What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Witam
Ca doskonale Cię rozumiem, w tym sezonie 1 moim sezonie tez zajebali mi wszystkie krzaczki najgorzej zal pracy wlozonej w to, trzeba startowac z indoorem, Co do tego zapachu to mysle ze to nie jest zapach od twojej roslinki radze sie rozejzec.

O

Ojciec

Ładnie wam rośnie :respect: Ja już dokańczam mini boxa i za niedługo ruszam z hodowlą mam zamiar skrzyżować EMxES z Bubleberry x Big Bud hee. Mam nadzieję że matka natura mnie obdaruje męskim i żeńskimi kwiatkami bo mam boxa na 2 roślinki :rasta: .

P.s Trzymajcie kciuki żeby się powiodło.
Pozdrawaim. :wave:

G

Guest

Kto powiedzial ze smokerzy nie maja formy? 3ba miec forme zeby dojsc na spota hyhyhy.. Wykonczony jestem ale uradowany bo nikt mi nie zajebal moich pomidorow i wreszcie kwitna - bedzie juz chyba z tydzien. Podlalem pk13/14 ( Wielkie Dzieki Ci :D ) i jest gites hyhyhy.. :D Mam nadzieje ze nikt nie zajebie i przynajmniej z grubsza dojrzeja :) Chcialbym zeby moj 1st out byl udany! @h9tric zajebiste te kfiatki ale nie oplacaloby ci sie jeszcze je po3mac na oucie? :D Robiles juz jakies jakies testy palonka? :YaRight:

peace! :wave:

hodowca85

Member
Nareszcie mam troszkę wolnego czasu ..
No to czas troche podkolorować nasze piękne strony ic-maga :) :headbange

U mnie też złodzieje wiebali sie na jednego spota ,ale na szczescie byłem szybszy od nich i przesadziłem 2x Bambata x (ErdB.x Purp.T.) natychmiast jak tylko zauwazyłem slady ,a 3 marocki musiałem sciąc przedwczesnie....
....ale i tak jest dobrze :)
Sami popatrzcie:

Przesadzane Bambata x (ErdB.x Purp.T.) przyjęły się i niezle dają radę.

Orange Bud #1 pink pheno
widać ,ze pogoda sprzyja, przepięknie ostatnio zaczęły kwitnąć:

Ob#2
też zajebiście zaczął kwitnąć...a zapach mmmmmm :)

Grapefruit#1
tak jak widać... troche słabo kwitną...,teraz ostatnio przyśpieszyły.
ciekawe czy zdązą przed 15.10. ?

Grapefriut#2

hodowca85

Member
A tu jeszcze na dokładke: ostatni dojzały w pełni ,dzisiaj scięty Maroc:

17869P9230084.JPG

UDANEGO HARVESTU panowie :joint:

POZDRO

C

Ca2

Panowie wpadłem na pomysł... Od nexera dostałem TALSTAR 100EC. Rozrobił mi tego zacny friend aż 1.5l. Przędziorek w domu wytępiony. I sporo zostało. Teraz pytanie. Czy jeżeli spryskam raz na tydzień...to czy złodziej sie otruje podczas palenia? Nitki i pułapki są widoczne...oprysk..nie :) I chce tym zrobić kuku skurkobańcowi. Odpiszcie czy jest opcja zatrucia podczas palenia takiego ziela pryskanego 1x w tygodniu.

G

Guest

ca2 bardzo zły pomysł chcesz jeszcze sam zniszczyć swoją prace lepiej porządnie mu spuścić łomot :bashhead: i porzycac sobie kamieniami w szyby w jeg domu. .... ... . :joint: :joint:

A

adrianmenyo

@Mr.Bongowsky - thx za pomoc! Ja dopiero sie ucze to moj 1 grow...
@hodowca85 - Bardzo fajne krzaczki, naprawde slinka cieknie, moze za rok machne tego troszke wiecej narazie mam 6 krzaczkow..... Pozdro!

Ca2 jak chcesz huja otruc i masz pewnosc ze on jest przyjdzie i wyrwie... to wez kup trutke na myszy i domestos... rozpusci to w wodzie w duzych proportocjach i gwarantuje ze jeszcze przyjdzie z przeprosinami :)
pozdro

C

Ca2

Nie mam pewności, że przyjdzie i wyrwie. Mam pewność, że przyjdzie i znów coś ukradnie tak, żebym niby nie widział. Topki są kradzione jak i gałązki z bardzo niepozornych miejsc. Poprostu ktoś podkrada nie kradnie wszystkiego. Ktoś kto myśli, że jest cwaniaj...a tak naprawde robi z siebie idiote.
TALSTAR 100EC już testowałem w boxie i robiłem 2 lub 3 opryski. Roślinki elegancko się rozwijały i przędziorek poszedł sie jebać.

Ca2 to wez tylko jednego krzaka poswiec...
podlej domestosem i jakas trutka na myszy lub cos... slyszalem ze koles raz spalil cos takiego i naprawde nieciekawie bylo :)
pozdrawiam

Kanaba

Member
Podlac to raczej nic nie da, bo zanim to wszystko dojdzie do topkow i wogle... albo wogle roslinaka zwiednie, jak juz to lepiej spryskac :D

Fish131

Active member
Ladnie Wam wszystkim rosnie! Jestem pelen podziwu.
U mnie w tym roku mizernie, ale w sumie nie ma sie co dziwic. Na spoty chodzilem raz na miesiac, planty nie dostaly zadnego nawozu na flo itp. Ogolnie mowiac olalem sprawe tegorocznego outdoora.
Ale sa tez tego dobre strony. Nikt do dnia dzisiejszego nie ukradl mi krzakow wiec spoty sa w dobrych miejscach. Ziemia jest juz na nich ze sklepu tak wiec mam 2 miejsca na przyszly rok. Na zime tylko lekko je przygotuje i na wiosne beda idealne. Nie ma co rozpaczac, w koncu nie plon jest wazny a przyjemnosc :D.
Oto moje planciki:

7983outdoor_230907_1_.JPG

A to moj indoorek, 3x Euforia i 1x c4.

Peace! :headbange

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
super chlopaki dajecie.
jak narazie mego spotu jeszcze nikt nieznalazl,hehe
sorry dlatych co stracili zbiory.tszeba szukac lepszych nato miejsca.
umnie jak narazie trawka rosnie dosyc ladnie.jeszcze miesiac kwitnienia tu zostalo takze mysle ze sobie poradza bez problemu.
najlepiej co dzisiaj widzialem to sensi star jusz jest sporo nabita i soczysta. takze c99 wyglanda tesz super. reszta powoli dochodzi do siebie. takze mysle ze cos napewno z tego outdoorka bedzie,hehe

pare photek

mk ultra

664IMG_4674-med.jpg

664IMG_4682-med.jpg

sensi star

664IMG_4676-med.jpg

664IMG_4679-med.jpg

664IMG_4685-med.jpg

c99 , ta to pachnie niesamowicie jak ananas i czuc ja jusz z daleka,hehe

664IMG_4672-med.jpg

peace

V

vod

@ Ca2
daj spokój z tym truciem! a co jak ktoś poza złodziejem będzie to palił? albo jakieś dzieciaki? wyluzuj się trochę. mi zwierzaki skasowały 10 krzaków w lesie. mam iść się na nich mścić i im trutkę podrzucać? lepiej zetnij zagrożone planty i zrób sobie z nich ciasteczka i ciesz się, że koleś ci tylko conieco zabrał, a nie od razu całe planty. zostawił ci w końcu znacznie więcej niż zabrał. lepiej spójrz na to jak na podatek za słabo zakamuflowanego spota.

ludzie! peace and love! oko za oko is no good.

(poza tym takimi sztuczkami najpewniej sam sobie zjebiesz plon, lepiej już ścinaj i rób ciasteczka. będziesz miał dość żeby nie wychodzić z fazy przez miesiąc. ja z 40g niedojżałych odpadowych liści zrobiłem 16 ciasteczek o mocy dostatecznej żeby mnie na cały dzień w kosmos wystrzelić. przemyśl to.)

Last edited:
G

Guest

:wave:
Moje 'cukierkowe' dziewczynki wczoraj zakonczyły zywot, kolejny przed ostatni etap harvestowania...
Mysle ze jakos zime przezyje!heh :joint:
Przy okazji naprawde współczuje tym co stracili rosliny!!! :badday:
U mnie na szczescie! wszystko sie ostało a powiem szczerze spot to ten z tych 'pod latarnią' :D heh no ale udało sie! Za to stresu i nocnych inspekcji ciezko mi bedzie zapomniec! Kolejna fajna przygoda!:D

Lets PURPLE!

PS: Wszystkim zycze szczesliwego i wesolego :D HARVESTU!!!
:wave:

Last edited:
C

Ca2

vod; po ostatnim przedwakowaniu makumby nie mam zamiaru już przyjmować thc drogą pokarmową. Do tego...chce sensi a nie liście. W dupie mam czy jarają to dzieciaki czy kurwa sarny ze stumilowego lasu. Złodziej rżnie cwaniaka...to skurwiela załatwie chemią. To już jest przesądzone. jakoś 2 tyg przed zbiorem zakończe opryski i będzie lajcik:D