What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Fotki z wycieczki krajoznawczej:
Niestety nie wiem która jest która na fotach ale.... zapewne jest tu Skunk#1, ES, Maroc x EM
6 fot z 9 sztuk

I ponad 2 metrowe-może 2,20 Hawaii x Maui Waui

Żadne z roślin na zdjęciu nie była nigdy moją własnością, wszystkie informacje na ich temat są moimi przypuszczeniami :)

Pozdro Zarzyc

Wilk

Member
dzięki za rady. I tak będę ścinał budsy dopiero po dokładnych oględzinach. Znalazłem inne fotki z 1.07 i to chyba jest data rozpoczęcia flo

Pozdro wilk :joint:

G

Guest

Witam :wave:
Po pierwsze chce a nawet musze! przyznac ze pieknie Wam wszystkim idzie!

@hodowca85 ladny BUD! :headbange

@grunwald szczere kondolencje z racji tych Leb`ow byly naprawde piekne, za piekne! No coz dalej trzeba zyc!

@Wilk szalejesz nieprzecietnie, wszedzie pelno wiaderek! hehehe, ladne planty! mniam!

@zarzyc no niezle malenstwa szczegolnie HxMW no ale dobrym pomyslem bylo by delikatnie ich popodwiazywac bo naprawde rzucaja sie w oczy strasznie!!! :spank:

Pozdrawiam :wave:
I Zycze samych sukcesow a jebanym szabrownikom CHwD!!! :cuss:

weedsmoker

Active member
ma do was takie pytanie otoz mam aktualnie problem z ph (niewiem czy jest za duze czy za male), nieche kupowac ph-metra za 300zl, ale nie mam czy sparwdzic ph, bo te papierki lakmusowe pokazuja wynik w zakresie 1 ph , wiec rozbierznosc jest duza Czy aby wyregulowac ph ziemi wystarczy mi podlewac woda z dolomitem albo woda destylowana.

G

Guest

weedsmoker said:
ma do was takie pytanie otoz mam aktualnie problem z ph (niewiem czy jest za duze czy za male), nieche kupowac ph-metra za 300zl, ale nie mam czy sparwdzic ph, bo te papierki lakmusowe pokazuja wynik w zakresie 1 ph , wiec rozbierznosc jest duza Czy aby wyregulowac ph ziemi wystarczy mi podlewac woda z dolomitem albo woda destylowana.

:wave:
hm wybierz sie np do Castoramy lub jakiegos hiper garden marketu naprzyklad i tam napewno znajdziesz PH-metr i napewno nie zaplacisz za niego 300 pln! :nono:

bogusik2

Member
Ja.niedawno.znalazłem.2.czyjes.spoty;p;p;p
To.co.tam.rosnie.wyqlada.na.przemyslowke.albo.jakas.wczesna.sative,
ale.jestem.za.bardzo.uczulony.na.złodzieji.zeby.wziac.sobie.cos.na.teścik:)
Roslinki.sa.max.zapylone.i.lekko.zaniedbane,ale.na.100%.nie.rosna.tam.przez.przypadek.;p
Jezeli.ktos.rozpozna.swoje.pociecy.prosze.o.PW;)

P.S.malo.ze.nic.nie.wziolem.to.dosadzilem.koleżke.klonika.C99.:D.takze.nie,bac,sie.kontaktu.
Przy.okazji.zacaczylem.o.spota.z.B3N7xErd/Purt.i.Danis.Passion.x.E.Rocket.:)
Nie.takie.okazałe,jak.wsze.ale.przynajmniej.nikt.ic.nie.znajdzie...(mam.nadzieje)pzdr

hodowca85

Member
jak ph jest za małe to liscie sa na dół oklapłe i maja gdzieniegdzie plamki na lisciach i sa lekko zółtawe.
jak ph za wysokie to najmłodsze liscie robia sie jasnozielone,zółtawe od srodka liscia, liscie stercza do góry.

wodą destylowaną? pierwsze słysze....lepiej woda z dolomitem!

G

Guest

Witam. Foty z dzisiaj
Shaman

Czyz nie ma dziwnie wykreconych krawedzi liscia?

Gromadka shamanow

Shaman kobitka

EmxHH

Castlemix

Juz nie podlewam biohumusem. Pozdrawiam :wave:

G

Guest

[QUOTE=alijah

" @zarzyc no niezle malenstwa szczegolnie HxMW no ale dobrym pomyslem bylo by delikatnie ich popodwiazywac bo naprawde rzucaja sie w oczy strasznie!!! :spank: "

O to sie nie obawiam ale dzięki za troskę :)

weedsmoker

Active member
@hodowca85 na szczycie rosliny pomiedzy zylkami sa regularne przebarwienia, plamy jasne i liscie lekko sa oklaple moze nie ale napewno niestercza do gory a teraz zauwazylem ze to przechodzi pomalu na wieksze liscie czy to bedzie za niskie ph?
prosze o szybka odp.
zeby obnizyc mozna podlac sokiem z cytryyny , o tej wodzie destylowanej przeczytalem na hemp http://www.hemp.pl/dzialy.php?dzial=RegulacjapH

Last edited:

hodowca85

Member
regularne tzn. jakie? na wszystkich nowych listkach jest to samo?sa jasnozielone? jak tak to obniz.ph. bo to sie robi niedobór zelaza.z tym sterczeniem to tez nie zawsze bo jak za duzo wody to wtedy nie sterczą,a teraz troche padało.

jak robia sie brązowe,zólte plamy gdzieniegdzie na roślinie,i to zwłaszcza na strszych lisciach to ph jest za niskie.

jak uzywałes samych chemicznych nawozów,ziemia z ogrodnika i dodawałes juz dolomit to masz na bank za wysokie.

jak ziemia miejscowa była to napewno za kwasna ,albo jak kupe jakąś dodales,albo samym biohumusem jak podlewałes....
trzeba je wyczuc co chcą...

wojek

Member
No witam wszystkich maniaków zielonych kobitek.
Troszkę mnie nie było ale wróciłem.
Hot C ładne te SchromyXBS.

SchXBS

SchXBS

To jest NLxPassion#1

K.C-36

a to krzaczki EMxHHxChemoxNL mają jakieś 2.80 masakra musiałem je do ziemi ściągnąć trochę

Burek

Member
no ja jebie już to pytanie zadawałem 3 razy i nikt mi nie odpowiedział jeszcze !!! :badday:

ile zostało na oko dni temu LR2 WW ????????

foty są z 29 lipca jakby co

hodowca85

Member
Burek said:
no ja jebie już to pytanie zadawałem 3 razy i nikt mi nie odpowiedział jeszcze !!! :badday:

ile zostało na oko dni temu LR2 WW ????????

foty są z 29 lipca jakby co

na OKO to chłop w szpitalu wiesz co........... umarł:pointlaug
a wiec tnij juz je chłopie (bo bedzie za pozno) :laughing:

Burek

Member
tylko bez takich miałem prawo byc troche podkurwiony bo 3 razy sie pytałem i nic ;]

serio moge juz go sciać??

weedsmoker

Active member
otoz to jest klon maroca, jedyna roslina ktora aktualnie posiadam 60cm jest w doniczce 15l ziemia ze sklepu wymieszna z dolomitem 1lyzka na 1 litr pod szklarnia podlewany raz na tydzien woda z dolomitem i biohumusem
@hodowca85 samym dolomitem da rade obnizyc ph?

Last edited:

gigi

Member
witam i pozdrawiam wszystkich... ogolnie ladne krzaczki wszyscy macie... odbra przejdzmy do konkretow... mam maly problem odnosnie tej fotki...

to jest niedobór tylko napiszcie mi dokladnie czego... z gory THX... wszyscy sie chwalą to i ja pokaze moja "malą"

G

Guest

nie mozecie wrzucac fot do swojej galerii na ic ? to takie skomplikowane ? :bashhead:
trzeba napierdalac myszka i czekac az sie zaladuje
suxx :bashhead: