What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

O

OrganicShowmen

ostatni widok ground spota przed wyjazdem. ani wy ani ja nie zobaczycie jak to sie bedzie rozwijac przez wakacje. mam nadzieje ze juz zostawione w takiej formie dadzą rade. zapytanie do kova ktory ma wiedze na ten temat :D pozdro dla niego :rasta::yes:

i Vortex x Rosetta Stones czyli najladniej pachnaca pani w ogrodzie [thx grzesio]

pozdro OS
:joint:

nol

Member
OrganicShowmen na dwóch pierwszych fotkach co to jest ze tak rośnie?! Wszystkie meęszczaki wycięte?

Fish131

Active member
Zastanawialem sie czy wogole wrzucac te foty bo nie ma sie czym chwalic... Dopiero tydzien temu wyrzucilem rosliny na outa... Ehhh. Ale moze cos z tego bedzie na jesien :)

spot1. Wszystko z FS. Maroc, Maroc x Grapefruit, Easy Sativa i purple power:

spot2. Nie pytajcie co bo mi sie rosliny w domu pomieszaly heh:

Peace! :rasta:

bic

New member
Witam
martwiłem sie ze mam krzaczki małe ale widzę ze dużo osób ma podobnej wielkosci. Wiąze wielkie nadzieje z tym outem, narazie wszystko idzie dobrze.
Życzę wszystkim spełnienia marzeń co do swojego outa :)

A u mnie w ogrodzie: T.Church, MxG, PP, Maroc, Passion1(DP), Passion1(salvia), EMxHH, Shaman, T44, Mexiacan Sativa, sporo baseed i na koniec WW kobitkę :) fotki bedą jak beda topy :)

Ps. Przy okazji spytam o skutecznosc nawozów GHE ze stymulatorem kwitnienia, chce maxymalnie wykorzystać potencjał genetyczny tych perełek oczywiscie mowa cały czas o oucie :)

LEGALIZE

Last edited:

franzPL

Member
UPDATE 1 lipiec 2007

top44 2 szt w jednej donicy oczywiscie klony

Top44 oras Arjans w jednej donicy rowniez klony

top44 klon siedzi sobie w coco

klonik WW od bogusika

jedyne roslinki z pestek regular wieksze top44xBB mniejsze TwilightxBB siedza sobie w coco

na spotach nie byłem bo nie ma sensu poniewaz pogoda jes w miare dobra swieci slonce pada deszcz wiec nie chce za czesto sie tam pokazywac pozdrawiam wszystkich growerow

Fubar

Member
Ca2 said:
U mnie się coś takiego pojawiło na White Russian x Afghani. Z początku myślałem, że to męskie jajca ale jak zobaczyłem świerze listki to zwątpiłem.

To sie trafia - i wyglada bardzo ciekawie.. ale
o wiele ciekawsze sa dzikie rozgalezienia - roslina bez przyciecia sie rozlazi w dwie lodygi: - na niektorych pojawia sie tego sporo: nie tylko na lodydze glownej ale i odrostach [ ten HK mial tego troche - poza ta wada- u potomstwa wlasciwie wcale ;( niestety] zreszta to bez znaczenia ;P

ps: i btw: widze, ze sie nic topik od dawien dawna nie zmienia: kupa zdjec ;)
Obym mial dobry dostep do nietu jesienia ;>

Pozdrawiam,

ps:2 naprawde tak malo ludzi ma e/lr i e/lr F2 ?
Kurcze po Polsce poszlo ze 2.000 sztuk nasion / a moze i wiecej ;?/

Last edited:

Tonny

Member
nooo, wszystko idzie jak burza :rasta:
tylko własnie cały tydzien ma u mnie lac :badday:
ciekawe czy wyjdzie to na dobre czy wszystko szlak trafi :spank:
Moze pomyslec o wysadzeniu kilku roslin... w bardziej przypalowych miejscach, beda mniejsze i mniej zauważalne.

Last edited:
G

Guest

A u mnie pogoda zla 0 slonca , wlasnie sie zastanawiam nad uzyciem saletry zeby proche podgonic :p

Fish131

Active member
Jako ze planty cos sie opierdalaja na spotach to postanowilem zakupic im troche speeda hehe w formie ekolistu standard i biohumusa :)

A z uwagi na to ze pestki euforii z Dutch Passion sa juz w drodze do mnie to kupilem nowe zarowki na vega poniewaz stare mi rodzinka zajebala do pokoi hehe.

Burek

Member
pogoda po huju ale wsio jako tako rośnie no ale keidy bedzie wreszcie grzało słońce i bedzie ciepło ?

1 PP

2 PP

3 PP

lr 2 x WW female

ile jej jeszcze zostało mniej więcej dni ?

2 lr nie dam bo hujowo rośnie i nie zrobiłęm foty

pozdro

Latest posts

Latest posts