What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Ganja Smile said:
Jestescie leszczami jak chuj...

zadalem wam pytanie i jest nas tu chyba z 30 osob i nikt mi nie odpowiedzial...
to jest forum?

sam jesteś leszcz a w dodatku nie umiesz szukać . Jak coś sie nie podoba to wypierdzielaj na inne forum w ostatnim tygodniu powstały nawet 2 nowe . :bashhead: :bashhead: :bashhead: :bashhead:

wojek

Member
@ganja smile trochę tu nabruździłeś nam wszystkim to forum jest dla każdego i dalej możesz tu walić chu.... i takie tam ,ale z takim podejściem to każdy będzie cię miał w tylnej części ciała więc się zastanów co piszesz.......
Pozdro icemagowym ludzikom

O

Ojciec

Witam !! Widzę że nie tylko ja mam na parapecie roślinkę choć moja jest bardzo marna eehhh jeszcze nie kwitnie :(
:wave: Peace !

Last edited:

UNILITE

Member

:wave:
mam problem z w roslinami, to niedobor siarki prawda?
jak sie najszybciej tego pozbyc, jaki nawoz kupic?
dolistnie \ doglebowo?

i troche lepszych fotos :headbange

kanaba i masiwo wielkie krzaki, bedzie :bongsmi: :D

Last edited:

Ganja Smile

Active member
greengirl said:
Witaj Ganja Smile. Zakładam, że twoja lampa ma wydajność około 50 000 lumenów. Box to 55x110 = 0,605 m2. Światła będzie ponad normę. Powiększ boxa lub zmniejsz dawkę światła - lepiej na tym wyjdziesz. Swoją drogą jesteś forumowiczem z dłuższym stażem - nie jest ci wstyd?:bashhead:

Tak to jest forum, na którym obowiązują jakieś zasady, np. grzecznościowe lub zadawania pytań w wątkach do tego przeznaczonych.

pozdro i nie stresuj się tak

greengirl

nO I kozacko :) dziekoweczka nie moglem obliczyc ponieważ nie dziala kalkulator lumenow na hyperreal.. a jak szukalem to nie kminilem tych liczb a pytanie w sumie juz rozwiazalem bo glownie chodzilo mi o temperature ale zamowilem cooltube wiec juz jest po sprawie

sorry ze sie unioslem ale liczylem na pomoc a nie olewke ;) honor ma kazde forum ale jak narazie i caly czas ubolewam jedynie nad upadkiem OG ;/

greengirl powiedz mi jeszcze jak mam zmniejszyc dawke swiatla bo box rok stal nie uzywany i raczej juz go nie powieksze poniewaz to jest swietnie dopasowana dobudowka w kantorku ktorej juz nie dam rady powiekszyc ;D

pozdro700

Last edited:
G

gruby

posiadam dwa ogrodki .jeden na tarasie drugi w domu.na tarasie mam great white shark i blubery .gws wladowalem w hydro wlasnej konstrukcji ,pomysl wypalil ,tylko sie okazalo ze nasiono ma wade genetyczna(femenizowane)podczas rozwijania sie kwiatostanu ,niekture galezie zaczely odrazu przekwitac(wloski sa brazowe)a kwiaty nie osiagnely wielkosci agrestu.

ale jeszcze jej troche brakuje ,moze cos jeszcze sie poprawi.

w domu mam aero ,tez wlasnej roboty,uprawiam ice cool,power plant ,blubery.wszystkie odmiany zaczynale z nasion femenizowanych.

tak wygladalo to na poczatku

.jak dojde do ladu co jak ,to wstawie wiecej zdjec .

G

gruby

dokladam aktualne zdjecia

jak widac 2 sztuki jeszcze dobrze nie odbily to sa blubery,ale zaczynaja sie podnosic.jade na 3part z ghe ,oprocztego doadaje wapno izelazo z canna,epsonita z biobizz,i wszystki stymulatory z green hope.ph wody ustawiam zaleznie od czasu,w pierwszym tygodniu flo ustawiam 5 i tak jade do 3 tygodnia ,pozniej ustawiam 5.5-5.8.i tak do 6 tygodnia .od 6 tygodnia ustawiam 6.2-6.7 konczac 8-9 tydzien.ec w pierwszym tygodniu ustawiam 1.2 i mniejwiecej co 3-5 dni podnosze .az dochodze w 6 tygodniu 1.8-2.0,i tak od poczatku 7 tygodnia obnizam ,w ostatni dzien 7 tygodnia 1.4.i pierwszego dnia 8 tygodnia sama woda ,i od tego momentu co 3-5 plukanie korzeni.normalnie plukam korzenie co 2 tygodnie ,ustawiam ph 5.5 i dodaje cannazym lub ataclean.wilgotnosc powietrza prawie zawsze mam 60-70 procent,ale w ostatnich 3 tygodniach obnizam do 50-45 procent.a teraz mam male pytanko czy ktos sie spotkal z takim czyms ,normalnie gdzie szukamy preflores zeby okreslic plec ,wyrasta mi nastepna galez.ja osobiscie pierwszy raz sie z tym spotkalem .myslalem ze to hemp.ale odwiedzil mnie kolo hiszpan i powiedzial ze to czasami sie zdarza i raczej napewno nie sa to preflores macho.zwariowalem.prawie cale zycie jade z klonow ,pierwszy raz z nasion femenizowanych.moze ktos juz sie spotkal z tym

Witam
Ładnie wam wszystkim rosnie...
Ja byłem na spocie i bez zadnych rewelacji...
Ostatni moj krzaczek ktory nie zostal łupem zlodziei to maroc jakis taki mizerny ale mysle ze jeszcze z 2 - 3 tyg i pojdzie pod nóz...
Pozdrawiam

A

adrianmenyo

Chlopaki dalej u mnie pada :( Powiedzcie czy jesli tak bedzie pochmurno ciagle i tylko co jakis czas slonce sie pokaze to krzaczki beda dojrzewac w taka pogode? Bo mam czarne mysli...

G

Guest

adrianmenyo said:
Chlopaki dalej u mnie pada :( Powiedzcie czy jesli tak bedzie pochmurno ciagle i tylko co jakis czas slonce sie pokaze to krzaczki beda dojrzewac w taka pogode? Bo mam czarne mysli...

W jakims sensie napewno beda dojrzewac, ale tak jak mowisz pogoda jest do dupy...podkarpacie to 2 tyg z deszczem wczoraj swiecilo sloneczko, dzis deszcz od rana... :badday: u mnie cos jeszcze zostalo na poletku ale raczej bez objawow plesni. Kontroluj i jak pojawi sie plesn to musisz podjac decyzje :)
Pozdrawiam!

castlevania

Member
pierwszy zakup w fr.pl naprawde profesjonalna obsługa gratis gazetka i 2 x WW, a tu Arjan's Haze#3 femi, zapowida sie bardzo ładnie;) pozdro

12071DSC03163-med.JPG

G

Guest

hej adrianmenyo gdzie kupiłeś tą siatkę plastikową co masz wokół krzaka postawioną i za ile dzięki.

bogusik2

Member
vod super indorki :) Odmianka w pełni trafiona hehe :D Grapefruit oceniam wyżej niż C99 ogólnie można powiedzieć :D
Troche słabsza moc, ale za to topki zbite i śliczne a jednocześnie kopia 100% sativkowo i maja dużo dobrych cech z C99 :) fajna odmianka :)
Wszystkim ładnie rosnie na oucie także :D
U mnie:

Topki Grapefruita (przedostatni to C99, wiec mozna sobie zobaczyc rożnice)...

Bałagan topów :D za nim top grapka i nowe bongo z topem C99 i salvia d. :) pzdr