What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

wojek

Member
No ja byłem dzisiaj na spocie, patrze i szok krzaki po 1,85 tak szybko urosły że mnie wmurowało tylko coś schrom X bs wolno rośnie ale myślę że będzie ok.
Następnym razem wrzucę fotki.
Powodzenia wszystkim!!!!

57fun

Member
ładnie wam ida te bataty, ciekaw jestem co u moich kobitek nie widzialem ich od tygodnia i nie zobacze az do zniw:] ale wiem ze z mojego crossa jedna jest po ojcu fioletowa:] z czego sie bałłdzo ciesze mam nadzieje ze sarny mi nie opierdziela jej bo inne 2 ktore rosly razem w 1 dolu zostaly oszamane i tylko badyle zostały:], WW miałem ok 1.30m i BB ok 1m, mam nadzieje ze oczy mi zbieleja kiedy zobacze je podczas scinania:] ,o ile wogole je zobaczy ,) Pozdro z wyspy

placjusz12

Member
pomocy
liscie na krzakach maja brazowe plamki i na koncówkach sa uschniete wokol tych plamnek odcien lisci jest bardziej zolty
prosze powiedzcie co to moze byc i jak temu zaradzic

gigi

Member
no widze ze out juz ruszyl pelna para wszystkim ladnie rosnie to teraz kolej zebym ja sie pochwalil swoja "małą" easy sativa:D

rberciol

Member
Jedna roślinka jakaś pakistańska sativa :)
Czy na jednym zdjęciu to preflower?:p

Nadłamała się przy zaginaniu (nie dalo się jej zagiąć, czy tak związana może być?

Trawe podpsodem powyrywalem, i opbok jest galaz z drzewa wbita, któa sznurkiem podtrzymuje rosline, zeby nie dotykala ziemi, i galazki mogly ladnie sie zagiać do góry :)

Last edited:

Tonny

Member
LR 2,
Reszta za daleko, nie mogłem dojsc :rasta:
( jakosc dupna ale to przez to ze karty pamieci nie zabrałem :muahaha: )
i tym sposobem dobiłem do 100..

coś... nie wiem bo juz nie pamietam...

Last edited:

Tonny

Member
rbelciol noo z deczka nie wyrazna, tez z takiego zdj, postawił bym na samca... noo ale nie ma co starasz sie, widac po fotkach, zreszta jak inni...

Fish131

Active member
Big Green Worm said:
rberciol na 3 focie od gory widze preflowery meskie chociaz moge sie mylic bo fotka jest troche niewyrazna.
pzdr

No racja fota niewyrazna ale tez wydaje mi sie ze to meskie pre.

Hehe piszesz ze to sativa ale lisciory ma spasione jak porzadna indica :)

G

Guest

Hejka, ma ktoś moze fotki roslin z poprzedniego sezonu,które były kiełkowane koncem czerwca, i wysadzane na początku lipca ? i jak wyglądały takie rosliny w sierpniu,i pozniej podczas zbiorów, i ile powychodziło G z nich ?
Pozdrawiam !

prosto.pl

Member
zajebiscie sie Wam zieleni :) fishu widze ze wkoncu za3les cos dzialac z tym outdoorem!:) u mnie tez w ogrodzie wszystko jest elegancko, pare fotek niestety jakosc jest kiepska - chujowy aparat

rberciol

Member
Hehe piszesz ze to sativa ale lisciory ma spasione jak porzadna indica :)

No ma ma spasione, ale albo to oasis albo niby jakas pakistanska sativa, albo jakas odmiana haszowa, mam nadzieje ze to nie meski pre, chociaż makumba by gruba wyszla hehe. To pekniecie jest związane nitką, jutro mają być ostre burze, moze bandażem związać?
Macie jakieśfotki pre męskich i zenskich?

Last edited:
G

Guest

Witam, po uplywie jednego miesiaca od wysadzenia oraz nieobecnosci na jednym ze spotow oto co dzis zastalem :) Przepraszam za fotki kiepskiej jakosci ale wizyta trwala 4 min :redface:

Hashplant: no i mamy dziewczynke dosc szybko chyba zaczela flo :)

Cinnamon:

Purple Power:

Early Misty x Early Special: - meski dzis poszedl pod noz.

Ps: wiem! nie zadbalem o malenstwa z braku czasu, widac niedobory oraz brak wody ale od tej pory bede mial je czesciej na oku wiec moze cos z nich jeszcze bedzie :)
Pozdrawiam Wszystkich! Oj zieleni sie! :joint:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
zielono tu na maxa !!! :yoinks:
ostatnio chcialem kupic ekolista dla moich roslinek, bylem w trzech sklepach, a tam tylko substrale i florovity...poczytalem etykietki i wzialem florovit dla paproci ze wzgledu na NPK (10-4-6) ciekawe czy im przypadnie do gustu..
a na miejscowkach wiekszosc plantow juz sie okreslila.
oto panowie, ktorzy zostana szczesliwymi tatusiami :headbange

EMxHHxCHEMOxNL
22085EMxHHxCHEMOxNL_3006.jpg

NL
22085NL_3006.jpg

i laseczki

MAROC
22085maroc_3006.jpg

DP
22085DP_3006.jpg

EMxHH
22085EMxHH_3006.jpg

pozdrawiam !!! :rasta:

57fun

Member
bongowsky nie pekaj moze po matce gen im zostanie wiec bedziesz mial niedlugo wiecej takich duzych LR :] tak patrze to i ja chyba sobie na zime zalatwie Lr a moze jakies crossy z nim... :] POZDRO

Fish131

Active member
No to zaczynam kolejnego indoora. Jak wczesniej mowilem, moj wybor padl na Euforie z Dutch Passion. Niestety Panowie z DP dali dupy i zamiast zapakowac 5 nasion zapakowali tylko 4. W sumie dla mnie ok bo i tak kielkowalbym tylko 4 nasiona poniewaz tyle plantow miesci sie w moim boxie. Mam nadzieje ze wszystkie wykielkuja.
Tym razem kielkuje nasiona na wacie a raczej chusteczce, poniewaz kielkowanie w ziemi troche trwa i minelo by kilka dni zanim dowiedzialbym sie czy wszystkie wykielkowaly, a w obecnej sytuacji czas sie liczy. Bo jak zauwaze ze ktores z nasion nie puszcza kielka to dokupie jakies inne feminizowane nasiona aby miec te 4 planty w boxie.

Peace!

nol

Member
Powodzenia Fish

a tutaj w jednym z moich dołków rosną jakis mixy

i ruderalis indica w tle ducksfoot

a tu ww kilka sztuk

Last edited:

Latest posts

Latest posts