What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

@fish131 ladne i dorodne te seedy wiec bedzie dobrze :)

@nol mysle ze z duckfoot`em mozesz miec problemy, porob clony i cyk do boxa chyba lepiej na tym wyjdziesz!

placjusz12

Member
dalej prosze o pomoc
fotki bidulek maja niby po <jak metr ale coś im dolega :badday:
Easy sativa

passion1

Bardzo prosze o porade co je gryzie i jak im pomóc

nol

Member
@alijah indoorek niestety jest poza moim zasięgiem.Ducksfoot może dojdzie ,sam to musze sprawdzic.
@placjusz12 roslinki wyglądaja bardzo ładnie,tak trzymaj,nic sie nie przejmuj ale z nawozami narazie daj sobie spokój

Tonny

Member
heh powalający, ale dziwie sie dlaczego oni tak usiłują sprawdzic czy to siejka (jesli nawet prawdziwa mj to i tak nic z niej oprócz nasion...),
i tyle im to zajmuje, podsuszyc zapalic i gotowe,,

G

Guest

no:) no ja sie smialem jak powiedzieli ze "material pobrany z tych roslin jest w trakcie suszenia, po tym technicy policyjni przewrowadza test" :D
ekipa podsuszy, skreci, wyjara i komisyjnie oceni moc hahahhaha

Last edited:
G

Guest

Mattry said:
Placjusz a ja na twoim miejscu dal bym im troche biohmusa :) pomoze :)

akurat widzialem ten reportaż na tvn24 zajebioza aktualnie jestem na wyspach nudy pracy nie ma pozdro ladnie rosnie wam

G

Guest

Witam! Pokolorujmy troszke! Bo cos smutne wiadomosci widze, ktos sie nie pier#$@# heheh.

Oto kolejny spocik nie odwiedzany 1,5 miesiaca, po 40 min pieszej wycieczki dotarlem do celu.

Kloniki 4x , NL przed wysadzeniem na out

a tu porownanie co uroslo :)

Listek :)

NoName - chyba facet co strasznie mnie dobilo najwieksza moja roslinka ;/

Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia! :joint:

Last edited:

Tonny

Member
Ganja Man said:
siema panowie sorry za offtop ale co sądzicie na temat tego aparatu http://www.allegro.pl/item210034343_hp_photosmart_m437_5_mln_karta_1gb_nowe_f_vat.html
??
pzdr
Wg moich doświadczeń bo kiedyś miałem HP M407, drogi był jak na tamte czasy ale zdjecia robił ok, baterie soniaka szły na ok 40 zdj!!! filmy masakryczne, trybu makro nie miał, i wkoncu po ok 1,6roku sie zepsuł, ogólnie poanuje poswiadczenie ze strasznie sie psuja.. ale to jest trochi nowszy model wiec kto wie... ja juz hp nie ufam(chodzi o aparaty)

zamiast zapakowac 5 nasion zapakowali tylko 4.
heh szkoda zawsze człowiek liczy na to co zamówił ale przeciez nikt nie jest nieomylny.

G

Guest

pleejsyy'

pleejsyy'

a jedzie ktoś na fest jo--s---r----d----a--- a tak, tak na priv

G

Guest

Chcialem przypomniec ze to jest thread "Co w ogrodzie..." wiec panowie robicie duzego OFF`a , pokolorujcie cos w koncu! :) pozdrawiam!

G

Guest

alijah said:
Chcialem przypomniec ze to jest thread "Co w ogrodzie..." wiec panowie robicie duzego OFF`a , pokolorujcie cos w koncu! :) pozdrawiam!
To pokolorowałeś, hohoho... :spank:

G

Guest

@grunwald pokolorowalem dwie strony wczesniej...pokaz co u Ciebie, bo cos nie widac zadnych up`ow :spank: :redface: :joint: heh.

Last edited: