What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

tak w skrocie..
jesli chodzi o fr.pl, fakt nie przechowuja danych ani nawet maili ze zwykla korespondencja. problem polega na tym ze i co z tego ze nie maja jak logowanie nie jest zabezpieczone i wszystkie dane,wejscia wyjscia sa na serwerach z ktorych nasi panowie moga wszysciutko wyciagnac w kilka minut czy godzin, na tej podstawie moga wystapic juz o nakaz.(raczej nikt z tego nie kozysta w tak blachych sprawach jak kilka krzakow na balkonie).
moi drodzy W INTERNECIE NIE JESTESMY ANONIMOWY!!!! nawet jesli bedziesz pisal tylko z caffejek i to roznych.. w kazdej chwili za pomoca prostych programow i wiedzy jaka zdobedziesz na wlasciwych forach w tydzien mozesz kazdego z nas namierzyc.. tylko po co?
Jesli ktos sie w koncu zabierze za handel nasionami konopii, to z pewnoscia nie bedzie to jakas akcja zapoczatkowana roslinka w domu, tylko polityczne przepychanki.. a tu mozemy niestety,co ja pisze niestety... to jakis senny koszmar,....sie tego spodziewac. Moze to bedzie ostatni gwozdz do trumny LPR, przedsmiertna konwulsja... choc blizej im do wojenek z fioletowymi kosmitami.
Zastanawia mnie jedno, dlaczego wogole nie trzasnol(poszkodowany) im drzwiami w pysk!!! gliniarz to gliniaz, moze duzo ale nie wszystko! bez nakazu nie moga nawet furtki otworzyc od ogrodzenia..a celem wyjasnienia, moga co najwyzej cie grzecznie poprosic o udanie sie w celu zlozenia zeznan na komisariat, potem maja cie odwiezc do domu.
dawne czasy minely, i jesli nawet piesek nie pamieta to gwarantuje ze juz dzielnicowy ma tego swiadomosc..
a juz grzebanie w rzeczach?!i sugerowanie przestepczej dzialalnosci?! no sorry ale takiego mundurowego moglbys juz niezle uwalic w jego wlasnym kupsku.

ale skoro juz na forum ogrodu to koloruje choc nie wiele ale soczyste skapane w porannym sloncu...;)

@HC - coz to moze byc??
pozdr4all

G

Guest

@divinorum tego Cinn i NH jak podrosną dajesz IN? :nono: :) Czy zostaja max do konca na zewnatrz? A HotSecret coz to? :redface:

G

Guest

@alijah nie wiem,narazie mam boxa nie dokonca zlozonego ale bez bebechow a ze priorytetem stalo sie ONA...

wiec nie wiem czy nie skonczy sie na poddaniu sie woli boga slonca. z drugiej strony wlasnie stoczylem domowa batalje ;>wiecie co mam na mysli.. i chyba jestem na spalonej pozycji... ze ja??warjat?ze sie zabije? hmmm..
serio to nie wiem gdzie skoncza?moze nawet u sasiada w boxie...

aa co do HotSecret to juz tylko master HC wie co to moze byc... jak dla mnie to puki co jedynie HotSecret ;)

Last edited:

Wilk

Member
Siema
@divi, fajny masz sprzęcik :yoinks: Jaką ma pojemność ? :D
Jestem już tak zmęczony że wrzucam narazie tylko część fotek z 2 spotów. Jutro jak się przebudze to skończe.
Wczoraj brat był oblukać jak sobie radzą nasze panienki i panowie :D

Spot#1

SSxSS

WRxA

WW

No name

Spot#2
Cyknął tą fotke i baterie mu padły. Dobrze że ta miejscówka była na końcu jego wyprawy :smile:
Wcześniej usunęlismy z tego spota 3 najdorodniejsze krzaki które okazały się menolami, prawdopodobnie zostały juz same panny :d

Dobra zmykam spać bo już patrze na jedno oko :wink: Jutro wrzuce reszte.

Pozdro wilk

G

Guest

@wilk - no fajny fajny ale jeszcze nie moj, mam ze dwa dni na podjecie decyzji a to okazja. 400cm3 ale za to niemal niesmigany,zyletka bo facet prawie nia nie jezdzi,nawet widac po warstwie kurzy ;) wiekszych sie boje a powyzej 900cm2 wogole nie wsiadam bo mnie przerazaja moca hehe
PS: pieknie wam rosnie to wszystko, kolorki sa na maxa soczyste..
@skifopogromca to arjans ultra??

Last edited:
G

Guest

Co do fr, to nie byłbym tego taki pewien. Koleś jeszcze w kilka miesięcy po zakupie dostawał jakieś ulotki, gazetkę itp.
Zresztą bilingi, logi z serwerów gg, poczty itp.
No i hostowanie zdjęć na zewnętrznych serwerach typu imageshack może być gwoździem do trumny.

G

Guest

@Wilk robiles jakies otworki na dnie wiaderek do odprowadzania nadmiaru wody? po drugie trosze sie rzucaja w oczy te biale wiadra :spank: ale jak masz w miare bezpiecznego spota to git :)

@divinorum ladny "bzyczek" nie zastanawiaj sie sezon moto otwarty heh :) Ja po wypadku sprzed 4 lat juz nie wsiadam na motor, przyjaciel okazal sie byc zbyt brawurowy i na zakrecie niestety nas podcielo i efektem bylo u mnie stluczenie kosci srodstopia co odczuwam do dzis plus mega blizna na nodze na cale zycie no ale...nie zebym Cie zniechcecal do zakupu lecz apeluje o ostroznosc, mam w rodzinie zawodowego strazaka i wiem z opowiesci jak koncza sie wypadki na scigaczach heh, dobra tyle tego negatywnego spojrzenia na swiat czas odpalic bonio i zaczac dzien, a zeby nie bylo duzego OFF`a to cyk.

HP: zdjecie z wczoraj.

Pozdrawiam Serdecznie!

Wilk

Member
@divi,dla mnie 400 cm3 też by w zupełności wystarczyło. Tak jak mówisz bałbym się za dużej mocy. Jeśli masz okazje to bierz go :wave:
@alijah, mysle że są w mire bezpieczne. Na niektóre spoty trzeba się prawie czołgać żeby się dostać :smile: A z zewnątrz wogóle nie widać żadych wiader :wave: Wszystkie wiadra mają pod spodem otwory. Bez tego to ani rusz na dłuższą mete.
cd.

Spot#3
Tutaj już pozostały same kobitki :D

Fajna sativka pochodząca z pestki wydłubanej z palenia od dila. Kocham sativki :rasta: , mam nadzieje że dojdzie :smoke:

Spot#4
Na tej miejscówie zostało 10 panien oraz 1 przyszły tatuś :D

NL
Jak tak dalej będzie kwitł to jeszcze w sierpniu żniwa :D

KOM x NL
Przyszły tatuś :D Na dniach zacznie pylić

pozdro wilk
:wave: :joint:

Last edited:
C

Ca2

retbatler ciekawe od czego te rośliny się tak marszczą. Znajomy pośród kilku bardzo dorodnych ma P#1 podobnie zjebanego jak twój...ja mam dwie WRxA pogniecione w ten sposób...czemu one takie niedojebane?

franzPL

Member
Na spotach nie byłem bo w sumie pogoda nie wymaga mojej interwencji na przemian pada i jest sloneczko wec jest git :) to co mam na bakonie mozecie zobaczy ponizej fotki z 10.lipca.2007

2szt top44 oczywiscie klony

Arjans klon

salvia z parapeciku :)

top44 klon w tym tygogniu bedzie przesadzony bo jak narazie jest w 3l donicy mix coco z ziemia

Top44 oraz arjans oczywiscie klony

Jedyne roslinki regular wieksze top444 mniejsze TwilightXBB siedza sobie w coco

WW by bogusik oczywiscie klon

zapodaje rowniez jedyna fotke z ostatniej wizyty na spotach (5 lipiec) siadla mi bateria w aparacie roslinki maja sie dobrze wysokosc 100-140cm meskie wyrwane :) powinno byc dobrze

G

Guest

@weedsmoker eeee... mi pokazaly preflowery w kilka dni od przelaczenia na 12 NL z fr.. a potem juz tylko puchly i puhly i puchly... a zapach...ehhh...slodycz choc lekko kwaskowa ;)
@wilk - no no wiem, przecinaki sa faktycznie grozne, i nie dla tego ze moc czy cos tylko ze az sie prosza zeby je docisnac..teoretycznie w polsce jest kilka tras na ktorych w miare bezpiecznie mozna poszalec, na reszcie az strach sie rozbujac (notoryczne zakrety z pochyleniem zewnetrznym i ten piach...dziury eee..
kurde no serio mam problema, bo zona mnie wystawi za drzwi jak go kupie,i ma sporo racji jestem osoba ktora raczej nie powinna miec scigacza, nawet 400, raczej cos masywnego i ciezkiego jak vulcan 1500 , ale ja kocham tylko te rakiety :D
jak sie dzis nie zdecyduje to mozna go brac, jest idealny a za 6800pln to serio okazja,jak ktos chetny to na pm podam namiar gdyby co... ja to powinienem ta kase wlozyc w cos zupelnie innego ale nie potrafie opierac sie impulsom :D

LDV

Active member
Próbował już ktoś kiedyś NL na outdoorze? Jestem troche zaskoczony kiedys ludzie narzekali ze NL jest podatny na pleśnienie, że długo dochodzi i ciężko ściąć dojrzały plon, a teraz początek lipca a tutaj już włoski widać...

To jak to w końcu jest?

@divinorum
krzywde zrobisz sobie na kazdym motorze bez roznicy czy bedzie to 600 czy 400 bo jeśli się wywrócisz to prawdopodobnie na zakręcie przez brak umiejętności ewentualnie przez złe warunki ale czesto sie nie szaleje na drodze ktora sie przynajmniej raz nie jechalo wczesniej.
Ja bym wziol na twoim miejscu 600 ale nie R6 tylko jakiegoś fazera...

pozdro

urban

Active member
Leo Nl Nl'owi nierowny.
Pamietaj ze jest kilka roznych nl'ow ktore roznia sie lineage.
Ten ktory ma wilk to NL od P ktorego rodzice byli uprawiani pod słoncem , z tego co pamietam to P miał go od pewnego dobrego duszka ktorego to ludziska z OG napewno pamietaja.
Pamietam ze własnie ten Nl był kupiony na weedgrower chyba.Ale czy był to Nl2 , nl5 czy nl9(ktory np niema nic wspolnego z 'prawdziwym' nl hehe) to niewiem.
Najlepiej niech sie plantator wypowie czy pamieta hehe.
LDV pamietam jak kiedys tez mowili ze skunkowi w Pl brakuje 2 tyg , a teraz dochodzi bez wiekszych problemow.
Wiec trzeba sobie zadac pytanie ile wspolnego miały tamte rosliny z tymi ktore sa teraz dostepne ;)

Fish131

Active member
Soczewki macro sa juz w moim posiadaniu.
Tutaj taka fotka LR robiona z reki, pozniej pobawie sie ze statywem :)

7983macro.JPG

g1enek

Member
ladnie rozkrzewione Ca2. Ja to nie wiem swoje popodcinalem i leca do gory nadal, troszke tylko bardziej sie zaczal rozgaleziac :)

Tez mam NL ktore juz rowniez zaczely kwitnac ;>

Latest posts

Latest posts