What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Ganja Smile

Active member
Jak myslicie warto laczyc ziemie z kompostu i dodawac nawozy czy juz nie ma sensu?
bo jak wiemy taka ziemia jest Pro na wypasie..

Ganja Man

Member
Siema panowie to moze ja sie pochwale co mi rosnie out od 1sierpnia w sumie niema sie czym chwalic bo są małe ale zawsze cos indorem nadrobie z niedługo
Nothern Light x Haze dopiero co zaczyna kwitnąc

a tu drugi nl x haze ale jakies puzniejsze pheno

Pzdr

Ganja Smile

Active member
zzzzzzzjeeeeeeee.... ziemia od mojej mamy zabija mi roslinki ;]
dobrze ze dostalem glebe z kompostu to jest ponoc petarda bo ziemia mamusi by je zabila walne fotki jak bedzie widac efekt ;)

G

Guest

quakemind said:
mały topek maroc'a ściety na próbe, czyżby trichomy wskazywały na to zeby sciac juz roslinke czy jeszcze czekac ?
scinaj i nie czekaj bo juz na nia czas jak widac

C

Ca2

Ja dziś pojechałem podlać kwiatki... i jak zobaczyłem, że już na głównym topie AHKxDP zostały zapieprzone kabaniki... prędko pojechałem na miejsce schadzek osiedlowych ziomów...no i sąsiadowi wyjebałem kapciem w morde. Sieeee szmata zdziwił. Zrobiłem Harvest. Wszystko w worku na śmieci zajęło prawie cały bagażnik. Do opierdolenia z liści itp został jeszcze cały AHKxDP i resztki BBxA... ledwo co obcinam do samego topka bo poprostu topy są żałosne. Sekatorem tne to w pizdu... wszystko po wyschnięciu pokrusze na miał i oddziele patyczki. Jedynie AHKxDP ma ładne topki z żywicą. Trochę shiza palić ten sort bo niedawno pryskany ;D
Pozdrawiam i żegnam na czas nieokreślony. Po trudach związanych z uprawą outdoor/złodziejami/obcinaniem liści... mam zamiar zrezygnować z outdoor growing. Indoor także zawieszam na czas nieznany.

V

vod

@ Ca2
a co ci mówiłem o pryskaniu krzaków jakimś gównem? i tak żeś to wszystko ściął, tylko że teraz masz wszystko to zasrane chemią. i nie jakiś złodziej to będzie konsumował tylko ty sam!

C

Ca2

złodziej też...od oprysku bardzo dużo AHKxDP zniknęło. Już mi tu nie moralizuj bo wystarczająco chujowy humor mam przez to wszystko. I nie jakimś gównem tylko bardzo dobrym preparatem.

Lewar

Member
butelkowa C99 8 tydzien flo.

miala isc za pare dni pod noz, ale nie pojdzie :) duzo nowych bialych wlosow jej wyskoczylo, chyba tworzy sie lekki fox tail. byla podlewana terra flores+pk 13/14 a tu kumpel dodal stymulatora kwitnienia b-cuzz i cindy na nowo zaczela kwitnac :)

g1enek

Member
Siemano.
To pojedyncze krzaki, ktore sie ostaly.
Nie ma ananasow ale zawsze cos moze bedzie.
Ogolnie przy okazji POZDRAWIAM wszystkie szuje ktore kradna nasze krzaki, chuj wam w krzyz cwele.

maroc., chujowy juz jest prawie caly fioletowy kilka gram bedzie

easy sativ

baku

Member
witam wszystkich widze że ładnie wam idzie i groobe harvesty są i będą, u mnie trochę hu***o ze spota 1 ktos mi zajebał 9 roślin czyli prawie wszystkie krzaczki, w tym purple power ;/ została 1 emxchemoxhhxnl która była troche nieopodal za krzakami, i jest jeszcze 1 unknown sativa mam gdzies 1,50 wysokości i łądnie spuchła ;)/ outdoor uważam za skończony a skur którzy mi to zajebali "uduście sie tym dymem" / zjebałem sprawę bo spot znajdował sie niedaleko drzew owocowych no ale co trzeba sie uczyć na błędach , planuje startowac ze znajomym z nowym indoorem zobaczymy co z tego będzie pozdrawiam peace / na dniach wrzuce fotki moich ostatnich dobytków mam nadzieje ze coś z tego będzie :D

wojek

Member
No a tu mój cały dobytek niewiele tego ale zawsze swój temat było by więcej ale resztę wpie.... pleśń i jeb... pełzaki.
2 planciki K.C-36

plancik NLxPASSION#1

plancik NL#1

oraz plancik od mastera HC
SCHROOMxBS

PZDRO wszystkim

Last edited:
Maroki juz sciete, ale...

Bubleberry x Afghan :

WhiteRussian x Afghani :

White Widow (dokladniej drugie pokolenie z Nirvany) :

Jest juz prawie gotowa, ale reszcie jeszcze sporo zostalo.

Czy mi sie wydaje, czy szczty robia sie fioletowe od mrozu???

pzdr :headbange

kartofel

New member
Witam!
Mam małe pytanko, ile dać czasu temu szamanowi?
kwitnąć zaczął około 20 sierpnia i początkowo planowałem zbór na około 15 października! ale zaczynam sie obawiać ze może to być za późno!

Pozdrawiam!

G

Guest

kartofel duzo mu nie zostalo, na moje oko z tydzien max. powiem ci ze shaman good palonko :) wlasnie je sobie smakuje hehe. :wave: