What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Rusko

New member
kurwa byłem na miejscówie patrze a tam kurwa nic nie ma zajebali mi wszystkie krzaki fem ;( a miały juz prawie 2m ;(

to ostatnie zdjecie jakie zrobiłem dwa tygodnie temu:(

Plantator

Well-known member
Veteran
siema , tak , dostałem tego nla od kobaia (dzięki wielkie) , on go kupił z weedfarmer.com , a które f to już jest to niech najlepiej on powie , bo ja nie wiem. wiem tyle, że jest wczesny jak na nl , miałem w pełni czarne wykruszające się z topów nasionka (kto miał ten wie:]), i wielkie krzaki. Jaki nl to jest to też nie wiem , ale napewno jest to mocna indica , grube liście itd Po kulce finger hashu droga do kanapy wydawała sie okropnie długa:] totalny stone
powinny wam dojść , bo pogoda super jest

kilka fotek z zeszłego roku:
tak wyglądały na starym oborniku w dobrej ziemi

tak w lesie na trochę kwaśnej glebie

tu widać sionko i datę

tutaj dalej na lepszym spocie

tu łodyga tego samego planta , pod koniec była 2 x taka , ścinałem siekierą

tu druga fotka z lasu

a tu fotka małej części sionek co poszła do ludzi

popieram , jebać złodziei , mi rok temu zajebali połowę krzaków i musiałem ciść resztę niedojrzałych , trzymaj sie rusko , lr da jeszcze radę spokojnie

Last edited:

g1enek

Member
Rusko.

Jedyna opcja kupuj low'ki ew. indoor Cie moze ratowac.

Do wszystkich zlodzieji krzakow ; serdeczne chuj wam w dupe

C

Ca2

g1enek said:
Do wszystkich zlodzieji krzakow ; serdeczne chuj wam w dupe
I tak żaden tego nie przeczyta :spank: :rasta:

Moje rośliny nie są rozkrzewione...poprostu gęsto sadzne.
Nadal czekam za kilkoma roślinami, z których robiłem klony bo tylko one nie pokazały płci choć w boxie mam już klona żeńskiego (ale nie wiem z której rośliny pobierałem).
Jeżeli rośliny po FIMie są female to nie ma bata...HC zrobił nasiona feminizowane :rasta: :jump: :joint: Żeńskie już pokazują pre a jajec nigdzie nie widać :jump:

weedsmoker

Active member
Ca2 said:
Jeżeli rośliny po FIMie są female to nie ma bata...HC zrobił nasiona feminizowane :rasta: :jump: :joint: Żeńskie już pokazują pre a jajec nigdzie nie widać :jump:
myslalem ze tylko brederzy z seedbanow produkuja nasiona femi

LDV

Active member
Spoko w takim razie. Myślałem że jest to NL od femaleseeds.
Jeśli to jest to od pana K (a suma-sumarum od pana P) to ja mam jeszcze troche NL x ??
W przyszłym roku spróbuje...

Pozdro

PS: Pojebani są Ci złodzieje i policja (bo ci drudzy tez powijają krzaki), zajebią krzaki z których huja będą mieć. Teraz sie wkurwiacie a odpukać jak będą się ofiary zlodziejstwa czuly jak im zajebia krzaki jesienią...

G

Guest

mi tam jeszcze sporo nasion zostalo a najwiecej NL ktory juz pokazal kwiatki
czy beda dobre na przyszly rok ?
pare lat temu zostawilem nasina na next out i zadne potem nie wzeszlo :badday:
11398P1140157.JPG

AVE lepper :rasta:

capta

Member
@Rusko współczuje, u mnie tegoroczny out tez zakonczony przed czasem, najbardziej mnie boli, tyle pracy wlozonej, a pieknie rosły,
ratuje sie jeszcze i kielkuje pestki DP,

pozdrawiam :)

Somelier

Active member
Siema Panowie hehe. W niedzele sciolem Lr troche za wczesnie ale nie mialem co palic i plesc zaczeła sie robic przez ta pogode to co mi tam i tak mu duzo nie brakowało...

Wczesniej go delikatnie zapylilem wyszlo kilka pestek nie cale dwadziescia ale chyba do konca niedojrzałe co myslicie o nich ??

Nawet jak nie dojrzale to nic hehe mam jeszcze jednego Lr prawie całego zapylonego jeszcze ze dwa tygodnie i deda dojrzałe pewnie.
Narta :wave:

G

Guest

@retbatler - ja mialem chyba 20sztuk P#1 fem i wszystkie ktore wzeszly a wzeszlo niewiele byly zmutowane w rozny sposob ale z zasadzy same sie rozdwajaly albo mialy dziwne pozrastane lub zdublowane liscie.. jutro wrzuce foty ostatniej ktora wlasnie dochodzi, jest ciekawa bo na kazdym poziomie zamiast dwuch lisci i dwuch odnog ma po trzy, z topami jest tak samo wiec w tym przypadku powiedzialbym 50%stuffu gratis ;)
choc duze to to nie uroslo. ogolnie do DP sie po tym zrazilem i juz u nich nie zamawiam.
ps: z shamanem od nich tez mialem te same akcje chociaz nie w takim natezeniu

@somelier - wygladaja ok, mi sie lr ostatnio tez zapylily ale pestki wyszly jasniutko bezowe niby nie dojrzale ale 3-4 na 10 kielkowaly i rosly, choc nie jak lr. w jakims 2tyg zycia ostro je potraktowalem mixemfitihormonow tak z 20krotna zalecana dawka i przez to chyba takie wyszly a wyszly jakies zupelnie przedziwne, wygladaly jak male zielone piramidki.. gdzies jest na "ogrodzie" dokumentacja foto.

Last edited:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Ja pierdole............... przepraszam ale co tu sie stalo, bardzo mi przeszkadza nowy interfejs <jezeli moge to tak nazwac>

A co w ogrodzie rosnie to widac na fotkach:

Plus pare fotek z TRIM party na ktore zostalem zaproszony

Ps: Do zoba za jakis czas !! <hOlidaY>

Ps: czy moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie stalo z ICMAGiem !

Somelier

Active member
Divinorum dzieki za opinie. Jesli chodzi o nasiona z DP to słyszałem ruzne opinie o nich ale Ja jak na razie nic złego powiedzieć nie moge bo jestem zadowolony hehe zapalimy na jesieni.
Skunk#11 feminizowany

zdjiecie z pierwszego lipca.
peace.

G

gelowas

CZY MA KTORYS Z PANOW JAKIES DOSW ZWIAZANE Z NOCLEGIEM W HOLANDII, GDZIE NAJTANIEJ? :D
--->PM

G

Guest

w ogrodzie nie miesci mi sie ;)

pozdr4all
PS:GreenDream - to zes pojechal :)

Last edited:
G

Guest

GD@ naprawde ładny widok mógłby być to mój stolik taki obładowany
P.S.Pozbęde się żarówek sodowych ---->PM

kempamc

Member
takie szybkie pytanko
czy jest ktos z okolic Strzelc Krajeńskich albo Gorzowa Wlkp. ?? jade w tamte tereny nad jeziorko i mozna by cos skminic :) pisac na prv czekam do wieczora jutro wybywam....

co do tegorocznego oouta bardzo pozno zaczne bo dopiero bd wysadzal sionka ciekawy jestem czy cos mi dojdzie..
bedzie durban poison , grapefruit , i cos jeszcze jeszcze nie wiem... czekam na przesylki zyczliwych forumowiczów:)
jak mysliicie jest szansa na dojscie?? byle bylo troszke palonka nie pale duzo z 10-15g na miesiac.. prosze o opinie

G

Guest

@kempamc wiesz zaczac "przygode" bo tak to nazywam, to jeszcze nie tak tragicznie pozno no ale musisz liczyc sie z malym plonem, cos zawsze bedzie :rasta: Jeszcze smialo mozesz wyskoczyc z LR#... pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
:joint: