ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
adehade, ladnee pola hehe duuzo meszczakow tam pewnie jest ktore moga zapylic Twoje roslinki, z tego co wiem to pylek z wiatrem leci nawet do 3km.. tez pokoloruje troche, fotki z prywatnego terenu
FAJNE TE POLA CIEKAWE CZY TO COS DOBREGO TAM ROSNIE?? ;p
no to i ja pokaze swoja ksiezniczke
jeszcze mam w planach ja podwiazac troszke zeby odslonic dostep swiatla do malych odgalezien
gigi ---- Ładna ta twoja księżniczka. Wody jej pewnie nie zabraknie, bo o ile dobrze widze to rośnie za nią olcha, a pod nią chyba mięta a one tylko w wilgotnym terenie występują.
massiwo---ja bym na twoim miejscu zostawił, nawet jeśli nie zarośnie całej to przynajmniej wszystkie szczyty będą równomiernie oświetlone
@dizel - no spoko zobacze jak to bedzie, ale jezeli juz glowny szczyt wystaje ponad siatke to musze go jedno oczko przewinac tak ? bo nie za bardzo wiem jak to teraz robic pozdro
massiwo, ale to nie ma sensu, jedyne co mozesz z tym zrobic to kazdy topek wlazyc w oddzielne oczko i nic nie przeplatac, wyciagna sie jeszcze troche, jesli masz troche miejsca to nie rob nic wiecej, ktos juz pisal ze siatka ma byc zarosnieta gdy rosliny sa jeszcze na wegu
adehadee : najwazniejsza jest pogoda w sierpniu i we wrzesniu ,a nawet w pazdzierniku,wtedy gdy topy dochodzą potrzebuja duuuzo słoneczka.Nie ma co chwalic dnia przed zachodem słonca bo jest na to za wczesnie. Zobaczysz ,ze pogoda jeszcze sie poprawi...
prosto.pl : w pratyce jest tak ,ze ż.rośliny rosnące juz 20m. od meskich nie ulegaja zapyleniu.
massiwo : lepiej zdejmij tą siatke bo za jakiś czas wszystko Ci sie pokomplikuje i topy pod siatką beda miały za mało swiatła.teraz to lepiej potrenuj ja troche-kazdą gałazke prawie do poziomu.
unilite : to nie potas , tylko za duzo azotu
1337grower : za jakis czas wrzuce wszystko do pl. SG
zagadka co to jest,
To LR#2 samiec, ale wypuscił preflora widac na zdjeciu (wpatrzec sie! , ) no i czy to herm? jesli tak to mozna powiedziec ze samiec mi sie shermil
mam jeszcze jednego ale tamten jest ok, i moje pytanie czy moge nim zapylic samiczki czy uzyc wyłącznie tego drógiego?
peace
Miałem męskiego herma WW.
"Jedziemy dalej... z tym szalonym nielegalem"
Cała banda. Mój mikro harem ;D
Sensi Skunk x Johnny Blaze (ciąg dalszy...)
Jeden z klonów Bubbleberry x Afghani... drugi poszedł w dobre ręce Między BbxA na out 100% żeńskich.
White Russian x Afghani...również pobrane z out.. matki jak narazie nie pokazały płci. Ale klony mówią same za siebie. 100% female.
No i jeden z klonów C'99