What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

urban said:
E2 x lr F1 - pierwsze jajka puscily pylek.Wysadzilem 5 szt - przetrwały 2 meskie - zapyle nimi kilka Lrow.
F2 niewysadzalem , zabrakło czasu - za rok moze sie pobawie
Greenthu a u ciebie rosną?
...rosną :kos:

grunwald said:
słodka sativka która wcześnie dojrzewa (przed październikiem) Sam jej niestety w tym roku nie sadziłem chociaż w lodówce mam jeszcze parę pestek. Myślę że będziesz z niej w miarę zadowolony. Daje neizły plon i po kilkutygodniowym curingu staje się naprawdę słodka. Niestety genetyki nie znam

NL slynnego PLANTATORA :headbange

...na koniec przedszkole

pozdro all

Last edited:

Cinnamon

Member
@dr.greenthu - bardzo ładne planciki. Będziesz musiał je podwiązać bo się położą jak topy napuchną ;) (chodzi o tą z fotek nr. 2 :p). A wilgoci chyba nie chcesz :p

Panowie czy tak trudno wrzucić fotki na ic ? Po co mamy klikać po kilka razu aby obejrzeć zdjęcia :nono:

btw. bogusik czemu piszesz kropki zamiast wstawić spację ? :wave:

Peace iG... :kissass:

G

Guest

buuuuuu.... czemu ja tej sativki nie posadziłem w tym roku :( dr.Greenthu, pięknie Ci one rosną. Będziesz miał zajebisty z nich plon. W przyszłym roku nieomieszkam :)
pozdro1410

Tonny

Member
Poprzeczka idzie w góre jak zwykle, miło sie ogląda wasze osiągnięcia...
a teraz ja i moje problemy :badday: mój LR#2

czy coś mu dolega? czy wina starosci? jest cały zapylony i czekam na pestki.

inny tez tak ma :bashhead:
:wave:

G

Guest

Tonny said:
Poprzeczka idzie w góre jak zwykle, miło sie ogląda wasze osiągnięcia...
a teraz ja i moje problemy :badday: mój LR#2

czy coś mu dolega? czy wina starosci? jest cały zapylony i czekam na pestki.

inny tez tak ma :bashhead:
:wave:

Witam!
W tej formie jakiej jest teraz to juz naprawde przesadne jest przejmowanie sie
listkami, juz nic mu nie zaszkodzi! Przepraszam ale nie 'sraj ogniem' poprostu czekaj niech te liscie sobie beda jakie chca! przeciez czekasz na cos innego prawda? :headbange
Pozdrawiam!

-=VipGrower=-

New member
HOT CARGO jak zwykle wymiatasz niezle wygladaja twoje kobietki i twoje hodowca85 tez maja moc :D jesli natomiast chodzi o Outa to wiekszosci ladnie sie zieleni u mnie tez nie jest zle choc ostatnio jak niemal co roku cos musieli zaje.... wsumie okolo 10 plantow przy takiej ilosci jaka mam na kilku spotach nie jest to duzo ale mimo wszystko szkoda na dniach jak znajde chwile tez cos zazielenie PoZdRo

filimagno

Active member
hi folks ...i cannot understand the mass...but i want to put my biggest compliments for the poland growers who are showing here one of the best issue of the european circle.

i'll continue to passin by here soon ....BIG UP EUROBROS!!!

ciao ...from filiMAGNO

G

Guest

filimagno said:
hi folks ...i cannot understand the mass...but i want to put my biggest compliments for the poland growers who are showing here one of the best issue of the european circle.

i'll continue to passin by here soon ....BIG UP EUROBROS!!!

ciao ...from filiMAGNO
yeh mon ! thnx for recognition yu put in here, it doesnt matter yu aint in polish language, but yu can keep an aye on this thread, mostly its green as yu see :wave: Bless!

tomato

Member
Veteran
poznajcie panowie moja piekna laseczke EMxHH. wzrost:1,6 m. to najwiekszy i najladniejszy krzak jaki mi wyrosl w tym sezonie :rasta:

a tu maroc ktory kwitnie juz jakies 10 dni :D

pozdrawiam !!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wiele kwiatkow stracilem w suchych miejcach,byly by super jak by byl deszcz.
no co zrobic? tszeba probowac caly czas asz sie uda,hehe

czas jusz na kwitnienie, niekture powoli zaczynaja

za pare tygodni powinno robic sie kolorowo,hehe

tu kwitki z dzisiejszej wyprawki,hehe

peace

bogusik2

Member
I-IC...coś.piękneqo.:D
Ja.jestem.w.7.niebie.z.powodu.zastosowania.donic:D
Niby.miały.wysycać.ale.na.samym.poczatku.woqóle.nie.codziłem.ic.podlewac..
Byłem.pewien.ze.sobie.zdecly:)
Okazało.sie.ze.roślinka.w.doniczce.zniosła.upał.i.brak.wody.dużo.lepiej.niż.ta.w.ziemii..
Wilkowi.też.rośnie.nieziemsko.w.donicac:)
Moze.jakimś.rozwiazaniem.byłoby.wżucić.na.spod.dolu.(zakładam.że.Twoje.potwory.
potrzebuja.wiecej.niz.na.przykład.moje.planciki..-20l.donice).troce.folii.do.wykładania.sztucznyc.stawów?
Idealne.byłoby.użycie.polimerów...w.US.pewnie.sa.łatwiej.dostepne.niz.u.nas:)
Trzymaja.dużo.wody.wiec.żadna.susza.nie.wykończy.Twoic.monsterów:)pzdr

orangin

Member
Szalom,
patrzac na fotki forumowego guru, mam tylko jeden cel: tez tak chce! Normalnie, ludziom dobrej roboty skladam wyrazy uznania!
Ok, dosyc wazeliny. Wychodzi na to, ze moim roslinom dolega brak wszystkiego (npk)! Wszystkie juz raz podlalem plantonem k, ktory jak wiadomo, nie ma azotu... mam ci ja wracac do bajohumusa jeszcze?? Przed przyszlym sezonem na pewno lepiej zadbam o podloze (w tej chwili dolki mam po ok. 17l, w dolku sadzilem po 2-3 rosliny). Posiadam mnostwo obornika (kiedys kuzyn mojej zony przywiozl nam cala przyczepe :D) - tylko jak to zawiezc do lasu bez brudzenia ;)??
Pierwsze dni sierpnia pozytywnie zaskakuja iloscia slonca, niemniej jesien i zbiory zblizaja sie wielkimi krokami :D
Aha, w jednym moim miejscu planty sa posadzone ok 10cm od siebie. Zanosi sie na to, ze jeden z krzakow jest facetem: moge go wyrwac bez obawy, ze uszkodzi korzenie drugiej rosliny? Czy lepiej obciac (nie wyrywac) przy samej ziemi?

tomato

Member
Veteran
heh, ja sie jaram i pokazuje najwieksza roslinke, a tu HC wyskakuje z takimi potworami...moze za kilka/nascie sezonow wyrosnie mi cos podobnego...ale i tak sie ciesze tymi moimi pokrakami....
pozdro

urban

Active member
PurplePeace/Apollo11 x Erd/PurT

7249ppa11xerdpurt6sierpien-med.jpg

G

Guest

Wie ktos może jak i kiedy używać Canna Boost Accelerator?
Bo na ulotce z FR.pl jest tylko mowa o stężeniu-ale czy dolistnie się tego używa czy doglebowo? I kiedy najlepiej?
Z góry dziękuje za odp.
Pozdrawiam

Witojcie!

Niektorym ladnie rosnie.
hodowca, no ladnie wyskoczyles, zajebiscie i HOT CARGO tez...bedzie zielsko hehe

Na spotach niezbyt wesolo sie zrobilo... ale juz kwitnie

C99:

Maroc #1:

razem

Maroc #2:

Troche je zaniedbalem z braku czasu. Wydaje mi sie, ze to brak potasu,

dlatego dzisiaj dostaly Planton K.
:rasta:

weedsmoker

Active member
sLAW77 said:
Wie ktos może jak i kiedy używać Canna Boost Accelerator?
Bo na ulotce z FR.pl jest tylko mowa o stężeniu-ale czy dolistnie się tego używa czy doglebowo? I kiedy najlepiej?
Z góry dziękuje za odp.
Pozdrawiam
podlewasz tym rosliny a uzuywasz tego jak pojawiaja sie pierwsze kwiatostany , przeciez masz na butelce z tylu instrukcje.
peace

Last edited:

bamse

Member
lebxwyd

tu z siiostra o zupelnie innym genotypie(3razy wyzsza, liscie indicowe bardziej i dopiero zaczyna wszezac. ta druga jest blizej, nizej, obok

bag, 2x KOMxNL

P1

leb

ExLR

jakietam nl,kom, shmny, bubbleugmxchr'

Tutaj troche z sztucznych, FbxWr, NL, ExLR, klony HA,WW,KOM i jakiestam

Acha jak juz pisalem, dobrym sposoben na wyciagniete lodygi, zwlaszcza dolne; kiedy brak przestrzeni wertykalnej, jest sposob ktory widac na foto 1 i przedost.. To z czerwonymi sznurkami, moze wydawac ie drastycznie, ale one jakby nie zauwazaja tego:)

pozdrawiam

Last edited:

Latest posts

Latest posts