpowiadało to tnij, nie to czekaj jeszcze z tydzień jak pisał @h9tric.
@Lewar - jaka duża jest ta butelka ? Bardzo ładna pani jak na takie małe lokum
Wszystkim bardzo ładnie rośnie - pozdrawiam i oby do końca bez przykrości.
@Ca2 współczuję - nikt w tym kraju nie ma poszanowania dla innych :-/.
Dlatego lepiej jak o spotach nikt nie wie - po co się pucować - szukacie kolegów w ten sposób - nie tędy droga, darujcie sobie takich obszczymurków - palić jest komu, ale uprawiać i ryzykować już nie - n/c
Peace iG...