What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

heyka heyka wszystkim
... kurde troche szkoda ze mi te sarny outa wpierdzielily ;( jak patrze na wasze ogrody ... super wam sie zieleni.. a juz paki sie pojawiaja.. oby do jesieni.
to ja tez pokoloruje..
tu startuje mix HC na aerofarmie:

a tu dochodza santamaria i shaman, zaczynaja kwitnac cinny,nevH, passion i jeden HC mix

bogusik2

Member
A.oto.i.moj.pierwszy.Cips.na.ktorym.w.dniu.777.zlozyl.autoraf.Darek.Kozakiewicz:D

Poźniej.połamali.mi.reke.w.szpitalu.i.mam.teraz.ips.do.lokcia:D...(ŁYSO.niedowiarki?)
Widac.ips.<jak.na.dloni>:D/

Swierzo.uciete.kloniki.CF(nie.mam.literki.Crapefruit.anyway)..i.starsze.C99,Saman,Maroc.
Dalej.Femi.na.oknie.w.krazkac.torf.i.MarocxCF+Durban.Poison.w.donicy(fem)

Cciale.tez.sprobować.patentu.z.donicami.na.,out...

Takze.poszly.2.Samany.i.5.Maroców(fem).zaraz.po.fimie.w.donicy.na.dworek:D
Ale.cyba,.zabilem.je.dolomitem:D...za.szczodra.reka:D...pzdr

L&M

Member
nie no masakra panowie, recpect dla was wszystkich, selasje - piękne rośliny!! u mnie w koncu nic nie wyszło ale tak bywa, powodzenia!

@bogusik - fajną masz kuchnie :laughing:

Last edited:
C

Ca2

B2: trzymają Ci się klony Maroc? U mnie nie dość, że ukorzenić się nie chciały to jeszcze nexerowi wyszło z klona może 1g palenia.

-=VipGrower=-

New member
Tez mialem problem z ukorzenieniem klonow Maroca jednak problem rozwiazal sie po zakupie
Gel Clonex cena 7,50 € dostepny na growshopalien od czasu jego zakupu nie mialem najmniejszych problemow z ukorzenianiem wiec polecam :) PoZdRo :rasta:

bogusik2

Member
Panowie.nie.wiedzialem.ze.taka.zaje**.kucnie.mam:D
Maroc.wylada.tak.jakby.mial.sie.ukorzenic.lowa.w.dol... :bashhead:
Ukorzeniacz.Aqua.B.-.taki.jak.wiekszosc.stosuje...
Musze.kupic.ten.lepszy.next.time./

A.to.fotka.karła,ktoreqo.sadzilem.razem.z.Crossami.na.nasiona.LR#2:D
Posadzilem.do.80q.sloiczka.po.koncentracie...
Teraz.siedzi.w.pollitrowym.kubku.po.smietance.i.calkiemzacnie.sie.rozrasta:)
Mozecie.zobaczyc.o.na.blacie.w.kucni.na.wczesniejszyc.fotkac.pzdr

G

Guest

Bogusik dobre piwo pijesz :wave: Debowe to moje ulubione

Chlopaki a ja mam do was pytanie. Czy jezeli roslina mi zkarlowaciala ( jeden meski v x rs ) to czy odbije sie to na dalszym pokoleniu ? Chce nim zapylic normalne rosliny (nie zkarlowaciale). Pozdrawiam

Last edited:

dizel

Member
witam ponownie :D dla zainteresowanych projekt trwa nadal

bamse, selasie, bogusik2, urban i reszta, zieleni sie az milo :D

bogus gangsta :D wszystkie LR#2 okazaly sie byc zenskie

Last edited:
G

Guest

A ja wlasnie wrocilem zawiedzony ze spota :| Ide na spota a tam na polance 50m od spota leza dwa rowery :/ moze byc lipa ;/ narazie sie wycofalem z tamtad bo to moga byc grzybiaze za jakos godzinke pojde jeszcze raz ;/

Rezerwa

New member
Witam wszystkich. Piekne macie te roslinki. Ja zakupilem niedawno indoor mixa i wyszlo mi tylko 6 roslinek:(( ale bedzie chyba dobrze=] Pozdro

bogusik2

Member
I-I9tric.piwko.przemiennie.debowe.i.stron.:D
Zauwazylem.ze.te.piwka.pija.tylko.I-Iajtkojowcy:D(po.8.ujebka.niesamowita...K+++)
U.siebie.zauwazylem.ze.karly,ktore.przez.stres.skarlowacialy.w.enac.nadal.maja.poprawny.zapis...
Mysle.ze.roslinki.wyjda.normalne:)
Dizel.kominiara.dlateo.ze.kiedys.juz.sie.przejecalem.na.<moderowaniu>fotek
(Dzieki.Rystal.ze.wtedy,zwrociles.mi.na.to.uwae.;*)
Teraz.wole.po.prostu.sie.solidnie.zabezpieczyc:D/...zawsze.mendy.mozna.zlapac;pzdr
E:skoro.juz.cos.pisze.to.i.podkoloruje;p
Sesja.grapefruita.i.C99.z.Zobroweczka.i.nieszczesne.kloniki.Maroca...

Urban.sliczna.fotka....bede.mial.sporo.teo.crossika.u.siebie:D/.juz/sie/na.nieo.ciesze.pzdr

Last edited:

urban

Active member
Mozesz spokojnie zapylac skarłowaciała rosliną ktora skarłowaciała przez warunki w jakich sie znajduje - ale jesli jest to bubel genetyczny to niebedzie on najlepszym ojcem.
Bio dobrze ze zyjesz , chcialem sie z toba ugadac a na starym koncie zablokowane wysylanie pmow i jak tu sie z toba skontaktowac hehe

B3/N7 x Erd/PurT
7249B3N7_x_erdpurt.jpg

Last edited:

Tonny

Member
a mi rosną Lr'y od bogusika, (dzieki bardzo,)

dobrze nie widac ale to samiczka :))

tez samiczka

samiczka:p

a to jedna z najładniejszych, licze na samiczkę,

2 w jednej doniczce tez piękne, jak bedzie chłopczyk i dziewczynka to zapyle

yyy

yyy

parę dni temu bylem na spocie i trochę się zawiodłem bo mało co urosły ale teraz ziemia jest mokra słońce bombarduje krzaki wiec spodziewam się że wystrzelą przed rozpoczęciem kwitnienia

Tonny

Member
moze i biała ale mam ogromny sad, kilka ha w ogrodzeniu z duzym psem wiec co moje to moje :)
pozatym w trawie jest,

Latest posts

Latest posts