What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Tonny

Member
hej, na ilu ty masz to ha? :p
jak ty tyle miejsca wynalazłes, oby wszystko ładnie ci rosło i jak mówi weedsmoker zycze kilogramów!
pozdro

selasie

ganja
ICMag Donor
Siema!!

DZIEKI!!!

Wysialem pestki na koniec kwietnia i rosly ok2-3tyg pod kompaktami w kubeczkach ,wysadzilem je na dwor ok 17-20maja w dolki 50/50 ziemia miejscowa i uniwersalna + obornik!! jak do tej pory podlalem je 2razy biohumusem..
Niektore tylko przycielem ,ale wiekszosc rosnie sobie normalnie ,tylkoo kilka lekko nagielem..

tak bylo..

Last edited:

weedsmoker

Active member
musisz miec dobra miejscowke jak tyle masz plantow oby nikt ci nie zwinal krzakow jak mnie w tym roku, rozgladaj sie za kazdym razem jak jestes na spocie czy nie ma czyiś sladow butow przynajmniej bedziesz wiedzail ze ktos byl na twojej miejscowe, ja musze teraz jakas bezpieczna miesjcowke znalezc na nastepny sezon
pozdro

Rezerwa

New member
Selasie piekne krzaczki. Jak wszystko pojdzie pomyslnie bedziesz mial jarania a jarania=]
Fish widze ze next grow sie szykuje. Ja chce juz zobaczyc te pieknosci pare tyg w przod;p

G

Guest

A ja mam maly pomysl, zatrudnijcie jeszcze paru modkow i zrobcie weryfikacje postow tzn. piszesz post mod patrzy go i jesli jest dobry bez spamu itp. to go zawtierdza i tyle a jesli nie to wiadoomo :p

dizel

Member
selasie, co to za odmiana z fioletowa lodyga, czyzby purple m.?

sory Urban ale koncze batonika :D i nie bardzo mi sie chce ( czyt. potrafie) teraz gadac, az sie przestraszylem bo myslalem ze matka (ojciec, czy jakis ich znajomy) mi na komore dzwoni

:wave:

Last edited:

xy1

Member
Uf, wreszcie mogłem tu zaglądnąć. Pozdro dla wszystkich starych znajomków!
HC ----Piękna ta twoja sadhu!!! nie mogę się doczekać opisów kolejnych odmian Mandala bo zamierzam kupić już od dłuższego czasu.
franzPL ---- te rosnące bezpośrednio w ziemi chyba trochę azotku potrzebują, a te w donicach są idealne!
Hodowca85----Wymiatasz!
Selasie----ty zresztą też.
Pozdro

LDV

Active member
@weedsmoker nie musisz komentować takich postów tym bardziej jeśli ewidentnie widać że chcesz sobie nabić do 50... Na tej stronie już 3x się wypowiedziałeś i w sumie nic wartościowego, wszystko jakby na siłę pisane.

@dizel
Po podpisie wnioskuje że MAD DOG u selasa rosnie ;)

A żeby nie było offtopa...

Dzisiaj byłem na spocie, niestety zdjęć nie porobiłem. Rośliny są takie mniej więcej do pasa. Strasznie gęsto się zrobiło za dużo ich wysiałem jednak lenistwo nie popłaca bo gdybym przekopał więcej to inaczej by to wyglądało.

Pierwszy raz w karierze (mojej) rośliny mają takie łodygi. Są bardzo grube i bardzo puste w środku. Dwie rośliny się załamały mniej więcej w połowie jedna pod swoim ciężarem, a druga wygląda jakby ją coś chciało wpierdolić i urwać łodyge (wykluczam człowieka bo człowiek by urwał ;) ).
Troche martwi mnie to że K2, ICE, TOP44 jeszcze nie okazują płci w sposób jednoznaczny, ale wydaje mi się że ostatecznie będzie i tak elegancko.

Troche martwi mnie ścieżka której ja nie wydeptałem. Możliwe że zrobiły to zwierzęta bo nie byłaby to pierwsza taka "dzika" ścieżka na tamtym terenie. Ogólnie wykluczam, że ktoś odkrył mojego spota ale dodatkowo wciska mi się na łeb to że jak wracałem ze spota to widziałem policyjny samochód nieoznakowany jak jechał asfaltem a jest to w huj na wiosce...
Tak na zdrowy rozum to wykluczam policje i możliwość przypału... taki sport że się można zeschizować ;)

Pozdrawiam i szczęścia życze przede wszystkim :)

Last edited:

placjusz12

Member
witam wszystkich po długiej nieobecności
Wszystkim pieknie rosnie :wave:
niestety u mnie zaloba :badday: podczas ostatnich ulew stracilem 2 krzaki 1maroc i 1 passion przyczyna bylo zbyt duzo wody na spocie tak wygladaly

zostaly mi jeszcze 2 rosliki ES i passion1 zdjecia wrzuce wieczorkiem

Fish131

Active member
Kiepski tegoroczny outdoor, jeden spot, drugiemu to nawet fotek nie robilem bo nie warto. Bardzo slaby sezon dla mnie :badday:

Mattry said:
A ja mam maly pomysl, zatrudnijcie jeszcze paru modkow i zrobcie weryfikacje postow tzn. piszesz post mod patrzy go i jesli jest dobry bez spamu itp. to go zawtierdza i tyle a jesli nie to wiadoomo :p

Moze jeszcze do toalety chodzic, przeprowadzac przez ulice i trzymac za raczke?

Last edited:

urban

Active member
Erdbeer x Early Skunk chyba...
7249Obraz_011.jpg

Bio mi w glowie tylko jedna mysl krazyla 'oby to ten numer był' , ale karpia na poczatku ladnego jebnełes hehehe

placjusz12

Member
właśnie wróciłem ze spocika
NIESTETY COś IM DOLEGA :badday: JEżLELI KTOś WIE CO I JAK TEMU ZAPOBIEC TO BARDZO PROSZE O POMOC BO TO SA MOJE OSTATNIE 2 DZIEWCZYNKI
po lewej pasion1

a tutaj chore liscie

bardzo prosze o pomoc
pzdr placek

placjusz12

Member
tak wygladalo poczatkowe stadium zolnienia lisci

pierwotnie myslalem ze przenawozenie ale nawozilem biohumusem tylko i do tego dawno wiec raczej to odpadA

dzieki hodowca za pomoc jutro cos im dam z potasem .
Ps roslinki rosna w dosc mokrym miejsscu

tredowaty

Member
siema tez mam problem z roslina u mnie brozowieje liscie niestety zdjec nie moge wrzucic chodzi o starsze liscie nie zawijaja sie nie mam pojeca w sumie co im moze dolegac lalem pod nie troche boihumusa i tyle pfeee tragedia jak by sie przyjzec wyglada to podobnie do tych zdjec placka tylko kolor sie nie zgadza plizzz podpowiedzcie cosik (roslina to marock) i jeszcze taka sprawa jak to potas to co im zapodac cos co dostane w ogrodniczym najlepiej
pis

Last edited:

massiwo

Member
siema chopaki zrobilem siatke pierwszy raz ;) hehhe troche jebania ale juz jest teraz tylko nie wim jak w nia odgalezienia pakowac.. moze ktos ma jakies uwagi?

ta najwieksza to Super Skunk,

a dwie mniejsze to COB.
jeden COB jak go podwiazalem nie idzie do gory jakis dziwny przypadek z niego.

i z boku

Fish131

Active member
Massiwo moja uwaga jest taka ze troche zepsules tego scroga, bo jak widac na zdjeciach, Twoje rosliny juz kwitna czyli sa na flo, a powinienes je trzymac na vegu do zapelnienia conajmniej polowy siatki.
Takie moje zdanie. Kiedys robilem scrog'a i sam w nim duzo zepsulem, ale czlowiek uczy sie na wlasnych bledach.

G

Guest

Last edited:

Latest posts

Latest posts