What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
Doktorku.super.roślinka:D.W.połowie.września.porob.macro.zywiczki:D
Napewno.cudnie.bedzie.sie.prezentowałą:)
Ja.wżuce.fotki.niektoryc.klonikow.z.problemami...co.moze.byc.przyczyna?
Postanowilem.ic.nie.przenosić.jednak.i.zaufać.przeznaczeniu.ze.to.sarenka;p
Zawsze.jest.jeszcze.troce.w.odwodzie;p

Moim.najwiekszym.pocieszeniem.jest.oczywiscie.boxik:)
C99.nadal.zaskakuja.:D.i.ciaqle.pozytywnie:)
Qrapefruit.juz.widać.ze.bedzie.miał.dosyć.twarde.topki.z.masa.żywiczki:D

Wczoraj.wziolem.qalazke.z.C99:D/....M.A.S.A.K.R.A!
Fotki.fotkami,ale.ziolko.po.przesuszeniu.w.piekarniku.(ok.40minut.w.75st.)...
było.boskie:D.Spaliłem.dosłownie.odrobinke.i.wiecej.juz.nie.musiałem:D
Myślalem.ze.ta.mala.qalaź.starczy.na,1.raz:D...a.tu.sie.okazuje.ze.beda.z.nia.z.2.dni.zabawy:D
Boje.sie.myślec.jaka.moc.bedzie.miało.qotowe.ziolko:)pzdr

simonwind

New member
Bogusik widze że nie próznujesz ;) Ciekawe ile łacznie będziesz mial gietów plonu. Doktorze 3 fotka jest ciekawa, czym karmisz te potforki? PZDR

O

Ojciec

Wooo Dr. gree.. Bardzo śliczne twoje planty :rasta: Hehe to samo można powiedzieć o C'99 Bogusika ... :headbange

Ps. Doktorku co to za odmiana ?? :rasta:

G

Guest

witam panowie byłem 2 dni temu na spocie 2 shamany jeszcze nei kwitną a 2 x lrxoasis już zaczeły dlaczego tak pużno się wzieły jutro dostaną dawke stymulatora kwitnienia
to jeden z shamanów
dscf5754cb6.jpg

Doktorku, pieknie Ci rosnie, swietny krzaczek, zamurowalo mnie hehe :headbange

retbatler said:
w boksie kolejny mutant blueberry od dutch passion
na 3 nasiona 2 mutanty, czuję się jak w filmie science fiction, kiełkuję następne ciekaw jestem co będzie
Co slysze o dutch passion to zle opinie, zainwestuj retbatler w jakies feminizowane i rob siatke bo tamta wygladala swietnie.

No bogus, swietna cindy. Ile frajdy daje to zielsko hehe :bongsmi:
Z tymi klonikami to moze zle ph? sypales dolomitu?

A u mnie wczoraj swietna pogoda, mysle wybiore sie na spoty, a dzisiaj leje. Do tego kac mnie meczy, ale buszek ratuje :biglaugh:

pzdr

C

Ca2

Wkońcu na moje zadupia zabłąkał się deszcz... zawsze wszędzie w około burze, nawałnice, ulewy..mnie autonawadnianie zawsze jakoś mija bokiem. Dzisiaj sobie trochę zmoknąłem i wróciłem szczęśliwy :)
Największe zaskoczenie to AHKxDP. Ostro się zaczyna krzewić. Zapach nabrał aromatu i mocy. Równie wspaniale prezentuje się Maroc x Grapefruit. Zapach śliczny i jedna sztuka ostro wyskoczyła do góry. Mniejsza nadal ma niedobory ale to już minus wspólnego dołka. BbxA również się ostro pną. WRxA prawie bez zmian. SSkxJB szkoda gadać...nic z tego nie będzie.

Fotki .rar bo niestety musiałem pstrykać cell phone.
http://rapidshare.com/files/50578838/2007.08.22__out_.rar.html

Tonny

Member
Mała część Lr z nasion bogusika jak na 50cm to naprawde nie złe.

A CO NIE DOJDZIE...
LR#WR, Wątpie czy dojdzie.

Rock bud by sairu wrzuce do boxa jak podrosnie

Grapefruit by sairu tez do boxa

Lesotho#uzbeka samiczka posadzona niedawno, zapewne nie dojdzie ale napewno bede miał duzo klonow dla kilku userow:)

B

Biohazard

YO! oto moje Early Girl x Lowryder. Sorry za jakosc, foty robilem telefonem....

187582-med.jpg

187581-med.jpg

187583-med.jpg

Last edited:
G

Guest

No i stała się rzecz straszna... no może nie straszna ale...
Po konsultacjach z kilkoma osobami ściąłem wczoraj zapyloną 5 tygodni temu gałązkę NL. Niestety... po raz kolejny okazuje się że nie trzeba słuchać znajomych a natury. Gdyby nie te zapewnienia że do 5 tygodni nasiona są gotowe do zbioru, jeszcze bym poczekał... A tak mam ze 2-3 g palenia (bardzo fajnego mimo że oleiście ze względu na tworzenie się nasion pachnącego) i ze 25 pestek z których może z 3-5 wykiełkuje w przyszłym roku... A może i nie...
Jedyna nadzieja, że wiatr lub owady przeniosły troszkę tego pyłku na inne kwiatki i gdzieniegdzie sporadycznie znajdzie się jakieś dojrzałe nasionko. Oby tak było... Zobaczymy po zbiorach.

Myślę że nasiona mogłyby się wyrobić w 5 tygodni przy założeniu dosyć mocno zaawansowanego kwitnienia samiczki w momencie zapylania. Moja kwiatki miała jeszcze małe i nie oblane żywicą.

Aaaaa, jeszcze jedno: słuchajcie natury, obserwujcie i działajcie zgodnie z jej rytmem a nie wg podręczników, choćby najlepszych...

Pozdro1410

Lewar

Member
wiesci z boksa.

kwiatki sa juz 3 tygodnie 12/12 i pewnie przez to, ze to klony, bardzo sie powyciagaly tworzac olbrzymie krzaki. w srodku jest cholernie gesto ale nie ma na tyle duzych lisci zeby przyslaniac dolne odrosty, wiec wszystkie rosna tak samo. naprawde fajnie wyglada to pod zapalonym hpsem, ale przez to ze grow nie jest u mnie (nawet nie w mojej piwnicy ;p) nie mam checi ani ochoty isc cykac fotek po 20. zreszta ciezko byloby wszystko ujac, gdy cool tube 15cm nad szczytami ;)

trzy c99. w wiekszej doniczce sa 2. od poczatku ukorzenienia 12/12

pozdr

edit: zapomnialbym, star chief (sputnik 1.0 x apollo 13) skonczyl swoj zywot. nie zaczal kwitnac tylko miejsce zajmowal wiec zlikwidowalismy go. to samo co ss x jb, nie wiadomo jakich warunkow potrzebuja zeby normalnie zakwily. kumpel od ktorego mialem nasiono mowil ze zajebista odmiana. zostal jeszcze tylko jeden maly klonik.

Last edited:

bogusik2

Member
Tonny.fajnie.zobaczyć.to.ziolko:D
Fajnie.wyqlada:)
Grunwald.szkoda.wielka:(moqles.na.miejscu.przez.odcieciem.rozerwać.troce.topka.palcami:)
Wtedy.moqlyby.spokojnie.dojrzeć.w.razie.jakby.nie.były.dojżałe..
qlupio.mi.troce.bo.ja.tez.obstawialem.5.tyqodni;p
Lewar.super.roślinki:).z.C99.bedziecie.zadowoleni:)
U.mnie.dzis.K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.;/
Roślinki.w.3.qodziny.od.zapalenia.lamp.położyły.sie.....
Wszystko.obnizyło.sie.dosłownie.o.połowe.albo.zwisalo.do.ziemii;/masakra.po.prostu..
Musiałem.wyjać.2.przednie.donice.i.zaczac.mozolne.podwiazywanie.-_-
Tutaj.1.donica.qrapefruita.wyjęta.z.boxa;D..ładnie.sie.rozkrzaczyła,nie?

Obyło.sie.bez.połamanyc.qalazek.i.przesadziłęm.do.wielkiej.donicy.2.fajne.topki.z.1l.donic;)
Moj.maly.eskperymencik.sie.udał;)Każdy.z.2.topów.jest.wiekszy.w.1L.doniczce
niż.najwiekszy.top.na.roślinie.w.20l.donicy:)
Cyba.to.dlateqo.Soq.jest.tak.opłacalny:)

Jeżeli.wszystko.znowu.sie.ładnie.rozłoży.to.będzie.super:)
Co.o.tym.uważacie?Moze.powinienem.coś.zmienić.w.tym.labiryncie.sznurka.i.qalazek?
Bede.bardzo,wdzieczny.za.każdą.wskazówke:)pzdr

Q_ba1

Member
Lewar - mój master, dzieki za te fotki, pomagasz mi wybrac odmiane na nastepny grow ;)

bogusik2 - niezły pierdolnic tam masz, a kluczem do sukcesu trening i selekcja buds, na Twoim miejscu poświęciłbym nawet dobę żeby wszystko ładnie, równo i estetycznie podwiązać

bogusik2

Member
No.wyqlada.to.strasznie;p.
Sukcesywnie.proboje.coś.poprawić.ale.nie.moqe.otwirzyć.boxa.na.tyle.szeroko.żeby.coz.konkretneqo.zrobic;/
Zaczeli.robić.jakies.codniki.czy.tam.ulice.i.jeżdza.ciażkim.sprzetem.pod.oknami;p
A.jest.na.tyle.wysoki.zo.spokojnie.widza.co.robie;/
Kika.topków.postawiłem.juz.ale.nadal.nie.jest.dobrze;p
Jestem.szcześliwy.qlownie.dlateqo.ze.nic.tam.sie.nie.połamało;D
Ten.cały.qąszcz(1m2).to.4.dobrze.rozkrzaczone.planciki.były..
wiec.wszystko.jest.trodne.do.ponowneqo.uformowania;(
Ale.pomimo.wscibskic.oczy.zrobilem.jeszcze.4.szociki:)pzdr

Lewar

Member
Q_ba1, C99 fenomalna odmiana. na sog niezbyt sie nadaje ale posadzic pare takich butelek i byloby super, do tego jeszcze coco grunt to szkoda gadac :)

bogusik2, ladnie ci tam trawa rosnie w tej szafunii! tez czekam az topy zaczna przechylac lodyzki hehe. w jaki ty sposob podwiazywales te krzaki bo na fotkach widze tylko sznurki pnace sie w gore. nie latwiej bylo nakupic bambusow i poopierac na tym kwiatki ? :D u siebie mysle ze dobrze by bylo zastosowac takie kola jakich uzywa HC.

pozdro

G

Guest

panowie ? a ma ktos rosliny z pestek from openseeds - wolnekonopie ?
ciekaw jestem co z tego wyroslo

pozdros

:abduct:

Siema, ale zielono ;)

Na szczescie mam sie jeszcze czym zajac hehe

2 maroki juz ladnie kwitna

Liscie ciagle usychaja i staja sie brazowe i kruche. Dawalem im juz plantonK i już troche ustepuje, ale nie do konca.

Fajny wyszedl plant bubleberryXafghani. Nie bylem u mniego z miesiac a jest chyba najladniejszy jakiego mialem hehe, niski, ale i tak fajny :rasta:

pzdr

klever

New member
witam

a oto moj oucik:

durban femi który ma koło 2 metrów

durban femi troche mniejszy i ogryzione przez sarne - ale daje rade

a tu maroc który wogle jakoś słabiutko rosnie - nie nastawiam sie na wiele

Last edited:
O

Ojciec

Rystal ja posiadam roślinkę z openseeds - wolnekonopie :D ale na parapecie je uprawiam pod wieczór wrzucę kilka fotaszków :)

Latest posts

Latest posts