What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

weedsmoker

Active member
nol said:
tez jestem ciekawy jak bedą wyglądały budsy z moich outdoorowych panienek.mam nadzieje ze chociaz w połowie tak dobrze jak u hodowcy85.
a dlaczego maja tak nie wyglądać jak bedziesz dawal nawozy, nie bedzie plesni, dojda do konca to tez tak pieknie beda wygladaly

nol

Member
@weedsmoker fajnie to napisałeś "nie będzie pleśni'' mam nadzieje że jesien bedzie sprzyjała konopkom .Jedzonka im nie brakuje powinno byc dobrze.Pzdr :wave: :wave:

nol

Member
dizel, tak pierwszy raz mam do czynienia z tą odmianą.ziarka dostałem no i szkoda zeby sie zmarnowały;) podobno potrzebuje 3,5 m-ca od początku do końca.wiec 15 wrzesnia powinna byc gotowa do sciecia ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze jest taka szybka

G

Guest

hodowca85 said:
Pamietacie mój in.?
Własnie powolutku dobiega konca.
Jako pierwszy dzis poleciał OB z DP ... najlepsze czyli GF i BL zostawiam na koniec :p za kilka dni fotki

topy baaardzo twarde ! tak jak pisał producent.
Jak sprzet sie wykuruje to wrzuce opis do pl. strainguide
pozdro :joint:

bardzo ladnie wygladaja
pozdr. mazur

franzPL

Member
Witam dzisiaj byłem na spotach zmiany dosc duze na miejscowce nr 1 gdzie mam 16 roslin nadal sa malutkie i takie chyba pozostana widac gleba nie byla jednak za ciekawa choc wymieszana z kupna ale w malej proporcji na spocie nr 5 zastałem dwa meskie ktore zostaly wyrwane na spot nr 6 nie dotarlem za duze chaszcze a bylem w krotkich spodniach ogolnie jestem zadowolony teraz 3-4 dni ma byc slonecznie puźniej troszke popada wiec pogoda jest wysmienita dla nas rolników a oto fotki ze spotow oraz tego co mam na balkonie :) pozdro

SPOTY
-----

spot nr 1

spot nr 2

spot nr 3

spot nr 4

na tym spocie były 2 meskie ktore zostaly "kill im"
spot nr 5

tutaj niestety nie dotarlem na tym spocie rosnie jedna pani Twilight x Big bud
spot nr 6

B A L K O N
------------

2 szt top44 klony

top44 klon oraz Arjans klon

klon top44 dzisiaj przesadzony do 15l donicy siedzi sobie i mixie coco z ziemia

i jednyni regularni wieksze top444 mniejsze twilight x BB siedza sobie w coco

na zakonczenie WW od bogusika oczywiscie klon

selasie

ganja
ICMag Donor
Siema!
@Hodowca85 zajebisty indoor:)

troche fotek z dzisiejszego wypadu na spot3..

CHURCH

EM

EM x HH x NL

MS x SH

MS x SH

Purple Power

Jutro dam fotki z sp2 ,a jest tam bardzo ladnie ,GF x M ma z2,5m i reszta wcale nie gorsza..

prosto.pl

Member
ema ema ladnie Wam zasuuwaja roslinki, u mnie tez jest elegancko jaki mi polecicie nawoz czym je podlewac teraz jak sa takie upalne dni? od kad wykielkowaly nasionka az do teraz rosliny nie dostawaly zadnego nawozu, mam juz chyba 3 albo 4 ktore pokazaly zenskie preflowery ostatnio bylem u nich 13lipca to pewnie teraz juz wszystkie pokazaly plec

darek1917

Member
hehe wszyscy ostro jedziecie!!!
jeszcze troche i zaczynamy INHALACJE JESIEŃ 2007 hehe
mi rośnie wiliams wonder IX-1

POZDRO DLA WSZYSTKICH RASTA BRACI

Last edited:

hodowca85

Member
hehe dzieki wszystkim :)

Jak wam sie podoba, to na osłode daje reszte...
daje im jeszcze około tygodnia,moze troszke dłuzej

Blockhead
jest poprostu masakryczny...a zapach mmmmmmm....

Graperfuit
strasznie go rozpierdoliło ,aż za bardzo...hehe ,dobze ze OB juz sciety bo nie miescił mi sie ostatnio w boxie

jutro jade na spota to wrzuce co mi tam w trawie piszczy...hehe
,az sam jestem ciekaw bo niebyłem ze 3tyg.

E:

Prosto.pl ja uzywam Bioflorin na veg. na in i out naprzemian z biohumusem do storczyków :

,w pózniejszej fazie dorzucam im jeszcze canna pk13-14
efekty sprawdz w mojej galerii :rasta:

pozdro :wave:

Last edited:

darek1917

Member
nawoziliście kiedyś plantonem k ??jakie efekty?? jak dawkować na out zeby nie było czuć na koniec efektów chemicznych nawozenia??
:smoke:

57fun

Member
Ładnie wam rośnie kofani bracia farmerzy:] ja nie wiem co siedzieje na moich spotach poniewaz kobieta nie moze iść na nie bo jebany koziołek sarny szaleje w okolicy i juz kilka osób przeatakował co skończyło sie dla nich postoją w hospitalu :]
Ps.Bioflorin ma naprawde prawidłowe motto "Wiosna w domu przez cały rok" :]

C

Ca2

hodowca85: ten Blockhead bardzo smacznie wygląda...pewnie ma zajebiście twarde topy.

FCK... dziczyzna się buja moim spotem ;/

Generalnie rośliny są połączone jeszcze w jakiś sposób i cała nie uschła...może się zregeneruje.

G

Guest

Witam wszystkich zapalencow!heh :joint:
Powiem to po raz drugi piekne budsy, soczyste topy tak to moge nazwac! :wave: Respekt dla Ciebie hodowca85 :) Ten Blockhead jest wiecej niz smakowity! Czytalem o nim wiele pozytynego :) Napisz jakis smokereport. :wave:

@fish dobra wiadomosc! to znaczy ze pewnie jutro dostane przesylke :) te pestki to skarb! :rasta:

Last edited:

weedsmoker

Active member
@selasie ladnie ci krzaki rosna w pazdzierniku zbiory chyba w kg, na zdjeciu bardzo duze wygladaja, kiedy wysiales pestki , tyle odmian musisz miec tam niezly busz, nie fimowales nic ich?

Latest posts

Latest posts