What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

urban

Active member
HARVEST PORA ZACZĄĆ!

To dr.Greenthu juz zaczyna sianokosy :headbange

Zdjęcia zbrodni wykonane przezemnie a poniewaz Greenthu zapracowany człowiek to je odrazu wrzucam

1 x Sativka by Grunwald

7249Obraz_0221-med.jpg

7249Obraz_0041-med.jpg

7249Obraz_0121-med.jpg

Pozdro Grunwald :headbange

O

Ojciec

Woooo ładnie to wygląda chciałbym mieć przynajmniej tą gałązkę po prawej na samym początku :chin: ale muszę czekać na nasionka :jerkit:

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
kozak!
Co to dokladnie jest,jaka lampa itp?to z 1 planta?daj jakies szczegoly!

Dzisiaj doszedl blubonic z sb,mial byc sd ibl ale jak na pierwszy raz dla znajomego amatora moze sie okazac za ciezki,no i kwestia plonu.czesc pestek idzie do mnie i beda juz 4 odmiany w szafie,czekam jeszcze tylko na nawozy,guano i ruszamy.
Box ma 118x82cm,na wega wchodzi 18 5-litrowych donic,na flo 12 10-litrowych co moze niektorym sie wydac idiotyzmem ale jestem pewien powodzenia na 99%.watpie by mi 12 samic wyszlo ale..planuje topping nad 4 pietrem i ewentualnie leki lst jak zajdzie potrzeba.

Peace

Last edited:

hodowca85

Member
ooo Lepto gratulacje dobrego wyboru! :) mmm Blubonic - super świetny strain! nie zmarnuj genów ;) ,ahhh jak ja bym chciał go spróbować ehehehehhh....

pozdro!

urban

Active member
Kanaba said:
jak ze smakiem i mocą? ;)
Jak ze smakiem i mocą to bedzie sie mozna wypowiedziec po wstepnym curringu :wink:
Jedna lufa wystarczy zeby móc sie cieszyc fajnym sativowym highiem.

Leptosoma said:
kozak!
Co to dokladnie jest,jaka lampa itp?to z 1 planta?daj jakies szczegoly!
O lepto widze ze ty tez rowno dajesz teraz u angoli hehe

Wiesz to jest unknow sativa od Grunwalda która była uprawiana na oucie.
Jak narazie to 1 plant wyladował na suszarce u Greenthu hehe :wink:

...U mnie na oucie jeszcze duzo czasu do harvestu hehe
Erdbeer x early skunk
7249Obraz_009-med.jpg

1337grower

Active member
Kur** zazwyczaj nie nabijam postów w ten sposob chodz wiele razy cislo mi się na lezyk zeby napisać ale teraz nie wytrzymalem:D URBAN przepiekny ikurwa ten Erdbeer x early skunk nie moge sie doczekać abyt zoabczyć szczyt po curringu tego !! przepiekne kolorrry:)

wojek

Member
Witam pięknie wszystkich ładnie wam rośnie ja mam trochę kape ze swoimi maleństwami cały czas pada deszcz i zaczyna się pokazywać na krzakach coraz więcej pleśni wszystko na czym pokaże się obcinam i wypier.... , poziom wody w rzece podniósł się aż do tego stopnia ,że kilka dni deszczu i z jednego spota wszystko zniknie.
@selasie piękny kolorek co to ??????
Pozdrowienia dla całego icmaga i zielonego ludzika HOT C.

LDV

Active member
ladnie wam ro?nie gratulacje.

ja mam dobra i z?a wiadomo??. dobra jest taka ze icmag dziala z telefonu Hehehe a z?a jest taka ze ogolnie nie na mnie w domu, nie mam kompa ani neta i nie mnie wrzuci? fotek. moje krzaki cos sie nie spiesz?. jak wygladaja wasze ak top44 i k2? bede wdzi?czny za zdj?cia na pm bo ci??ko mi przegl?da? w?tki. dzieki wielkie z gory i ?ycz? wam i sobie hehehe pogody jak najlepszej i jak najd?u?szej ze tak powiem hehehe.

Ganja Smile

Active member
Jestescie leszczami jak chuj...

zadalem wam pytanie i jest nas tu chyba z 30 osob i nikt mi nie odpowiedzial...
to jest forum?

hodowca85

Member
Ganja Smile said:

to jest forum?

Ej kogo TY tu nazywasz leszczami jak huj? Z tego co widze to Ty jesteś największym i w dodatku bez powodu obrazasz innych eeehhh....

-po pierwsze zadałeś pytanie do BGW ,a nie do "leszczy"
-po drugie zadałeś tak kurwa banalne pytanie ,że nie dziwie Ci się ze nikt nie odpowiedział.Przez pytania tego typu robi sie tu smietnik.Przeczytałbyś najprostsze faQ albo znalazłbyś "kalkulator lumenów" i wszycho ... aż tak leniwy jesteś ?
-po trzecie zadałeś pytanie nie tu gdzie trzeba.Masz od tego thread : "indor pytania"

Nie pisz Tu takich głupot koleżko. To forum jako tako ma jeszcze swój honor.

greengirl

Active member
Ganja Smile said:

Witaj Ganja Smile. Zakładam, że twoja lampa ma wydajność około 50 000 lumenów. Box to 55x110 = 0,605 m2. Światła będzie ponad normę. Powiększ boxa lub zmniejsz dawkę światła - lepiej na tym wyjdziesz. Swoją drogą jesteś forumowiczem z dłuższym stażem - nie jest ci wstyd?:bashhead:

Ganja Smile said:
to jest forum?

Tak to jest forum, na którym obowiązują jakieś zasady, np. grzecznościowe lub zadawania pytań w wątkach do tego przeznaczonych.

pozdro i nie stresuj się tak

greengirl

Last edited:

Muczaczo

Member
Ganja Smile said:
o kurczaki jak mnie tu dawno nie bylo ;D hehehe

chlopaki pomóżcie a BGW Ciebie pamietam i moge Ci zaufac;P
400W bedzie dobre do boxa 55x110?

z gory dziekowa :)

400W będzie dobre do boxa 55x100 :D

Pozdro
Muczo
:joint:

Last edited:
A

adrianmenyo

Hello! na polku szaro i mokro i zimno; martwie sie o moje roslinki na out... oto parapeciak zabawka :D i moja kolezanka grudka :D

P.S sorki za syf na biurku :bashhead: :bashhead: :bashhead: mama by to zobaczyla to by mi :spank: