What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

weedsmoker

Active member
LDV said:
Spoko w takim razie. Myślałem że jest to NL od femaleseeds.
Jeśli to jest to od pana K (a suma-sumarum od pana P) to ja mam jeszcze troche NL x ??
W przyszłym roku spróbuje...
to ten nl to jest jakis croos czy pokolenie F2 F3 F4??

C

Ca2

Ogród outdoor - daleko... i nie mogę stale pieścić moich maleństw ze względów bezpieczeństwa.
Ogród indoor - mmm malutkie pociechy. Tajemna miniaturyzacja. I wszystko co do zabawy potrzebne.
Na foto: ciemne klony BbxA, jasne WRxA i kwitnąca SSkxJB

4x clone Cindy 99 (pozdr b2)

Fish131

Active member
Niestety tylko 3 na 4 Euforie wyszly z ziemi :/.
Czyli bede je chyba jakos naginac zeby wykorzystac powierzchnie boxa.
Zobaczymy.

A tutaj kolejne macro shoty :)

798341.JPG

798331.JPG

798322.JPG

Ganja Man

Member
fiszu Zajebiste makro robi ten twój aparat z reki robisz czy ze statywu ??
a co do euforii to moze ci wyjdzie jescze jedno ziarno :)
pzdr

Fish131

Active member
Ta fota 2 strony (chyba 2 :p) wczesniej byla robiona z reki a te powyzej ze statywu. Zapewne uzyskam o wiele lepsze zdjecia jak odkryje wszystkie funkcje tego aparatu. Te foty byly robione na trybie automatycznym, zaloze sie ze na manualu lepsze foty wyjda, bo dostroje wszystko tak jak mi sie podoba a nie tak ja aparat uwaza zeby bylo. No ale to tylko kwestia czasu kiedy go opanuje :).
Postepami bede informowac heh.
Pozdr.

Aha co do Euforii to na bank juz nie wyjdzie. Bo wychylila sie na 1mm nad ziemie i stanela oraz zbrazowialo to co wystawila. Czyli musiala zgnic... Pewnie to to nasiono ktore najpozniej wykielkowalo, musialo byc slabe. No coz, zdarza sie. Ale dam rade heh.

EDIT:

Patrzcie co mi mama przyniosla :D , szkoda ze nie ona za to placila haha. Ciekawe pakowanie.

Last edited:
G

Guest

Witam. Po deszczach za duzo nie urosly :badday: . Nie maja porownania do waszych krzakow (wilk, pes, slaw inni...) no ale cieszy oko hehe. Musze wykosic wokol krzaki bo walcza z nimi o slonce :bashhead: .

CastlevaniaMix

Shamany

EarlyMisty x Hollands Hope
Na obu fotkach jedna roslina tej odmiany. Nie wiem czemu ale lodyge ma fioletowa. Wsumie stozek wzrostu to samo - fioletowy tak jak wczesna wiosna. Tylko jednej sie tak zrobilo. reszta z tego strainu normalna. Czyzby zimno, moze ma takie tendecje albo cos jej brakuje? Co sadzicie?

Pozdrawiam :wave:

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
ja myślę że ma tendencje takie , bo u mnie większa część emxhh była fioletowa na końcu , w niektórych i łodygi

jaca30z

Member
elO!

dziś byłem na spocie i poza moją roślinką spotkałem spieprzającego dzika :p

coś im chyba dolega...co to może być??

G

Guest

@jaca wszysko jest ok , nie mozna przejmowac sie jednym zoltym listkiem :) duzo ostatnio podalo wiec ph moglo podskoczyc, lub lekki niedobor np: zelaza .daj jej cos jesc ;) Patrz co sie dzieje u mnie...rok wczesnie mialem tak samo wyszly z tego :)

zdj z 10.07.2007

Edit:

Pisemny raport ze spota nr 1, wszystkie szesc dziewczynek dostalo "amu" :) w postaci biohumus plus Ekolist Standard w wersji 1 nakretka na 1 L wody wg. porady sLAW77 :wave: , Zobaczymy efekty za jakis czas.
PS: w koncu cos pogoda powoli zaczyna byc lepsza , nie moge sie doczekac jak dostana dobra porcje sloneczka :) Niech Wam wszystkim ladnie rosnie! Bless!

Last edited:

bamse

Member
hatric, u emhh sie czesto spotykalem z iletowymi lodygam/czesciowtm nalotem. Nie zajalem sie tym zabardzo, ale raczej foletowe lodygi powrozą pupurowe kwaitostany. Jest pewne ze niema to nic wspolnego z jedzeniem. W emhhf2 zdecydowana wiekszosc miewa takie zabarwienie, w efekcie dajac przewaznie ciemne kwaty, ewentnualnie'sredniawki, nie majace raczej zabardzo nic z zielonego, ni purpuru. Wysle ze w f3 bedzie zdcydowana przewaga takowych. To z tch szeregowych raczej tez najlepsze koncowo, Ale zdazaja sie wspaniale wyjatki;) Musze jednak powiedziec ze z tak intensywnym zabarwieniem na praktyczne calosci lodyg9 fot.ost. sie nie spitkalem. Ale roslina wyglada w pozadku, wiec naazie zadnych glupich pomyslow nie wspominajac o jakichs mineralkach.

Ma tendencje taka raczej, bo co roku jest zoraz mniejszy procent, calkowicie zielonych krziatow,i wlasnie niektore z nich maja cos fajnego.
Ogolnie powinno teraz powychodzic z polowa mieszanek, a reszta to ciemne calkiem, no i oby te kilka zielonych calkiem, ktore ogolnie jest chujowe, ogorkowe, ale bywal wlasnie ten wyjatek, a to bylo cos.
W niektorych paczkach byly oddzielnie pakowane emhh i worki byly podpisane EMHH ciemne oraz jasne. JAsne to jasne zapyale a ciemne to ciemne, Meszczak byl nijaki, mieszanka, jak zrezta wszystkie poobnie. Mam nadziej ze ktos tam poobserwuje jak ciemne i jasne, jak tam to wyjdzie.. Ja jakos w tym roku dalem odpoczac tym nasionkom.

alijah, jasne z e wychodza z tego, bo to 'tylko przenawozenie, mm nadzije ze czyms niebezsensownym. U mnie niektore tez pokazuja nadmiar azotu, ale pierdolic to, tylle deszczu niespodziewanego, to rozprowadza wydzieliny z kompostu intensywnie

acha, i dolegliwosc plantow jaca30z niema bezposredniego powiazania z tymi co sie prezentuje u icebie, alijah.

pzdr

pzdr

Last edited:

nol

Member
Ciekawie zaczyna się robić w ogródkach, pogoda sprzyja:)

jedna z całej drużyny piłkarskiej ww;)

a tutaj jakieś mixy

a tu od lewej ww ducksfoot ruderalis indica

Powodzenia wszystkim :wave:

Last edited:
G

Guest

Ej ja pierdyka niezla miejscowa
nie bojisz sie ze tam ktos wpadnie ????????????? :yoinks: :eek:
ja mam podobna tylko ze o polowe mniejsza
ale to sa monstery troche te twoje ,ja bym mnial nasrane jak by mi cos takiego wyroslo :headbange

:respect::smoweed::respect:

G

Guest

hehe, cholernie się boje. Ale z drugiej strony żeby na nią wejść trzeba się nieźle namęczyć, jest na tyle otoczona krzakami że zwykli śmiertelnicy jej nie widzą :p Oczywiście jest jakieś ryzyko wpadki, ale jeśli wpadnę to tylko przez to że czasem hałasuje pryskając rośliny.

Last edited:

Burek

Member
pieknie zielono tu. u mnie hujnia z pogoda no ale ma być ocieplenie znaczne od soboty więc bedzie ok.

był ktoś może na
? hehe czempion znowu zrobił bajzel na forum taki ze nie idzie sie połapać :bashhead:

-=VipGrower=-

New member
Siemanko wszystkim oto mala relacja z porannej wycieczki na najblizej polozonego spota :D

Tu mamy dwa male meskie LR#2 x White Rhino

A tu kolejnych kilka fotek plantow

A na koniec dzisiejsze male zakupy w drodze powrotnej ze spota :D

G

Guest

zobaczcie jaki mi pryszcz wyrosl hehehe i zakwitl. moze 0,1g bedzie haha
chyba mniejszego nie bylo i nie ma
co powiecie na to?

selasie

ganja
ICMag Donor
Siema!!

miejsce#4

Niestety nie wiem gdzie mam kartke z rozpiska co tu jest ,a szkoda bo trzy sztuki juz ladnie kwitna maja tak ok 1-1,5m i nie wiem co to jest ,z tego co pamietam to napewno 5x Purple Medicine ,1xPassion#1femi ,1GFxMfemi ,DF ktorego nie da sie nie rozpoznac,jeszcze jedna jest na bank femi i chyba jeszcze sa jakies z pestek @P.. Razem bylo 15szt ,jest 14 bo jeden facet zostal wyciety.. najwieksze troche ponaginalem co dalo wiecej slonca innym..
wyglada to tak: