What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

nol

Member
spoko rozumiem wasze rozterki panowie.Ja na glebe nie narzekam bo mam zajebistą miejscowke bo na nieprzekopanej ziemi wyrastaja mi 3 metrowe potwory.ale wykopanie dołka i wsypanie z 10litrow ziemi jest u mnie podstawą.Jezeli komus nie chce wozic duzo gleby to zakopane wiaderka z ziemia są rewelacyjnym rozwiązaniem .warto wczesniej w w takie wiaderka sie zaopatrzyc.Pamietam kiedys kupowalem w markecie po 5 zl.rezultaty tezsą bardzo dobre.Pozdrawiam

a ponizej 5 ww juz ładnie kwitną

i jedna ww

;)
i jeszcze jedna ww ma chyba ze 3,5 metra

Last edited:

EUFORIA

New member
Witam

To mój pierwszy indoor zdecydowałem sie na odmiane EUFORIA z Dutch Passion .
Tutaj zdjęcia sprzed tygodnia teraz wyglądają jeszcze lepiej jak was interesuje mój grow piszcie a będę miał motywacje żeby sukcesywnie dodawac nowe info :headbange

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Euforia: K++, piekne zdrowe planty, widze ze kolejny dobvrze zapowiadajacy sie grower znalazl sobie miejsce na naszym forum - witamy.
Powiedz no czym je karmisz, wogole opisz moze cos wiecej o tej uprawie, bo bardzo ladne planty.

bud'sik pozdrawia: :wave: :joint:

xy1

Member
Ja już od jakiegoś czasu nie wymieniam ziemi, ale dodaję żelu trzymającego wilgoć-(spisuje się znakomicie) dolomit, nawóz fosforowy(bo wolno przenika w głąb gleby), przekopuje to wszystko a puźniej jak roślina rośnie to już tylko inne nawozy mineralne.

Last edited:

EUFORIA

New member
Azzzzzz said:
Euforia: K++, piekne zdrowe planty, widze ze kolejny dobvrze zapowiadajacy sie grower znalazl sobie miejsce na naszym forum - witamy.
Powiedz no czym je karmisz, wogole opisz moze cos wiecej o tej uprawie, bo bardzo ladne planty.

Odmiana Euforia (Dutch Passion) a selected Skunk X a selected Skunk femi

Dodam ze nie robilem treningu i na vegu trzymalem 30 dni , podlewam co 2-3 dni na poczatku po 400ml pozniej 800ml a teraz 1200ml razem z odzywkami , jest to odmaina z jakiejs selekcji skuna wiec smierdzi mi niesamowicie jak wylacze went od filra weglowego ale zapach jest piekny i po dodaniu green sensation zrobil sie bardzo slodki .
Na dodatek praktycznie kazda roslinka jest inna i w wygladzie i w zachowaniu .
Jak macie jakies uwagi piszcie .

Last edited:

simonwind

New member
Robiles jakies wstepne testy tego materialu? Chodzi mi o high. Co z zapachem. Jak beda zbiory to dodaj do Polish Strain Guide. Pzdr

EUFORIA

New member
simonwind said:
Robiles jakies wstepne testy tego materialu? Chodzi mi o high. Co z zapachem. Jak beda zbiory to dodaj do Polish Strain Guide. Pzdr

Robilem testy z 2 szt z najmniejszej i z najwiekszej jazdy byly rozne po wiekszej bardziej jak sativa a mniejsza jak indica nie wiem dlaczego tak ale za kazdym razem jest inna jazda doslowna euforia super samopoczucie w porownaniu do innych odmian jakie palilem ??
Wiecie moze jaki procent sativa/indica ma ta odmiana ??
Zapach bardzo intenywny teraz coraz slodszy dym nawet po szybkim wysuszeniu jest lagodny i masakruje glowe .
Polecam ta odmiane koneserom lubiacym zapach slodkiego skuna i bardzo silnych doznan euforycznych :headbange .

Witam
Euforia napewde ladne kwiatki :D Pozazdroscic....
A tutaj fotki topikow PP z kumplowe krzaczka :)
Ja out-a stracilem <jeden maroc jeszcze stoi> to mnie pocieszaja i teraz jaram bez przerwy PP...
Naprawde dobra odmianka... moc zadowalajaca... przez 30 min typowy stoned... pozniej fazka wkreca sie na smianie... a na zajesciu naprawde totalny BETON :rant: nic tylko TV i jedzenie :D
A oto to co mnie tak bardzo uszczesliwia od paru dni... wczoraj na imprezce poszlo 20 g :D :jump:

EUFORIA

New member
Dzieki chloapki za zainteresowanie co do boxa to zrobilem go w 5 min tzn jest to folia bialo-czarna podwieszona od sufitu do podlogi powierzchnia nawet nie wiem bo jak sie rozrastaly sukcesywnie go rozciagalem ale teraz okolo 1,2 x 1,2 .

Ganja Man

Member
siema euforia mam tak samo zrobion ego boxa tylko ze ja mam wymiar 1.3x1.3
ale musze kupic jescze wiatraki i startuje z moim pierwszym growem :)

EUFORIA

New member
Ganja Man zycze powodzenia i wysokoch plonow dodam tylko zebys kupil sobie do tego boxa dobry wentylator kanalowy plus filtr weglowy (moze byc nawet wlasnej roboty) bo wiadomo nie jest to w 100% szczelny box (folia nie przepuszcza swiatla) i bez tego moze ci zapach krazyc po pokoju ale jak nie masz przypalu to bedzie ok .
Acha i jak chcesz powiesic szybko lampe do tego boxa proponuje kup taka rure ze sprezyna jak do prysznica (na tej rurce wisi zaslona do wanny np) i daj od sciany do sciany a w folii zrob 2 male dziurki i na tej rurce powies lancuchy i juz masz boxa razem z lampa w 10 min do tego jedna duza dziura na rure wylotowa z flitra .
Mam nadzieje ze zrozumiale to napisalem ale jestem spalony .

Pozdro ALL

Ganja Man

Member
ja mam lampe przywieszoną do centralnie do sufitu i jest zajebiscie filtra weglowego nie bede kupwał bo jest on mi zbedny :) i mam zamiar kupic 2xwentylator łazienkowy o mocy 260m3/h jeden wlotowy drugi wylotowy i mam lampe 400w na wega a jak zmotam troche grosza ta zakupie 2 lampe 400w zeby na flo było 800w i mam nadzieje ze wentylacja sobie poradzi z 800w bo jak bede dawał na flo rosliny to bedą juz zimne noce :)
pzdr
edit euforia a ty poco taki mocny wentyl załozyłes ??

Last edited:

EUFORIA

New member
Bo mam odmiane skunka i jebie to niemilosiernie a tak jak wlacze wentylator to w boxie robi sie male tornado i wszystko wysysa nawet zapach, roslinki maja stale swieze powietrze i temperatura trzyma sie na stalym poziomie okolo 26-27 C .
Zreszta jak widac na zdjeciach mysle ze dlatego tak ladnie rosna i sa tak ogromne bo ciagle maja mase swiezego powietrza ale moze sie myle i to zasluga green sensation lub lampy moze bardziej doswiadczeni sie wypowiedza .

Last edited:
D

DepczacyRobaki

Siemka all!
Po dlugiej przewie odwiedzilem spoty.
1spot HH i 2 Early Special

Rosliny sa juz tylko wspomnieniem.Niestety znalazl je jakis debil co pobrywal sobie liscie, lodygi wyrwal i zostawil obok.Pozostalo mi tylo zyczyc oby sie ch..j udusil dymem z tych lisci.Nic juz wicej nie pisze bo tylko bluzgi mi sie cisna jak o tym mysle :cuss:

Co do tematu pestek z DP.Zamowilem w tym roku 10 passion i 10 Early Special.Nasiona wykielkowaly w 100% co sie chwali.Jednak co do passiona mam duze zastrzezenia 5 roslin to byly jakies skarlowaciale mikrusy.Nie polecam.ES bez zastrzezen.Ogolnie i tak mialem pecha bo w kazdej paczce trafilo mi sie 8 meszczakow :wallbash:

I tym sposobem zostal mi juz na spocie jeden w miare rozsadnie wygladajacy passion
2gi spot

3eci spot 2ES!Nawet nie mysla sie zbierac do kwitnienia co mnie martwi widzac juz u was super zapowiadajace sie topy.

Dzis albo jutro jade podlac te 2 krzaczki.Zamierzam im dac duza dawke plantonu K i florowitu na kwitnienie.Jak myslicie moze cos jeszcze?Podpowiedzi mile widziane na pm lub tu.

Zdjecie dolnych parti lisci

POZDRO!

franzPL

Member
update rosliny z boxa 28 sierpień 2007

Rosliny na spotach mają sie dobrze tzn zyja ale nie wygladają pieknie zbyt mała dostepność światła bardzo rozrosło sie otoczenie wokół i zasłania swiatło :( podlane zostały pk13/14 wyrwane zostały ostatnie osobniki meskie na spotach obecnie mam 23 kobiety w fazie flo :) ktora powoli zaczyna nabierac kolorków w boxie roslinki sa 8 dni na cyklu 12/12 choruja poniewaz na balkonie zaatakowaly je przedziorki i jakos nie moge sie ich pozbyc dlatego zjadaja mi liscie :( same klopoty mam nadzieje ze jakos dadza rade przez 7-8 tygodni do konca zniw :) na balkonie zostały 3 donice w ktoirych znajduje sie 8 kobiet

2 roslinki razem w 2 donicach 3 szt roslin same klony w duzej top44 oraz arjans w mniejsze WW od bogusika

top44 oraz Arjans

WW by bogusik pod hps-em 250W

buduje nowy box wymiary 2mx1m wysokosc 2.20m mam pytanie czy wentylator kanałowy 1200m3 poradzi sobie z 2 hps 400W ????

G

Guest

No i stalo sie! w koncu zobaczylem co sie dzieje na moim 'main' spot`cie! Ku mojemy zaskoczeniu znalezlem to lewe odgalezienie z ES (calkiem suche obok, podejrzewam wichure ktora przeszla jakis czas temu) nikt nie odkryl co sie dzieje :jump: a mialem najgorsze przeczucia! Popatrzcie co znalazlem! bez zadnego podlewania, zadnych nutres, zero milosci czulosc... :spank: przepraszam za fotki ale byly robione pozno w nocy i mgla trosze przeszkadzala
:joint: :rasta: :wave:

:wave:

Last edited:

orangin

Member
Na spocie obzarta jedna damka, zniknely najwieksze liscie i topy (sic!), jednoczesnie od ostatniej mojej wizyty nieszczesna pani urosla o 30cm.
Ktos juz to pytanie zadal, ale ponowie: jakie sa wskazania do opryskow przeciwplesniowych?

Latest posts

Latest posts