What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

CIECIU

Member
a 400 W MH by GE na szafe o podstawie 50 cm x 50 cm wysokosc 150 ?
na parapecie Hot Mix - dzieki Hot Cargo
kiełkują Skunk1 od DQS przez seed.pl

franzPL

Member
update 9 wrzesień w boxe roslinki sa 20 dzień na flo :) jedynie fotki outa to fotki z balkoniku najszybciej wzioł się za kwitnięcie TwilightxBig Bud reszta sie ociaga na spotach nie byłem poniewaz pada :(

BALKON

szczyt top44

szczyt twilightxbig bud

topy twilightxbig bud

BOXY

widok ogolny

box nr1 flo 20 dni top44 klon Arjans haze klon hps 400W

szczyt top44

box nr 2 20 dni flo WW pesteczki od bogusika hps 250W

WW szczyt

A

adrianmenyo

Witam wszystkich sorki za offtopa ale mam jedno pytanie i jest wazne dla mnie: Czy moge opryskiwac kwitnaca rosline od 2-3 tyg preparatem DECIS ? na malutkie szkodniki... Pozdro!

G

Guest

Witam!:wave:
@bogusik c99 mniam mniam :respect:

@adrianmenyo DECIS? chłopie! nie chciałbym palic czegos potraktowanego tym s rodkiem!

Wiec do rzeczy, niestety pogoda daje dupy pada u mnie od tygodnia moze dluzej...Na moim maroc`u i es zaczelo sie od lisci plesn!...ucialem tez pare ognisk plesni na budsach...Postanowielm nie czekac dluzej...tym bardziej, ze pogoda nie ma sie zmienic... scialem dwie dziewczynki... 2 tyg pogody i bylo by perfekt! no nic...:rasta: Pierwszy etap harvestowania w tym roku :headbange

Maroc:

ES:

Pozdrawiam! :wave:

Last edited:
10.09.07 spot raport

10.09.07 spot raport

Poszedłem na spota pełen obaw o to co sie dzieje z moimi dziewczynami, forumowicze straszą pleśnią a u mnie Easy Sativy, Purple Power i White Widow bez śladów fungów. PP śmierdzi hmm... jak kupa(blee..)za to ma już ładny kolorek, dwie ES za tydzień max dwa będą do ścięcia pozostałe dwie końcem września powinny być dojrzałe. WW eksplodowała floweringiem kwiatki ja normalnie zalałya, a to dopiero 10 dni flo jak dojdzie to będzie dżajantyczny plon

ES świetnie pachnie

PP

WW z pająkiem (mini rebus)

Późniejsza ES

PP

wysypana kwiatkami WW

PP

Wiecej zdjęć w galerii
:laughing: :wave: :headbange

Last edited:

tomato

Member
Veteran
widze ze zniwa juz sie zaczely hehe :rasta:
alijah, bedziesz zadowolony z tego maroca, ja w sobote pobralem sampelka i mimo to ze wysuszylkem go w ekspresowym tempie i smak byl jakis nie teges to razem z kumplem okropnie sie nim zbakalem :bashhead:
pogoda niestety w kratke,ale zrobilem opryski przeciwplesniowe, wiec czekam az wszystko bedzie gotowe. mysle ze maroc potrzebuje jakis 2-3 tygodnie.

ciekawe jakie pheno trafilem z moja EMxHH, mam nadzieje ze sie wyrobi i beda z tego purpurowe budsy...jak myslicie ???

pozdrawiam !!!

kempamc

Member
mam reoslinke jakas indica chyba i 60cm wys na nia wiec malo no i 27x30cm w boxie za to 150w hps wentylacja dobra i pompka napowietrzajaca..

Co radzicie zrobic jakos trenowac kiedy flo i w ogole prosze o rady

trzymac jeszcze oslinke na wegu zeby korzenie rozwinela czy na flo wrzucic?? bo nie wiem co robic...;/ ona prawie wcale korzeni nie ma :|..

czy podczas flo system jej sie bedzie rozwijal??

w ogole czy da rade kwitnac przy tak marnych korzeniach = maly pobor skladnikow itp

prosze o odpowiedzi zalezy mi na czasie mile widziane PM

Maroc mniam!

Maroc mniam!

Wysuszony Maroc... dżizasz, co za moc, jednym slowem ciora i to porzadnie hehe, swietny owocowy zapach i dobry smak. Zajebista trawa!

G

Guest

bongowsky swietnie.... chcialbym sprobowac marocca :) nie wiadome czy bedzie mi dane choc... :)

tomato no pozne pheno ci sie trafilo... skad miales tego crossa ? moj emhh 2 wrzesnia tez fioletowy

Pozdrawiam

tomato

Member
Veteran
h9tric said:
tomato no pozne pheno ci sie trafilo... skad miales tego crossa ? moj emhh 2 wrzesnia tez fioletowy
h9tric, emhh zakupilem u quakeminda...jak znam zycie, to pewnie pestki byly kogos z tego forum, hehe
moja ma bardziej sativkowe liscie niz twoja, ale kolorek jest przepiekny ...
pozdro

franzPL

Member
update 10 wrzesień

Dzisiaj pomimo padającego deszczu wybrałem sie na spoty(ostatnio byłem tam 8 sierpnia) zmokłem jak kura i niestety nie dojechalem na spot nr 1 na spocie nr 2 jebana sarna obgryzla jedna roslinke przywiozlem ja do domku i ja susze jest to TwilightxBigbud ogolnie roslinki na spotach sa wyciagniete powodow moze byc duzo nie stosowanie zadnej techniki otoczenie wokol bardzo sie rozrosło powyzej 2 metrow reszta chwastów tam ma ma to dobre strony bo nie widac roslin oraz słaba ziemia zreszta w tym roku lato mizerne wiec nie ma sie co dziwic ze i roslinki sa mizerne dobra nie zanudzam zapodaje fotki sorki za jakosć ale padalo :(

SPOTY

brak fotek nie dotarłem tam byłem za moczno zmoczony ":(
spot nr 1

spot nr 2

spot nr 3

spot nr 4 i 6
nie istnieja były tam tylko meskie ktore zostaly juz dawno wyrwane

spot nr 5

złamany przez sarne pogryziona łodyga ze spotu nr 3

SZCZYTY

szczyty ze spotu nr 2

szczyty ze spotu nr 5

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej - ladnie wam idzie, niektorzy juz smaza plony outowe, niezle niezle...

Raportuje 10 dzien flo, wszystko rosnie pieknie, zero niedoborow, wszystko mozna powiedziec samo rosnie. Dzis dostaly pierwsza porcje Canna flores, rosliny nastepnego dnia wygladaly jakby swierzej, no zobaczymy jeszcze jak to bedzie z tymi nawozami Canny.
Dla przypomnienia: WRxA, WRxWYD, NL:

Pozdrowka :joint:

G

Guest

baltazar said:
hi mam pytanko ma ktoś z was czasopisma high times w pdf archiwalne numery i lub skąd można ściągnąć
ja mam HIGH TIMES w egzemplarzach.
potrzebujesz jakis konkretny numer?
chetnie odstapie za oplata wszystkie komus (ponad 20 sztuk).

pozdro

G

Guest

Witam. Pogoda nie rozpieszczala nas i naszych kobietek no lecz dzisiaj wyszlo slonko wiec postanowilem odwiedzic spota. mile zaskoczenie.
Shamans
8946shaman1_11_09.JPG

EMHH

vortex x rs male, mozliwe ze przyszly tatus tylko nie wiem czy jest sens zapylac nim bo cholernie pozno sie pokazal :/

Pozdrawiam :rasta:

Latest posts

Latest posts