What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

ssynekk

Well-known member
Veteran
no jak widze kazdy sezon zbiorow to az slinka cieknie...a nerwy gotuja sie w glowie poniewaz u nas z miejscowki zajebali ok 70 krzakow...jak ja nienawidze zlodzieji...tyle roboty na marne...no coz nauka polega na wyciaganiu wnioskow...zostalo tylko w boxie sie bawic przez zime i szykowac na kolejny sezon. ale wam pieknie rosnie!!

C

Ca2

ssynekk: box..nie tylko na zime.
Właśnie wróciłem z opryskiwania roślin i znów widziałem ślady szosowych opon dziwkarskiego sąsiada. Zrobie kilka deseczek z gdzoździami i je pozakopuje na ścierzkach tak, żeby przebijały opony. Chce wojny...to będzie ją miał :)

Dla kolorku fotka Cinderelli 99

ssynekk

Well-known member
Veteran
wiem wiem ze nie tylko na zime ale dopiero moze tydzien temu okazalo sie ze caly spot zostal doszczetnie ogolocony...a co najlepsze jakies barany ktore to zerwaly (a dopiero zaczely kwitnac) zaczal to sprzedawac i ponoc nie klepie...barany zajebane....nie ma slow na takich ludzi...a teraz box i white window oraz the church

G

Guest

Ca2 said:
ssynekk: box..nie tylko na zime.
Właśnie wróciłem z opryskiwania roślin i znów widziałem ślady szosowych opon dziwkarskiego sąsiada. Zrobie kilka deseczek z gdzoździami i je pozakopuje na ścierzkach tak, żeby przebijały opony. Chce wojny...to będzie ją miał :)

Dla kolorku fotka Cinderelli 99

heheheh Ca spoko pomysł heheh to sie kolega zdziwi :headbange zdaj relacje :D

a tu cos dla 'koloru'

es:

es:

maroc:

:wave:

Last edited:

hodowca85

Member
chłopaki niewiecie co to sie dzieje z 324 stroną i obrazkami z imageshacka? (żółta żaba)
czemu tak się dzieje ,a nie wyświetla zdięć normalnie?

tez tak macie? czy to tylko u mnie ?

G

Guest

hodowca85 said:
chłopaki niewiecie co to sie dzieje z 324 stroną i obrazkami z imageshacka? (żółta żaba)
czemu tak się dzieje ,a nie wyświetla zdięć normalnie?

tez tak macie? czy to tylko u mnie ?

Mi sie wyswietla normalnie. Pokombinuj z kompem - restartuj, usun pliki cookie,... nie wiem :confused:
A swoja droga jest zajebiscie bo sloneczko swieci i pomidorki ladnie sie teraz powinny rozwijac. Nie ogladam prognoz dlugoterminowych, ale czuje ta jesien bedzie w miare przyjazna dla naszych pupilkow :D Juz zauwazylem pierwsze trichomy na listkach :rasta:

Ej..! Na kogo byscie zaglosowali w te jesienne wybory? Z gory mowie ze nie przepadam za LiDem :D Sa moze jakies malo znane partie?

peace!

Last edited:

wojek

Member
Sorki śpieszyło mi się i nie doczytałem posta Plantator w szczególności ciebie przepraszam
nie miałem złych intencji.
PZRD

G

Guest

Witam. :wave:
8946IMG_1224.JPG

8946IMG_1222.JPG

kiraly1976

New member
przedstawiam mój pierwszy outdoor
shamany: topy i włoski są tak bordowe że nie wiem ile im jeszcze zostało :joint:

i jedyna WW co się ostała (reszta okazała się samcami)
Niestety niedawno zaczeła kwitnąć wiec pewnie nie ma szans na dojście :confused: :confused: :confused:

pozdro :rasta:

Kanaba

Member
kiraly1976, potrzymaj je jescze z jakies 2 tyg niech jescze stroche spuchna...oglolnie kwiatki zjajebiste ;] a z ww zrobisz cos dobrego ;p hehe pzdr

C

Ca2

U mnie pierwszymi które miały zakwitnąć były MarocxGf a teraz stoją w miejscu. Wcale nie kwitną. Reszta mniej więcej na etapie twojej WW kiraly1976.
Wniosek prosty...yeld będzie wyjątkwo niski

Last edited:

Kolobrzeski

Member
Siemka, witam wszystkich:) W moim ogrodzie rosly pierwotnie 3 roslinki (2 passiony1 i jedna nieznana) ale jedną cos zjadlo, a z dwoch pozostalych niestety wyszli faceci...
no ale sa pozytywy - z takiej uprawy zawsze zostaje doswiadczenie i makumba:D Pozdro!

Last edited:

sofronov

Member
w ogrodzie rośnie mi jeszcze ..... dwa DPXPPP z póżnym fenotypem , bo reszta to już skoszona ...

i sativa co 1,70 ma i jest taka konkretna mmmmh...