What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

wojek

Member
Witka moje SchroomXBS też dopiero jakiś tydzień kwitną ,ale mam nadzieje że sobie jakoś powoli dadzą rade bo tylko z nich palonko będzie niestety brak pestek.
@HC ładny arsenałek
@bamse ładnie podkarmiłeś te bysiory piękne krzaki
PZDR

R

retbatler

Ładnie rośnie Panowie, że wymienię bamse i bogusika2 z ostatnich stron. :respect:

U mnie starczy już tego vega. Za kwadrans zacznie się pierwsza noc dla panien (albo i chłopa - WW się nie określiła, ale rośnie taka kompaktowa że zdziwię sie jak będzie facet).

Byłem na spotach nawieźć i ponowić opryski, ale zdjęć nie wrzucam, bo po zmroku się wybrałem i dupa wyszła. Wziąłem za to pamiątki z każdego krzaka i zaraz nabijam, tudzież pobieram browar z zamrażarki i liga mistrzów, a co :)

Za tych co nie mogą.
Pozdro

D

DepczacyRobaki

Siemka!U mnie pierwsza pani poszla pod noz

Passion

Teraz faza suszenia i testing :joint: :jump:
Na reszte jeszcze z miesiac trzeba poczekac ale mysle ze to co mam starczy mi na te 4ery tygodnie :smoke:
POZDRO!

G

Guest

:wave:
8946shart.JPG

bamse

Member
gelowas, dzieki, scinane sa od poczatku wrzesnia. W tym roku raczej strategicznie plony, co tydzien kilka, a nie jeden weekend nieprzespany na mnostwo roslin.Scialem Early xLR wszystkie, 5, Passiony, jednego LebxWyd, 1 P1xLR.
W nastepnych dlian piojda lebxwyd reszta, leb, rozowiutka niewiadomka, P1xLry, roxi mix, cast mix, T44, HA potem Shamany, MS, msxsh, kom, komxnl, nl,
nast. Chronic, SSxchronic, HpxSunk, WW, bubblegumxchronic, WWxHS, no i VxRS, ktory jako najpozniejszy kwitnie od tygodnia. I na wiosne Sensi Skunk x Johny Blaze.
tak bym typowal kolejnosc dojzalosci. :)
Pogoda/natura jedna nadtym..

wojek, krzaki dziekuja. Na szczescie sa w tym nastroju caly rok, bez rzadnego podkarmania, za co dziekuje nie tylko zdrowie, ale i ekosystem no i oczywiscie nasz rozwoj moralno-umyslowo-swiadomosciowy.

tu fajne wygiete male lebxwyd rozowe od ciezaru i wilgoci. Nad min z tej samej serii ale zdecydowanie innych wlasciwosciach

[

Ganja Smile

Active member
Leptosoma said:
GS,fajna szafa.napisz jakie wymiary a koce moim zdaniem na tasme 2-stronna przykleic,ja tak z mylarem zrobilem i jest zajebiscie.ogolnie sam mylar jest wypas,nie drze sie nawet jak sie z nim obchodzi jak z metalem,goraco polecam.

U mnie dzis do kielkowania idzie:
3x blubonic
2x skunk special femi
8x lui
8x ak47
Zobaczymy co wyrosnie,nasiona ida najpierw do inkubatora i jak pokaza kielek mam dla nich specialnie canna seed mix.zrobilem tez mix na wega i narazie ph jest 7.2 i tu pytanie czy juz domieszac z kompostem,poczekac czy sprobowac w alkaicznym podlozu?

Peace

55x110 wys 115cm nie jest to wielki box ale jak ktos sobie przypomni karton w ktorym mialem Ice jeszcze na OG to ten sie jest dla mnie duzy nie mialem wiecej miejsca ze wzgledu na mame ktora twierdzila ze i tak zabralem za duzo miejsca ;] a box stal rok nie dokonczony poniewaz kasy bylo brak ;/

co do mylaru jest PRO nie rwie sie jest bardzo tani 8 zł za 160x210 cm koc to jest bardzo duzo w sumie jeszcze nie wylozylem calego boxa a poszlo 1,2 koca :) bardzo tanio i mylar odbija lepiej swiatlo niz biala farba czy zlotko ;)

co do nasion

nie wykielkowaly mi 2z3 Mist of Destruction i jeden afghani z prawego gornego rogu reszta bez zarzutow ;)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!

Last edited:

Ganja Smile

Active member
no i wykielkowaly wszystkie!!!
tylko moje zgrabne i zreczne polace zlamaly w jednej pestce kiełek ;/ wiec pozostaje 11 roslin ;)

@@GIGI
calkiem zajebisty stuff ;) ślinka cieknie

***************edit**********

Niejaki mylar lub koc ratunkowy jak wolicie dostaniecie w aptece w cenie 8zł za sztuke za 210x160cm !!!

Pozdrawiam

Last edited:

bogusik2

Member
GS koc ratunkowy prześlituje nawet złożony wpol hehe dodatkowo strasznie szleści jak coś sie niedokładnie przytwierdzo do ścianek i rwie sie hehe przynajmniej ten zioło-srebrny ktory ja mialem...
Gelo roslinki ściete hehehe
Bamse super krzaczki :) zazdrosze umiejetności wspolpracy z matka naturą :D
Retbatler dzieki :) Twoje krzaczki tez sa super ;D
H9tric macro bardzo ciekawe :D podobne do fotki esbe, ktora ktoś neidawno zgłosił do potm-a hehe
DR co tam 4 tygodnie hehehe 4 dni suszenia, 2-3 w zamrażalniku i profesjonalne ziolko :D hehe Przynajmniej tak było z C99, ktora juz sie wykopciła prawie cała hehe
Grapefruit w trakcie suszenia... pzdr

12128a1-med.JPG

G

Guest

B2 bardzo ładne macro wrzuć jakieś foty tego co ci sie suszy i jakie plany na następną uprawę bom ciekaw?
@Pzdr GF

bogusik2

Member
GrowFather dzieki :) wiecej fotek tematu jest w temacie hehe..
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=68217
Co do nastepnej uprawy to na razie do końca ścinam to co mam, dojrzeją roślinki od esbe i outy ktore na dworku niedojda i nic nie sadze juz poźniej...
Być moze kiedys cos posadze ale na razie kończe z tym sportem :D pzdr

12128a_5_-med.JPG

Last edited:
D

DepczacyRobaki

bogusik2 said:
Być moze kiedys cos posadze ale na razie kończe z tym sportem :D pzdr

Nie sadze zeby to bylo takie proste jak Ci sie wydaje :bashhead:

A jezeli juz to wielka szkoda bo stracimy jednego z najlepszych hodowcow z ICMAG'a :spank:

Korlic

Member
Uprawa jest dobrym interesem ale nie na długi czas. Zawsze trzeba liczyć się że się wpadnie i przyjdzie odpłacić naszemu pięknemu krajowi za chwile wolności. Ale cóż- warto. Ja wiem że prędzej czy później pałkeny mnie dojebią, mam nadzieje że dojdzie do tego dopiero wtedy kiedy do rządu dojdzie lewica i Polska będzie miała zdepenalizowaną konopie (o legalnej konopii nawet nie marze :p)

peace :*

Ganja Smile

Active member
Bogusik co Ty gadasz swietnie sie sprawdza i wcale mocno nie przeswituje ;)
co do rwania to z pewnoscia nie jest na takim poziomie zeby z niego rezygnowac poniewaz rwie sie bardzo slabo chyba ze ktos obchodzi sie z nim jak z ziomem ;]

Greeets ;)

tomato

Member
Veteran
piekne krzaki panowie !!! :rasta:
hodowca, kiedy tniesz maroca ??? :headbange zapodaj fotke jakiegos topa jak masz !!!
ja jestem wkrecony tym outem na maxa !!!
poozdro !!!

Last edited:

hodowca85

Member
ok specjalnie dla Ciebie Tomato:

Marocki tydzien temu sciete:

jeszcze jeden- najlepszy i njwiekszy Maroc jest do pojutra na dworze...
niedługo wrzuce fotki

Tu jeszcze przesadzanie odkrytej przez kogos Erd / purt ....tratatata... ciekawe czy sie przyjmie...ahh szkoda sprzętu.... :badday:
(kurwa gosciu nic nie zajebał tylko pojezdził w kólko-motorem-crossem! kurwa co za intencje....:bashhead: ) pewnie czekał aż dojżeje ,a tu HUJ.
Jebać złodzieii paanowie!!! :headbange
ciesze sie ,ze przynajmniej ja jeden sie nie dałem...ahhh jakie czasy....

nie mam ostatnio wogóle czasu na icmaga, sorry....niedługo sie pozbieram hhehheee

POZDRO i niechaj wam rośnie... :headbange

Last edited:

tomato

Member
Veteran
heh, dzieki hodowca !! jak zwykle wypasione topiszcza !!! maroc jednak jest zajebisty, same lepiace krysztaly :headbange
ja na spota jade za tydzien, ciekawe czy moj juz bedzie gotowy...mam tez kilka pestek na nim, wiec emocje beda podwojnie , hehe
pozdrooooo !!!

A

adrianmenyo

U mnie troche pozolkly jak od niedoboru azotu kwitnie od miesiaca, myslicie ze dawac tylko P, K czy dac jej lekkiego mixu florovitu z plantonem, zeby troszke tego azotu lyknela? Niewiem czy mi nie zwolni kwitnienia... Pozdro!

G

Guest

witam bylem na spocie wszystko ładnie rośnie . przez przypadek oblałem ręke preparatem sarna stop i nie moge zmyć tego zapachu
lrxoasis jest zajebisty
21276DSCF7045.JPG

cob

shaman

Last edited:

Latest posts

Latest posts