What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

Q_ba1... zajebisty grow...trzeba przyznać...150W + 2 kompakty i 150g wyniku...moim zdaniem rewelacyjnie Ci poszło. Szczególnie biorąc pod uwagę sativa pheno. Topy pewnie nie są niczym kamień a to zwiększa stosunek objętości do wagi :)
Posiadasz jakieś fotki robione z fleszem przy wyłączonych lampach...no i oczywiście jakieś macro ;) ??

bogusik2

Member
Q_ba1.super.planciki:)Plon.tez.masakryczny.w.stosunku.do.mocy.oświetlenia:)
Widać.reke.qrowera:D
P.S.i.Pięknie.ziolko.oprawione:)
Ja.dziś.byłem.na.jednym.ze.spotów.z.klonami.i.troce.problemów.sie.narobiło
Jakieś.ślady.kopytek.na.ścieżce.ktora.codze.i.3.roślinki.znikneły..
Po.jednej.został.dół...a.po.2.innyc.nic..
Nawet.nie.widać.zeby.ziemia.była.naruszona-tak.jakby.wyparowały.o_O
Reszta.ma.sie.nie.za.dobrze..
Myślicie.że.leśniczy.moql.wziać.kilka.do.przetestowania.a.reszte.podtruwa.czymś?
Mam.na.tym.spocie.42.małe.klobniki.jeszcze.wiecnie.wiem.czy.ic.nie.przeprowadzac..pzdr

weedsmoker

Active member
lezniczy mogl najwyzej wziasc dla siebie albo psiarni pokazac, jak zniknelo pare plantow to ktos juz wie o twojej miejscwoce radzil bym ci szbko przeniesc roslinyw inne miejsce, bo dlugo sie nimi nie nacieszysz
peace

A

adrianmenyo

tak tak! juz mu kolesie w kominiarkach siedza pod domem, ty weed smoker to zakazdym postem piszesz coraz to wieksze glupoty!! Jak nabijasz w ten sposob posty to idz gdzie indziej... bogusik ja bym sie nie przejmowal jak mowisz ze widziales kopytaka odbite na ziemi to normalne ze roslinki sa napastowane przez zwierzyne, w lesie i na polanach z dala od ludzi zyje ich naprawde duzo, mi tak samo roslinki cos powyrywalo tyle ze widzialem na wlasne oczy dzika! To na bank zwierze daje 99%

weedsmoker

Active member
nie nabijam mpostow bo po co ? chcailem mu tylko doradzic, poniewaz u mnie w tym roku byla podobna sytuacja a za pare dni starcilem wszzytskie rosliny

Kanaba

Member
bogusik2, mialem podobna sytuacje, znikną mi caly krzak WW, mial z 1,60 tez bez zadnego sladu, tez jakby wyparowal i jestem pewien ze to zwierze, sarna :) bo ojebala mi jescze 3 krzaki w odleglosci jakis 15m tylko z nimi sie bardziej meczyla...

G

Guest

Kanaba said:
bogusik2, mialem podobna sytuacje, znikną mi caly krzak WW, mial z 1,60 tez bez zadnego sladu, tez jakby wyparowal i jestem pewien ze to zwierze, sarna :) bo ojebala mi jescze 3 krzaki w odleglosci jakis 15m tylko z nimi sie bardziej meczyla...

to fajnie po nich miala pewnie

uzywal ktos moze canna pk 13-14 dolistnie ??

G

Guest

made in grunwald :headbange
1006045ht4.jpg
1006058bx3.jpg
1006049uh7.jpg
1006055dw4.jpg

tomato said:
o fak, doktorku, ale wypasione topiszcza !!! nie boisz sie ze ten krzak sie zlamie pod naporem tych grubych kwiatow ?
tak tomato...łamią się i powoli bede podwiazywał, bo chyba jeszcze im troche brakuje hmm co myslisz grunwald ?

retbatler said:
greenthu zajebiste planty, gratulacje
rozumiem że gratulacje za nasiona idą do grunwalda hehe
fajnie wczesny crossik, co to?

... sativka która wcześnie dojrzewa Daje niezły plon i po kilkutygodniowym curingu staje się naprawdę słodka. Niestety genetyki nie znamy. Pestki pana G zgadłeś, ja nie zapylałem a szkoda :bashhead:
Mutanty hmm co ty tam znowu kombinujesz hehe zakladaj siatke i wbijaj Thread: ScrOG :wave:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
o fak, doktorku, ale wypasione topiszcza !!! nie boisz sie ze ten krzak sie zlamie pod naporem tych grubych kwiatow ? no pieknie pieknie :rasta:
heh, mam nadzieje ze takie widoki beda sie tu pojawiac coraz czesciej...

E:u mnie burza, a jak u was z pogoda ?

Last edited:
R

retbatler

greenthu zajebiste planty, gratulacje :headbange
rozumiem że gratulacje za nasiona idą do grunwalda hehe
fajnie wczesny crossik, co to?

u mnie ledwo co kwitną w porównaniu do tych, maroc najlepiej się zbiera - i czesze nawet - no nie mogłem się powstrzymać i ciachnąłem małego kwiatka :rasta:

w boksie kolejny mutant blueberry od dutch passion
na 3 nasiona 2 mutanty, czuję się jak w filmie science fiction, kiełkuję następne ciekaw jestem co będzie

pozdro rolnicy

dr.greenthu said:
Mutanty hmm co ty tam znowu kombinujesz hehe zakladaj siatke i wbijaj Thread: ScrOG
heheh "nie tą razą" chociaż nie bez żalu; wykiełkowały się też regularne siona, nie wyplątałbym potem męszczaków z tej siatki :wave:

Last edited:
G

gelowas

Jedzie kto na Hip Hop Kempa??? Jak cos PM,
pzdr

ps. doktorku bardzo ladne planty prosze ciebie no, congratulations!!!

simonwind

New member
Siemqa nie wiecie co jest grane z haszysz.com? Bo ja jak wpisze ten adres do przeglądarki, to wyskakuje mi bład że konto jest zawieszone tj' "This Account Has Been Suspended" Ciekawe kto je zawiesil obsluga serwera czy Niebiescy Panowie (oby nie). Czy komus z was dziala haczyk?

GrassLand

New member
Simonwind najprawdopodobniej nie zapłacili za używanie serwera i będzie to zawieszone do momentu spłaty ... Parę razy miało miejsce takie zdarzenie :redface: :redface:

G

Guest

woooow! Hej doktorku fajnie cie znow widziec na forum - innych tez:D Daj jakies makro i zeby foty mozna se bylo powiekszyc :D Zajebiscie sie na te twoje fotki pa3, a ten kontrascik z polanka K++!!!

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

...

Mam nadzieje ze do konca wakacji zdaze pstryknac foty moim laskom :) Mam nadzieje ze poczuje troche sativa pheno hehehe.. :D Na spocie nie bylem od srody wiec zapewne jak przybede za tydzien z nawozem to juz beda kwitnac :rasta:

peace!

Last edited:

prosto.pl

Member
siemano pieknie Wam rosnie, ja swoich roslinek nie widzialem od ponad tygodnia i zobacze je dopiero przy zcieciu :( obecnie jestem w pracy w Radomiu ogolnie to lajtowe miasto ale w ch*jjj policji:/ jest na forum ktos z Radomia albo okolic? mozna sie umowic na jakiegos bata, jesli jest ktos z tych okolic to PM
pozdro

G

Guest

Hehehe Doktorku... Tylko dlaczego ja tego nie posadziłem... Ale spoko. Na przyszły rok zostało mi sześć ziarenek. Pięknie Ci urosły. O wiele lepiej niż mi w ubiegłym roku. Z cięciem poczekaj jeszcze. Myślę że tak do połowy września... Daj jakieś makra kwiatków jak masz
Pozdro1410

Latest posts

Latest posts