What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

buSka

Member
Dawno tu nie pisalem ale widze ze jest w tym roku MASAKRYCZNIE ZIELONO !!!!!!! =]] zajebiscie dajecie tak dalej chlopaki, chcialbym miec takiego outa jak pare osob tutaj!! =]] Mi rosnie narazie powoli, ale JH powinien zaczac niedlugo puchnac i na sierpien mysle o zniwach =]] oprocz JH mam jeszcze w boxie blubbleberry (znowu, zabija mnie te indyjki =]]) i bagseeda, wrzucilem je od razu na 12/12 i okazalo sie ze obydwie sa pannami =]]] a teraz pare fotek Jack'a =]]

PEACE!!!

urban

Active member
Blubonic x [True Blueberry x White Russian]

7249blubonic_x_tb_x_wr1.jpg

UNILITE

Member
low ryder okrutnie plesnieje...
fotki jak jeszcze nie byl mocno nabity plesn tylko w kilku miejscach bobkach, odrazu ja odcielem
poszedlem po tygodniu a tam wiekszosc topow nadplesniala troche uratowalem, ale jak bym wpadl tydzien pozniej to juz chyba by ich nie bylo, wiec uwazajcie jak macie kwitnace lr
21235Imgp0168-med.jpg

21235Imgp0162-med.jpg

D

DepczacyRobaki

Witam!Moj 1szy testowy IN prawie ukonczony.Jak myslicie gotowa juz?Bo tak na moje amatorskie oko to jeszcze jeden dzien swiatelka, pozniej troszke ciemnosci co by sie zywica jeszcze oblala i pod kose.Mile widziane podpowiedzi.
Zdjecia bobkow

POZDRO!

ss_argus

Member
ogrodnik - czy ty i twój plancik pochodzicie z równoległego świata przyszłości :rasta: , bo ja sobie żyję teraz w 2007 r. ?

Ps. Po tej dacie na twoich fotkach, złapałem jazdę jak z powieści SF P.K.Dicka - hehe

Depczacy Robaki ja mysle ze jeszcze z tydzien swiatełka i z 3 dni nocy i moze isc pod nóz :D
ss_argus hee sory mam pojebana date w aparacie :D :pP
pozdro

bogusik2

Member
Ładnie.kolorujecie.Panowie:D
I-Immm...ciekawe.co.by.powiedzialy.psy.przy.wjeździe.w.tej.konkretnej.cwili:D
Ja.sie.czasem.zastanawiam.czy.juz.jestem.na.spocie.czy.jeszcze.nie.wyszedlem.z.domu:D
Calosc.wieczorem.wzuce;)

-=VipGrower=-

New member
Widze ze tlusto bogusik cisniesz :D fajne foty Pozdro :D

PS.bogusik napisz na gg bo mi liste wje... zniknela rozplynela sie przeminela z wiatrem :D

selasie

ganja
ICMag Donor
@DepczacyRobaki tak jak Ogrodnik-Pl mysle ze jeszcze z tydzien to powinieneś mu spokojnie dac..

Ogrodnik-PL16 ,Mr.Bongowsky fajne LR wam wyszly..
Ja ma tez troche Lr ale wszystkie pozapylalem..

zapylony balkonowy LR i pestki zebrane juz z niego..
12831STH70263-med.JPG
12831STH70260-med.JPG

Ganja Man

Member
Siema Panowie fajnie wam rosnie ja tez sie pochwale bo wreszcie aparacik sobie kupiłem :jump: :jump: :jump:
Weg 13 dzien

A tutaj kiełki lowrydera dzisiaj sadze

Co o tym sądzicie nie są małe jak na 13 dzien ??
pzdr

bogusik2

Member
Dzieki.Panowie.:D
Kucnia.wyjatkowo.posprzatana.przed.klonowaniem.:)
Do.osob.ktore.ciale.wmawiaja.mi.mitomanie.i.usprawiedliwianie.rzeczywistosci.fikcja:
Na.prawde.sie.polamalem.i.na.prawde.łamali.mi.to.jeszcze.raz.
Nie.dalem.wczesniej.rady.klonowac.BA.tym.bardziej.zapakowac.klonow.
E:Urban.dobrze.kombinujesz:D..kazda.strona.wita.nas.czyms.milym.;).
E2:FisI-I.fajna.parka.;).Odpisz.cos.na.PW..specjalnie.4.u.Durbaniki :rasta:

E3:(łojezu.ile.tyc.editów:D)..Dzieki.SI-Iaman. :headbange pewnie.teraz.juz.czesciej.bede.cos.wzucal.;).pzdr

Last edited:

Fish131

Active member
Wszystkie nasiona LR#2 wykielkowaly. Hehe mialem wrzucac je bezposrednio do ziemi ale ze nie mialem ziemi w domu a chcialem je kielkowac jak najszybciej to dalem je na wate. I prawde mowic nie zaluje bo patrzcie jakiemu dziwakowi moglem zrobic fote :D. Wiem ze 2 rosliny z 1 nasiona to nie zadna nowosc ale nie widzialem jeszcze foty nasiona z 2 kielkami heh.

Tutaj wszystkie- na max po lewej to wlasnie wyzej opisane nasionko :)

A tutaj zblizenie:

I jeszcze na czarnym tle dla kontrastu :D :

7983lr2double_1.JPG

Zaraz calosc laduje do ziemi.

Pozdr,
Fish