What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

D

DepczacyRobaki

Witam ponownie.

Passion

Niestety menol

Passion chyba dupencja

a teraz foty moich ES do ktorych wkoncu sie dostalem.Mysle ze nikt z was nie chodzi na miejscowe po drzewach :bashhead: Ale zabawa w tarzana sie oplacala!

2a menole zakonczyly swoj zywot

Widze ze idzie zajebiscie tak trzymac panowie.POZDRO :D

LDV

Active member
Polish Outdoor

Polish Outdoor

Witam.

Dawno tutaj nie pisałem, dlatego postanowiłem odrazu pokolorować, a nie pierdolić o dupiemaryni ;P

Byłem na spocie i ogólnie to nawet byłem troche zaskoczony.

Kumpel stoi za krzakami dla porównania. Aha kumpel ma 193cm wzrostu z kapturem pewnie prawie 2 metry...

Tutaj jeszcze jeden rzut okiem na krzaczki

Więc co do tych krzaczków.
Rosną tam Ak48, Top44, K2. Żadne z nich jeszcze nie kwitnie. Troche mnie to martwi ale ogólnie wierze że dojdzie :bashhead:

A tutaj kumpla 3wp#1 (z moich nasion i ja sie tym zajmuje i tak ale chÓj)

Ładnie sobie kwitnie już. Elegancko rozgałęzione. Wróże że będzie z tego ładny plon.

Pozdro

EDIT: Ca2 to nie jest las tylko żywopłot ;P eehehehehe. Wiem wiem troche za gęsto. Myślałem że szybciej się męskie okażą i powyginam...
A co do męskich. Wyrwalem dwie sztuki z tego żywopłotu i więcej jajek nie widać. Ja nie jestem dobry w rozpoznawaniu płci. Zawsze czekam aż ewidentnie się zrobią jajka albo włoski więc może jeszcze się jakieś męszczaki ujawnią?. Rośnie tam coś koło 15-20 sztuk - ciężko teraz powiedzieć.

W weekend pójde tam ze sznurkiem i deseczkami. Ponaginam je do ziemi, środkowe zostawie żeby rosły w góre. Zawsze troche lepszy plon.
Aha. No i już zaczne im sypać nawozy na kwitnienie.
Nawozy mam takie:
6-12-36+3(Mg)
12-12-36
10 + 30 + 20 + mikro

Teraz będe im sypał ten ostatni. Jest to nawóz firmy scotts professional dla szkółkarzy czyli profesionalistów. Co prawda nawóz dolistny ale jak zmienie dawke to do gleby tez bedzie git.

Jeśli macie jakie zastrzezenia czy coś to będzie mi miło wysłuchać ich i waszych komentarzy.

pozdro2

Last edited:
C

Ca2

LDV: samce wycięte z tego buszu?? Z takiego lasu to kurde srogiego kg da rade wyrargać.

Cannagraphic

Active member
Bambata x ErdPurT

Bambata x ErdPurT

Bambata x ErdPurT

Dzien 18 Vega.

Krzaczki sa juz w najwiekszych donicach 4 dni po przesadzeniu podlane 2 raz odzywka teraz az do kwitnienia tylko woda mineralna.

Peace!

G

Guest

No LDV to ładnie chyab cie zatrudnie do mojego ogródka bo widze że żywopłoty masz opanowane konkretnie bardzo nice musze przyznać

bic

New member
@LDV mam taką samą sytuację, mam 2 takie grupki jak ty po 15-20 sztuk i jak narzazie wyrwałem dopiero 2 męskie. może przez warunki w jakich się znajdują tj. mniej światła później kwitną i późno pokazują pleć, ale tak samo jestem dobrej wiary ze to już same kobitki i niedługo będą kwitły. pozdro

G

Guest

Po ostatniej stracie przepięknych Leb27 z pewnymi obawami pojechałem dziś odwiedzić moje roślinki. Jednak te na swoich miejscach stoją jakby korzenie zapuściły :D
Oto one:

Leb27 x Bublegum x ErdPurT

Bambata x ErdPurT

White Widow

Danish Passion

Castlavania mix

NL

I jeden kwiatek NL zapylony Leb27 x Bublegum x ErdPurT

Czyż nie piękne? :D

Pozdro1410

Wilk

Member
@LDV, no no ładny busz :D elegancko się to prezentuje :rasta:

wrzucam fotki z 29.07 ze Spota "aleja #2" :D Zrzuciłem fotki na kompa ale zapomniałem je tutaj umieścić :bashhead:
Rosną na niej 2 NL, 1 WW i kilka nieznanych odmian w tym fajna sativka która za niedługo powinna zaczać kwitnąć :yummy:

2x NL

Nieznana odmianka ale bardzo fajnie kwitnie :D

Oraz ta sativka :D

Pozdro wilk :wave:

G

Guest

O ku...! :jawdrop: :bashhead: :headbange
Zajebiste krzaki BGW, Grunwald, ....! Tylko pozazdroscic! Dotyczy to wszystkich :D

@ Grunawald, @BGW - Jak przyzadzaliscie miejscowke? Jestem ba...rdzo ciekaw! A poza tym taka wiedza przyda sie nam wszystkim :D :D :D

pzdr!

Last edited:

gigi

Member
@alijah - ta moja suczka to easy sativka:D smacznie wygląda z tygodnia na tydzień ale nikt mi nie odpowiedzial czego jej brakuje mam swoja teorie ale wysluchal bym waszego zdania

G

Guest

gigi said:
@alijah - ta moja suczka to easy sativka:D smacznie wygląda z tygodnia na tydzień ale nikt mi nie odpowiedzial czego jej brakuje mam swoja teorie ale wysluchal bym waszego zdania

Ona poprostu chce jesc! Daj jej cos z PK! A takimi listkami sie nie przejmuj jest na tyle duza, ze oprocz kradzieji nic nie powinno jej zaszkodzic! :wave:

U mnie ES prezentuje sie jeszcze tak:(nic sie nie dzieje, procz paru pre)
fot 27.07

Edit:
@sairu a to oprawcy parszywi!!! Jeden fakt powinien Cie pocieszyc zacpały sie napewno! :headbange Zartuje wielka szkoda :( dalej trzeba zyc i cieszyc sie z tego co zostalo.
A tu Cinn (pewnie nie dojdzie ale cos zbiore)
27.07

:wave:

Last edited:

sairu

Member
a mi slimaki bez skorupkowe zjadly z ogrodka 3x cinamon i 3x rock bud. zasrane glodomory. reszta roslin na okolo nie tknieta tylko do marysi musialy sie dobrac. cpunki :)

G

Guest

NAJMNIEJSZY LOWRIDER. Jak ktoś ma mniejszy to niech mi pokaze.

Maroc x Grapefruit

Trzy Cinnamon'y

2 x Maroc x Grapefruit

2 x Easy Sativa

Zdjęcia robione ok godz. 21 dlatego takie ciemne. Swiezo podlane biohumusem universal. Opadle liscie bo padalo 5 dni :/ ale teraz slnko swieci wiec dobrze jest

Niech ktos mnie zapewni, ze zakwitna w tym roku.

Last edited:

szok

Member
hodowca85 said:
Grapefruit Harvest !
Nareszcie....:p Po 70 kilku dniach....opłacało sie czekać :bigeye: ...

pozdro

o kurwa !!! powiem szczerze WYRAZY UZNANIA. nie sledzilem ostatnio "co w ogrodzie.." wiec nie wiem jaka lampa,nawozy itp. jesli mozesz to podeslij mi te info na pma -chetnie podyskutuję na temat stworzenia takiego potwora.

no i oczywiscie ciekaw jestem ile tego wyszlo po wysuszeniu ?

tomato

Member
Veteran
uuuuuuuu, panowie, no ładne kwiatki !!!
hodowca, wielki szacun, bo pokazujesz naprawde klase !!!:headbange cudowne zielsko ci wychodzi za kazdym razem, tylko pozazdroscic ....
fajah, bez urazy ale twoje planty wygladaja jakby siedzialy gora miesiac w ziemi, kiedy je wysadziles ??? :chin:

Latest posts

Latest posts