What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Korlic

Member
Dzisiaj na spocie czekała na nas niespodzienka- obława skurwysynów. :| Historia dobra na napisanie noweli ale jestem tak zażenowany i wkurwiony tym skurwysyńskim prawem że nie chce mi się nawet pisać co zaszło. 30 krzaków po 60-70 cm poszło z dymem, my na szczęście zjebaliśmy bez problemu. Ogólnie spisek masońsko-żydowki. zal.ru poprostu :( Nie życze żadnemu growerowi tego co się nam przytrafiło.

nol

Member
Mi tez panienki ładnie rosną szkoda ze nie moge ich pokazać.53,3kb/s taką mam prędkośc w necie. Zastanawia mnie jedna rzecz duzo roslin juz pokazało swoją płec a jest dopiero 24 czerwca. W tamtym sezonie nieprzypominam sobie takich numerów, co jest grane czyżby to że było sucho i gorąco przyspieszyło zakwitanie?

UNILITE

Member
HOT CARGO pysznie wygladaja te szczyty :yummy:

grunwald w tamtym roku tez mi ukradli polowe roslin :/ ciekawy bylem tej odmiany BambataxErdPurt masz to gdzies jeszcze?

bylem na miejscowkach wszystko jest ok szkoda ze nie mialem aparatu

G

Guest

UNILITE said:
...ciekawy bylem tej odmiany BambataxErdPurt masz to gdzies jeszcze?...
Mam :D Mam nadzieję że mijscówka gdzie rosną nie jest zagrożona. Mam piekne 4 rośliny tej odmiany w tym dwie z bliźniętami syjamskimi (2 rośliny z jednego ziarenka). Są to jedne z najładniejszych, a na pewno najmocniej pachnące rośliny w moim tegorocznym outdoorze.
Mają obecnie ok 120 cm i tak mniej więcej wyglądają:

Ukradziono mi 3 rośliny HazexSkunk by drGT nazywane przez niektórych czarnym szatanem (vel. diabłem). Szkoda że wszystkie 3. Miałem 10 pestek. 2 oddałem znajomemu z forum, 3 sadzonki dałem szwagrowi (w nim cała nadzieja hehhehe) i 3 sam posadziłem. 2 nie wykiełkowały.

Poza tym przykrym wypadkiem kilka roślin pokazało płeć żeńską. Jak do tej pory jestem zadowolony z proporcji między kobietami a mężczyznami. Wyrwałem tylko 2 samce (danish passion i NL) a pokazało mi się 5 kobitek ( 2xCastlevania Mix, NL i 2x Danish Passion).

Castle, Twoje dzieci mają się bardzo dobrze hehehe. To jedna z bardziej sativowych odmian w tym roku na polach grunwaldzkich.

Pozdro1410

kempamc

Member
wkoncu na spocie bylem nawet ladnie ok 80cm wysokosci planty maja jestem ciekawy co z tego wyjdzie :)

HC...
istnieja takie obroze dla "natpobudliwych" psów ktore wysylaja impuls elektryczny i np gdy mowisz stoj albo chodz i on nie idzie dajesz impuls i on czuje ze cos jest nie tak i musi zareagowac pozniej sie taka obroze sciaga i sie slucha polecen , bardzo czesto sie stosuje taka metode szkolenia wiec nie pieprzcie mi glupot ze mnie na pradzie wyhowali :[
to nie jest impuls szkodliwy dla psa ani zadne znecanie , pies ma obroze 2mc i widac cholerna poprawe , nie lubie jak ktos sie wypowiada i oskarza o cos kogos jezeli nie jest w temacie..

g1enek

Member
Korlic said:
Dzisiaj na spocie czekała na nas niespodzienka- obława skurwysynów. :| Historia dobra na napisanie noweli ale jestem tak zażenowany i wkurwiony tym skurwysyńskim prawem że nie chce mi się nawet pisać co zaszło. 30 krzaków po 60-70 cm poszło z dymem, my na szczęście zjebaliśmy bez problemu. Ogólnie spisek masońsko-żydowki. zal.ru poprostu :( Nie życze żadnemu growerowi tego co się nam przytrafiło.

Niby ze psy[chwdp] wam wyczaily miejscowke? Czy jakies osiedlowe machloje ?

L&M

Member
siema panowie!

ładnie jedziecie z outami, HC jestes mistrzem ;) ja dzisiaj wyciagnolem zakurzonego boxa z garazu i wlasnie jestem po testach temp. znajdzie sie w nim na początku 2x 40 w św. energooszczędne + 2x 17w to samo. Hps 150w na kwitnienie czeka na swoją kolej, beda w nim rosły lr na outa ktore teraz siedza sobie na parapecie a na dniach zamocze gratis z cfr ww f2. Fotkie również na dniach,

E; wszystkim indorowcom polecam zajebisty sklep internetowy z oświetleniem luxmarket.pl, z tego co zauważyłem to posiadają w ofercie szalony wybór lamp wyładowczych, to co mi utkwiło w pamieci to np mh 2000W 180000 lm!! są zestawy typowo pod "hodowle", ogólnie to całkiem tanio;)

powodzenia panowie!

Last edited:

Sharpie1

New member
szybko wam rosliny pokazują płci... u mnie jeszcze nic a nic.... i nie wiem co sie z nimi dzieje...

kiedy najpózniej rośliny mogą pokazac płec????

PEACE!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzieki,dzieki
kazdy potrafi,hehe

bylem wlasnie na spocie i wszystko jest dosyc fajnie.
kwiatki rosna elegacko,troche gensto maja ale bandzie chyba ok
niewiem kture sa kture ,wielka mieszanka,jedyne co moge odrazu odruznic to true blueberry bo ma zawsze fioletowe lodygi.

peace

G

Guest

Nareszcie moge tez troche pokolorowac :) inspekcja spotow odbyla sie pomyslnie :) wiec lecimy...

Early Misty x Early Special (sex unknown)cos jej dolega, podsypalem Saletrzakiem dolomitowym :)

Cinnamon (FS) mialem pesteczke wiec "proba nie strzelba" :)

Hashplant (seedsman) - dziewczynka :)

Easy Sativa (FS)

Maroc (FS)

Noname - 4x, w tym 2 meskie - dzis usuniete!

Chwila relaxu podczas nocnej wyprawy, bardzo wskazana :)

pozdrawiam serdecznie! :)

Last edited:
C

Ca2

alijah: ja chwile relaxu miewałem przed nocnymi wyprawami ubiegłego roku. Upierdalałem się indyjami, a później moje wyprawy przypominały akcje zbawienia świata rodem z Jamesa Bonda. Poprostu zaskakiwało 1000 shiz na sekunde i przedzierałem się przez krzaki niczym Rambo 96.

O

OrganicShowmen

:joint: witam growerow.
pozdrowienia glownie dla starych ktorych znam. kov, sLAW, fishu, grzesio, sweetu, hot cargo, rogin, wdb. wszystkim udanych grow. niedlugo wyjezdzam do NL prawdopodobnie na dlugo wiec to moje osatnie posty w polsce. hehe a tutaj co mnie rosnie. odmiany takie jak w sygnaturce. zdjecia sa podpisane. na razie niczym sie to nie rozni. widac tylko moc COB x Passion#1 x C99, AK48 x Afghani i konieczne wspomne o Hells Angel [polecam ta sativke] rosnie pieknie i uwielbia slonce hehe.

pozdro pes

Last edited:

LDV

Active member
Witam
To moje Lowrydery, mają już prawie 60dni ale troche za dużo azotu miały (ziemia z nawozem) więc troche im to kwitnienie wydłużyło. Bez specjalnego nawożenia jak mi się przypomni to podlewam Plantonem ale jest to troche hujowy nawóz bo ma mało fosforu a moim zdaniem fosfor jest wazniejszy niz potas u konopii.

G

Guest

OrganicShowmen, o żesz Ty orzeszku ... tak się ukryłeś hehe. Nie zapomnę tych roślin na Twoim dachu z ubiegłego lata. Bylo pięknie. Z resztą w tym roku też niczego sobie rosną Ci konopki :D
Pozdro1410

G

Guest

Ca2: heheh taka akcje mialem przy wysadzaniu no ale jednak spoty okazaly sie dosc bezpieczne i bez zwierzyny z wyjatkiem jednego niedaleko cmentarza co daje mozliwosc odwiedzania malenstw tylko w nocy a tu juz o shiz po indyji nie trudno ale daje rade heheh.

PS: OrganicShowmen: uf dobra mieszkanka genow! piekne planty! Wszystkim uczestniczacym w "przygodzie" :) zycze powodzenia i niech sie zieleni! Jah bless.

Last edited:
G

gelowas

Sharpie1 said:
szybko wam rosliny pokazują płci... u mnie jeszcze nic a nic.... i nie wiem co sie z nimi dzieje...
kiedy najpózniej rośliny mogą pokazac płec????
PEACE!!

na poczatku wrzesnia w zasadzie wszystkie odmiany winny pokazac, bo wtedy dzien sie robi krotszy, jednak wiekszosc growerow sadzi roslinki z serii 'early' ktore juz w lipcu potrafia sie okreslic, takze sie nie przerazaj, tylko czekaj.

OrganicShowmen o kims zapomnial lol :D

HC, mam nadzieje, ze moj Blubonic bedzie rownie cool ;)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
pozdro OS :joint: W NL dopiero bedziesz mial luz, do 5 roslinek dozwolone na balkonie.

A co do tych preflowerow, jak maja sie pokazac dopiero we wrzesniu, to juz lepiej takimi roslinami trzode chlewna pozywic i dac sobie spokoj z ta odmiana. Koniec sezonu najpozniej w polowie pazdziernika w Polsce. Przez poltora miesiaca, juz dosc chlodnego i deszczowego nic ciekawego na roslinach sie nie wyksztalci.

Na szczescie wiekszosc odmian najpozniej do konca lipca pokazuje plec.

pozdr, kov

Latest posts

Latest posts