G
Guest
Ojj cos male te lr
wszystkie wiaderka mają pod spodem dziurki, czemu ma być lipa z tą solą ? Chciałem właśnie wysypać na około wiader tą sól.Rystal said:- moze daj podkladke z gumolitu pod wiaderko i zrob fose z soli naokolo ,chyba ze masz w wiadrach dziurki pod spodem to lipa
nie próbowałem tego jeszcze, ale sprawdzić nie zaszkodzi.weedsmoker said:@Wilk moze sprobuj uzyc drutu miedzianego na slimaki http://www.rollitup.org/view.php?pg...=article&id=215
większość wiader jest 10L, jest także pare 15-stek i 20. W sumie plan jest taki żeby trzymać je tak do końca bez przesadzania. Sam jestem bardzo zaskoczony że tak dobrze sobie rosną w tych wiaderkachalijah said:@Wilk ile litrowe sa te wiaderka?? I Czy bedziesz w nich trzymal planty do konca?? Pytam poniewaz wczoraj przesadzialem cinn i hashplnt z bardzo bez slonecznej miejscowki wlasnie w wiaderka 10 L podzirkowane dosc obficie od spodu, jestem pewnien ze beda miec lepsze o niebo warunki nic mialy wczesniej.
LDV said:Ludzie pryskają tym z No Mercy i mówią że daje efekty...
Smak: ciekawy i nieco pikantny (LR#2 f2)Mattry said:A no wlasnie moglbys opisac jaki high jest po lr