What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

nol

Member
siemanko ludzie!! u mnie w ogrodzie coraz weselej;)ww ładnie kwitną.Niestety udało mi sie zaladowac tylko jedno fotke. no ale sami zobaczcie

Pozdros

o matko!!! Bamse no no

Last edited:

franzPL

Member
update 7 wrzesnia

balkon szczyty twilightxbig bud

box nr1 hps 400w top44 klon arjans klon flo 17dni

box nr2 hps 250w WW od bogusika flo 17dni

SZCZYTY

szczyt Arjans haze ;) box nr 1

szczyt top44 box nr1

szczyt WW od bogusika box nr2

szkodnik zjadajacy liscie miałem tego 2szt juz zabite :) tak to jest jak roslinki przynosi sie z balkonika do boxa niestety ta przeprowadzka odbyła sie rowniez z pasazerami na gape mam nadzieje ze juz wiecej nie bedzie takich niespodzianek choc cały czas walcze z przedziorkami

na spotach nie byłem poniewaz pogoda w kratke podlałem je ok tygodnia temu pk13-14 teraz wiecej pada a nie chce sie tam pokazywac jak byłem ostatnio wyrwałem jeszcze 5 meskich ktore na samym koncu sie okresliły jakos w nastepnym tygodniu bede na spotach to porobie troszke fotek

gigi

Member
witam,
mam takie pytanie odnosnie zbiorow bo przy mojej malej te mniejsze topki juz wygladaja na gotowe a glowny jeszcze zieloniutki wloski biale i czy juz sie nadaje do sciecia??

O

Ojciec

gigi czekaj jeszcze aż zbrązowieje top główny

Ja cię ale macie te konopie niektóre to wyglądają jak drzewa hahah ... ładnie wam rośnie dziś dodam swoją parepetówke z OS;a z wolnych konopi.

Peace

:wave:

Siemanko
Ładnie wszysyc daja w tym roku widze :D Co rok jest lepiej :D co bedzie za 10 lat :O
Ja byłem dzis u mojego jedynego maroca ktory juz prawie usychal podlalem go nawozami przychodze dzisiaj i mnie milo zaskoczyło :D Topiki jak nareazie malutkie ale ladnie oszronione i wogole wzial sie do zycia :D
Na czasie wrzuce jakies foty jak sie wybiore :D
P.S. - wiadomosc do grzybiarzy :D
Byłem dzisiaj polukac na laki za grzybkami i w przeciagu 15 min znalazlem 20... wiec mysle ze za tydzien bd mozna juz spokojnie isc na grzybki liczac na dobry zbior.. na podkarpaciu teraz polalo jest zimno wiec zaczna rosnac :D
pozdro

hodowca85

Member
++++++++++++++Marocs Macros hehe:bashhead:+++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++Oranges+++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++Bambatas x Erdb./PurpTic.s:++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++Grapefruits+++++++++++++++++++++

:headbange

Drugi Maroc zaczol mi plesniec i go scielem bo ciagle padalo.

Zostaly jeszcze maroc i c99. Ale czy to jest cindy to nie do końca. Obydwa krzaki są bardo podobne, te same liście, te same topy, ten sam zapach. Po za tym cindy tak wczesnie zaczelaby kwitnac?...

To jest maroc

A to c99

Koles z c.fr.pl musial sie pomylic, szkoda, ale nie ma tego zlego...:D

sofronov

Member
i jeszcze tu ... niewiadome mi odmianka

i sativka lajtowa

ślimaki u mnie ostro szarżują ... znajduje je miedzy topki wciśnięte ,nafazowane, dobre życie mają heheh.... nawet w ususzonym już palonku malutkie takie skubańce sie gnieżdżą ... Jah blesss wszytskim ...

Last edited:

tomato

Member
Veteran
wow, panowie, piekne, tluste boby !!! :rasta:
u mnie od niedzieli zapowiada sie zalamanie pogody, deszcze i mgly nadciagaja...i tak ma byc przez caly tydzien...czuje ze maroc niedalby rady...jutro jade robic opryski, lepsze to niz calkiem splesniale kwiatki...
pozdro !!!

G

Guest

Witam! uuuuu widze piekne tluste budsy chlopaki !!! mniam mniam :respect:
A jak u Was z plesnia??? Jak pogoda?
Podkarpacie zalane, deszcze od 4 dni non stop, nie pryskalem niczym, wydaje mi sie, ze do grubych topow i tak srodek nie dojdzie...za pozno?
pozatym nie wiem co sie dzieje na spocie 'trzcinowym'...
Poczatki jesieni... :no:

G

Guest

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07 Co ?? Nic juz mi nie rosne....
Jakis skurwiel zajebal mi wszystkie krzaczki z glownego spota te najlepsze ;/;/
Na drugim zostalo mi pare malych nie kwitnacych jeszcze krzaczkow, i co najlepsze bede musial to zaraz pojechac sciac i nie dac ich temu hujowi co zajebal reszte.
Wiec ...
4 Top44 [*]
7 HawaiixSkunk#1 [*]
Jebac zlodzieji.
Zegnam do nastempnego sezonu.

rastaman

Member
hodowca85, Mr.Bongowsky, bamse - wielki :respect: dla was, pieknie wam rosnie
@ hodowca85
Ahh ten maroc - jest wyjebisty, ladnie juz spuchł
@bamse
Toz to monstery na miare tych Slawa z ubiegłego sezonu :yoinks: Swoja droga ciekawe co tam Slaw kombinuje. Pewnie nas tak zaskoczy, ze poluzujemy zawory z wrazenia :headbange

No to moze i ja cos dorzuce. Zdjecia sa z 2 wrzesnia ;-)

Maroc

GFxMaroc

Shaman

Passion#1

No nareszcie sie troche wypogodzilo...lało i lało ;/ Troche boje sie z maroc moze zalapac grzyba, a nie chce dawac tej grzybobójczej chemii :badday: Najwyzej bede scinal troche wczesniej.

Pozdro :rasta:

kempamc

Member
big green worm

japierdziu!!!
to sie nazywaja drzewa:D co za odmianka??
loo
takiego monsterka to ja jeszcze nie widzialem;d

zapraszam do indoor pytania moze ktos cos pomoze:)

1st grow moj tam bedzie

Burek

Member
elo elo

jaka pogoda z dupyyy ! mrzawka cały czas no normalnie koszmar. ale i tak mimo pogody ładnie wszystkim rośnie.

PP ładnie kwitną :D

peace

G

Guest

kazdy cos pokazuje to i ja sie pochwale.

nawoz: guano.

MAROC X GRAPEFRUIT

CINNAMON

EASY SATIVA

TRZY SZTUKI NIEZIDENTYFIKOWANE z paczek WHITE WIDOW, EARLY MISTY X HOLLANDS HOPE I HOLLANDS HOPE. Jesli ktos wie ktora to ktora to prosze o informacje.

A TERAZ MOJE ULUBIONE I SOCZYSTE PURPLE POWER'ki

Do kazdej rosliny poszlo po 20-30 litrow ziemi osmocote wymieszanej z perlitem i dolomitem.
Purple power'y rosna na lepszej glebie. reszta na zlej bo korzenie doszly do gleby ktora byla w okolicy, a nie najlepsza bo las i bardzo zbita jest, wiec jak ktos chce sadzic w lesie albo zbitej glebie to lepiej zastosowac jakies pojemniki albo folie.

Nawozy:
na poczatku humvit
potem guano i od nastepnego razu zaczne chyba florovit dla sukulentow i kaktusow.

zdjecia hujowo sie laduja wiec dwoch zdjec ES i MxGF brakuje. zobaczycie je przy harvescie i pokaze wam niezla sztuke cinnamon mojego kumpla.

pozdro

mam guano NPK 9-9-9. czy bedzie dobre na kwitniene bo sporo mi zostalo??

hodowca85

Member
Witam ! Sorry za off ,ale napisz to tutaj....
Ma ktoś jakies informacje o pamiętnych nasionach- Who is Your Daddy ?
Nie wie ktoś czy mozna je jeszcze gdzies kupić? Z tego co pamiętam to były gratisy z seedbay jakiś czas temu...
Czy moze ktoś jest w ich posiadaniu ?
Wszelkie info na pm .bede wdzieczny
pozdro

Ganja Smile

Active member
o kurczaki jak mnie tu dawno nie bylo ;D hehehe

chlopaki pomóżcie a BGW Ciebie pamietam i moge Ci zaufac;P
400W bedzie dobre do boxa 55x110?

z gory dziekowa :)

***********edit************
i male pytanko pamieta ktos takiego kogos jak mirek123?
wyslalem mu sporo pestek z polakiem przed sezonem i jestem ciekaw
jak mu grow idzie :)

Last edited: